Tarinani

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni tutustumaan palveluihini ja blogiini.

Olen Henkinen valmentaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja.

Käytän työssäni laajaa osaamistani. Teen Funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, olen Terveydenhoitaja, Sairaanhoitaja, Ekokosmetologi, RYT200 Joogaohjaaja, Licenced NLP practitioner, pidän Natural Wellness studiolla voimaannuttavia Naistenpiirejä kerran kuussa ja olen koulutettu Firstbeat asiantuntija (hyvinvointianalyysit). Opiskelen parasta aikaa Tantraa. Lisäksi teen paljon yhteistyötä tunnettujen hyvinvointialan eri ammattilaisten kanssa.

Jos haet vastauksia elämääsi, suuntaasi ja unelmiisi, suosittelen sinulle yksilövalmennusta.

”Unelmani on luoda pitkäkestoista ja kauaskantoista muutosta, sekä herättää mahdollisimman moni näkemään heidän oma valo ja voima, heidän ainutlaatuisuus ja potentiaali, jotta kaikki voisimme loistaa ja jakaa meidän lahjaa toisillemme ja tälle maailmalle.”

Näiltä sivuilta löydät kaikki palvelut, sekä hyvinvoinnin blogin, jossa kiitollisena jaan kaikkea sitä, mitä olen tähän mennessä saanut, oivaltanut ja oppinut. Seuraavaksi jaan tarinani, miten olen tullut tähän saakka.

 

Tarinani Uupumuksesta Voimaantumiseen.

Tässä olen minä vuonna 2012:

TODELLISUUS = UUPUMUSTILA

Oireet:

 • Dg: IBS – ilmavaivat, vatsan turpoaminen, jatkuva ripuli
 • Dg: Hypotyreoosi
 • kuiva iho ja lopulta todella vaikea ihottuma kädessä/ käsivarsissa joka levisi hieman kasvoihinkin
 • Nesteiden kertyminen ja turvotus
 • Unettomuus
 • Yöhikoilu
 • Sydämen tykyttely öisin
 • Hormonaalinen epätasapainotila, kuukautiskierron häiriöt
 • Jatkuva väsymys
 • Alakuloisuus ja masentuneisuus
 • Vaikeus keskittyä, muistiongelmia ja oppiminen hidasta
 • Ruoka-aineyliherkkyydet
 • Keho ja mieli kaaoksessa
 • Pitkään jatkunut epätasapainotila kaikilla elämän osa-alueilla

Kuva ihottumasta, joka herätti joka öiseen kutinaan.

Tein 10 vuoden uran terveydenhuoltoalalla. Halusin auttaa ihmisiä, mutta koin, ettei se ollut mahdollista niiden ennalta määrättyjen raamien sisällä. Toimintamallit työssä eivät olleet linjassa sydämeni ja oman sisimmän kanssa, jossa halusin olla läsnä ihmisille ilman kiirettä, kuunnella ja luoda todellista hyvinvointia, terveyttä ja onnellisuutta ihmisille, heidän oman sisäisen maailman kautta.

Toimin terveydenhoitajana ja sairaanhoitajana monissa eri tehtävissä nuorten, vanhusten ja aikuisväestön parissa. Uupuminen v 2012 pakotti heräämään ja ottamaan ohjat omiin käsiini, sillä ymmärsin tuolloin, että tilani oli täysin itse aiheutettua ja seuraus pitkään jatkuneesta fyysisestä ja henkisestä stressi-tilasta. Syy tähän ei ollut pelkkä fitness, liiallinen stressi ja kuormitus, vaan kaikki alkoi jo vuosia ennen sitä. Tilanne johon olin tullut, pakotti ymmärtämään miten iso vaikutus omilla valinnoilla on. Oli tehtävä muutos, ja nämä muutokset, johtivat vähitellen uupumuksesta voimaantumiseen ja aivan uudenlaiseen elämään.

Tuolloin hoitajana tiesin, etteivät lääkkeet, taikka länsimainen lääketiede olisi pystynyt auttamaan minua. Miksi, koska tilani ei olisi parantunut sillä mitä perinteinen lääketiede tarjosi, eli diagnooseilla, kilpirauhaslääkkeellä, FODMAP-ruokavaliolla ja kortisonivoiteella. Lähdin hakemaan lisää tietoa ja opiskelemaan funktionaalista lääketiedettä. Perehdyin siihen, miten elintavoilla, ravinnolla ja yksilöllisellä kokonaisvaltaisella hoidolla voidaan ylläpitää terveyttä, hoitaa elimistön epätasapainotiloja ja sairauttaa, sekä saavuttaa uudenlainen terveyden ja tasapainon tila. 

