SEURAA OMAA UNELMAASI

Bohemian Goddess

Tahdotko oppia luomaan unelmista totta?

Tule, niin näytän sinulle tien.

Olet ainutlaatuinen ja niin on polkusikin. Kun astut ensimmäisen kerran muutoksen tielle, antaudut sen kutsulle ja sisäiselle kasvulle, näet miten sinä ja koko elämäsi alkaa muuttua.

SEURAA OMAA UNELMAASI VALMENNUS

Oletko valmis vastaanottamaan täyttä elämää?

Bohemian Goddess

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.


Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3


– Kaisa 45v

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä ja tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän. Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta.


Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sinä olet vienyt unelmiasi eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3


-Annika Myllykoski 32v

Seuraa omaa unelmaasi valmennus
Bohemian Goddess

Tunnetko, että kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta silti jotain oleellista puuttuu elämästäsi, mutta et oikein tiedä, mitä se on?

Tunnetko, että et oikein pääse eteenpäin elämässäsi?


Tiedätkö sisimmässäsi, että sinulla on jokin suurempi tarkoitus, kuin mitä elät tällä hetkellä?

Oletko valmis luomaan askeleet kohti sisäistä ja ulkoista muutosta?

Mikä on unelmasi, haluatko löytää selkeyden siihen?

Entä onko jokin tiedossasi oleva unelmasi vielä toteuttamatta, mutta samalla, jokin epävarmuus, pelko tai este mielessä pitää sinua kiinni siinä missä olet?

Tahdotko vihdoin alkaa seuraamaan omaa unelmiesi polkua ja nähdä mitä kaikkea ihanaa sillä oikeasti on sinulle tarjota?

Oletko viimein valmis elämään juuri sinun näköistä elämää, sekä löytämään keveyden, ilon ja vapauden elämääsi?

"Elin itse pitkään tilassa, jossa en todellisuudessa kuunnellut itseäni. En oikein edes tiennyt miten. Tunsin samalla, etten oikeasti elä sitä elämää, mitä tahtoisin elää. Itseni asettaminen etusijalle, omien sisäisten toiveiden ja tunteiden kuunteleminen oli vaikeaa ja suuri haaste. Kaikki oli periaatteessa ihan hyvin, mutta tiesin että on olemassa jotakin muuta. Etsin ulospääsyä, onnellisuutta, merkityksen ja tyytyväisyyden tunnetta ulkopuoleltani, kunnes lopulta uuvuin vuonna 2012.


Elin kaikkea muuta kuin unelmaani. Elämässäni oli paljon suorittamista, jaksamista, puskemista ja muiden muotteihin mukautumista. Koitin kaikin tavoin miellyttää muita ja sitä kautta etsin oman arvon tunnetta, hyväksyntää ja rakkautta, jota en itse osannut itselleni antaa.

Herkkänä tunnen ja aistin voimakkaasti - elin ja työskentelin myös ympäristössä, joka ei millään tavalla tukenut hyvinvointiani."

TIEDÄN MILTÄ SINUSTA TUNTUU

”En ollut edes puoliksi se, kuka sisimmässäni tunsin olevani, mutta en silti uskaltanut... En uskaltanut luottaa itseeni ja päätösten tekeminen oli todella vaikeaa.  Yksi suurimmista peloistani oli, että olemalle se kuka olen, minua ei hyväksyttäisi tai sanomalla mitä ajattelen, minut tuomittaisi. Pelko siitä, että jäisin ilman rakkautta, jota kaikkein eniten janosin, varjosti kaikkea mitä tein. Enkä todellakaan nähnyt sitä kauneutta, herkkyyttä, voimaa ja potentiaalia, todellista omaa erityistä lahjaani, mikä minussa oli ja on. 

Onneksi, tämä kaikki muuttui...mutta mikään ei ollut sattumaa.”

En juurikaan uskaltanut unelmoida, taikka toteuttaa unelmiani, kunnes minussa tapahtui muutos. Aiemmin ajattelin, ettei kaikki unelmat edes voi toteutua.  En uskonut siihen.  Näin samalla rajasin unelmien toteutumisen mahdollisuuden itseltäni. Ajattelin myös, että unelmien toteutuminen tapahtuu vain joillekin tietyille onnekkaille, kunnes jälleen ymmärsin, miten ajatuksillani vain estin itseäni menemästä unelmiani kohti.


Lopulta, seinä tuli vastaan. Oli aika ottaa ohjat. Oli kuin omat harhat ja valheet olisivat läsähtäneet päin kasvojani ja niiden edessä oli nöyrryttävä. Peiliin katsominen ei aina tunnu mukavalta, mutta näin kirkkaasti, ettei ollut enää muuta vaihtoehtoa, kuin kääntyä sisäänpäin ja alkaa etsiä vastauksia itsestäni. Uhriutumiselle ei ollut enää tilaa. Tietoisuus ja sieltä käsin tehdyt valinnat, olivat ainoa mahdollinen tulevaisuus ja se ainoa tie, joka lopulta toisi todellisen pysyvän hyvän olon, onnellisuuden ja täyttymyksen.

Oli aika valita elää itselleni, missä hyvinvointi ja todellinen unelmien täyttäminen on fokukseni. Tunsin viimein ymmärtäväni tämän elämän arvon ja sen, minkälainen lahja elämä on. 