Ravinnon ja elintapojen muutoksella paranin lopulta kaikista yllä mainituista oireista ja diagnooseista ja näiden kokemusten myötä ymmärsin, miten uskomattoman suuri voima meissä on ja mikä merkitys meidän omilla valinnoilla on meidän omaan terveydentilaan. Valinnat vaikuttavat meihin aina myös pitemmällä aikavälillä. Avaimet omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen ovat koko ajan meidän omissa käsissämme.

Suurin syy omaan sairastumiseen ja uupumiseen oli vääristynyt minäkuva, rakkaudettomuus itseäni ja omaa kehoani kohtaan. Jo pienestä asti mukaani oli tarttunut erinäisiä uskomuksia siitä, etten ole riittävä olemalla minä, en luottanut itseeni, vaan yritin aina sopia ulkoa tulleisiin muotteihin ja täyttää kaikkien oletetut odotukset, joko käytökselläni tai ulkomuodollani. Se oli raskas tapa kokea tätä maailmaa, mutta se oli minun silloinen todellisuus ja tarinani, jota kerroin itselleni.

Tämä johti nuorena lukuisiin laihdutuskuureihin ja lopulta pahoinvointini kulminoitui aika ajoin myös bulimiseen oireiluun, pakonomaiseen painon, ruuan ja treenaamisen kontrollointiin. Ajauduin lopulta fitnessmaailmaan, joka romahdutti terveydentilani ja pysäytti heräämään todellisuuteen. Puutteellinen kunnioitus itseäni kohtaan ja lapsuudesta mukaan tarttunut rakkaudettomuuden haava, johti myös moneen suhteeseen, jotka olivat täynnä henkistä väkivaltaa ja pettämistä. Ymmärsin, miten suuri vaikutus omilla uskomuksilla on siihen, miten koemme maailmaa, ympäristöämme ja itseämme siinä ja minkälainen elämäntilanne meillä yleensäkin on. Kaikkeen voimme onneksi vaikuttaa. Elämä on luomista, jonka me itse luomme ja rakennamme.

”Se mitä meillä on tänään, missä elämänvaiheessa olemme, mitä ja keitä meillä on ympärillämme, perustuu täysin meidän omiin valintoihin.”

Minulta on kysytty monesti, milloin henkinen polkuni sai alkunsa. Olen vastannut, että tarinani suurimmat käännekohdat tähän saakka, ovat olleet hetki vuonna 2012 kun kohtasin uupumisen syyt, ensimmäisen kerran itseni, sekä vuosi 2016 kun äitini kuoli, sairastettuaan 7 vuotta syöpää. Isäni kuoli jo ollessani 17-vuotias. Vanhempieni korkeasta iästä johtuen, olen kohdannut myös paljon kuolemaa. Kokemukset ovat avanneet mahdollisuuden nähdä elämää ja maailmaa uusin silmin. Arvomaailmani ja prioriteetit ovat muuttuneet täysin ja olen kiitollinen kaikista kokemuksista.

Elämä on todella NYT ja voimme itse vaikuttaa siihen, millaista elämämme on ja ennen kaikkea miten me sen koemme. Minä uskon myös, että kaikki on mahdollista, jopa villeimmältä tuntuvat unelmat toteutuvat, jos vain olemme valmiita tekemään asioita niiden eteen ja luottamaan itseemme, sekä tähän mahtavaan universumiin!

Olen valinnut luottaa elämään, itseeni, rakkauteen ja omiin unelmiini kaikilla elämäni osa-alueilla. Sen voit sinäkin tehdä. Tahdon muistuttaa sinua siitä, että olet erityinen ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet. Sinulla on niin paljon annettavaa ihmisille ja tälle maailmalle. Voit hetkenä minä hyvänsä tehdä valintoja ja muutoksia elämässäsi jos niin tahdot. Tärkeintä on, että uskot itseesi.

Halutessasi voin myös auttaa. Lue lisää Henkisestä Valmennuksesta

Kutsun kaikki naiset mukaanNaistenpiiriin

Lisää inspiraatiota tarjolla somessa: Facebookissa Natural Wellness sivulla ja Instagramissa.

Tarinani aiheista olen kirjoittanut myös erikseen blogissa!

Iloa ja Valoa lähettäen, Rakkaudella ♡