Näin myös kirkkaana elämän rajallisuuden, sen epävarmuuden, missä todellisuudessa kaikki mahdollisuudet ja potentiaali piilee.


”Elämä on nyt ja me itse luomme elämäämme ja meidän todellisuuden  joka ikinen hetki.”

"Omassa muutosprosessissani löysin elämän rajattomat mahdollisuudet, oman sydämeni äänen, yhteyden itseeni, sydämeni polkuun ja aloin määrätietoisesti seuraamaan omaa unelmaani. Tämä muutti täysin elämäni suuntaa ja uusi luku alkoi elämässäni. Nyt elän omaa unelmaani, edelleen seuraten ja luoden omaa unelmani polkua."


Sinäkin olet oman elämäsi luoja ja luojatar. 

Millainen on sinun unelmiesi polku ja elämä?


Kuva 1: Balin pohjoisen viidakkolaakson pyhä vesiputous. Minä kuvassa vesiputouksessa. Tänne tuon myös Seuraa omaa unelmaasi retriittiläiset kokemaan upean vesiputouksen maagisen voiman! 


Kuva 2: Balin Viidakkolaaksossa. Olin juuri kiivennyt jyrkkää kalliota pitkin ensimmäisessä kuvassa olevan vesiputouksen yläpuolelle olevalle toiselle vesiputoukselle! Tämän luonnonlapsen ilo ja riemu oli rajaton! Elämä on mahtava seikkailu ja niin kauan kuin on elämää, voimme seikkailla ja nauttia!

Onko nyt aika kääntää elämäsi kirjassa uusi luku?

Oletko valmis seikkailuun, missä sinä olet elämäsi kirjan kirjoittaja. Minkälainen seikkailu oma unelmaelämäsi on?

Bohemian Goddess

Tiedäthän, että voit hetkenä minä hyvänsä, muuttaa elämäsi suuntaa ja aloittaa uuden luvun. Voit hetkenä minä hyvänsä luoda elämäsi kirjasta aivan uuden näköisen tarinan ja mitä maagisimman seikkailun!


Kun kuljet aina iloa ja inspiraatiota kohti, tulet löydät lisää selkeyttä elämääsi ja unelmaasi. Rohkeus kasvaa jokaisella askeleella ja vapaus kävellä omalla sydämen ja unelmien polulla vahvistuu jokaisen päätöksen myötä, mitä teet seurataksesi omaa unelmaasi - sitä polkua, joka on jo alunperin sinulle tarkoitettu.


"Olin jo tovin kävellyt omaa unelmieni polkua, mutta muutama kohta ei ollut vielä linjassa sydämeni totuuden kanssa. Bali oli kutsunut minua, nyt enemmän kuin koskaan. Edelleen vastustin kutsua, sillä yksin matkustaminen vieraaseen maahan ensimmäistä kertaa nosti epävarmuutta pintaan. Mietin useita vaihtoehtoja, mutta juuri tälle matkalle lähteminen tuntui sen verran pakottavalta, etten voinut enää muuta kuin päästää irti, antautua ja luottaa.


Tämä matka muutti kaiken. Se muutti koko elämäni suunnan. Tämä oli kuin se "puuttunut palanen" jota olin etsinyt tai oikeastaan se kohta minussa, joka halusi tulla löydetyksi. Joskus on mentävä kauas, nähdäkseen lähelle.. Se minkä elämä on minulle opettanut on, että aika - mikä tahansa itselle annettu ja luotu tila on yksi suurimmista lahjoista, mitä voimme itsellemme antaa, sillä näistä hetkistä nousseet oivallukset, ovat olleet kultaakin kalliimpia.


Kun lähdin matkalle, en tiennyt, että olin palaamassa kotiin - kyllä, yhteen sieluni kotiin, mutta ennen kaikkea kotiin sydämeni luo, rakkautteen.


Nykyään voin levätä lempeydessä ja kiitollisena vastaanottaa vapaasti elämää kaikkine väreineen. Olemme kokonaisuus jossa keho, mieli ja sisin, sielu ja sydän ovat jatkuvassa yhteydessä toisiinsa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun oivalsin tämän ja sain yhteyden tähän ajattomaan tilaan, elämän kulku helpottui merkittävästi ja aloin luottamaan elämään, universumiin ja ennen kaikkea itseeni.


Sisäinen rauha, rakkaus, selkeys, elämän harmonia ja tasapaino tulivat jäädäkseen. Löysin viimein suuremman pysyvän merkityksen elämässäni itsestäni, siirryin suorittamisesta ja puskemisesta iloon ja nautintoon. Iso painolasti väistyi, niin mielestä kuin kehostakin ja tuntui, kuin elämä minussa, alkoi viimein virtaamaan."

SEURAA OMAA UNELMAASI  SYNTYI PUHTAAN INSPIRAATION ILOSSA JA JOHDATUKSESSA KUN MINUT JOHDATETTIIN SIELUNI TOISEEN KOTIMAAHAN BALILLE

Tarvitaan vain yksi askel. Yksi askel kerrallaan.

Mikä tuottaa sinulle eniten iloa, mene sinne, mene siihen suuntaan! Seuraa omaa unelmaasi!

Bohemian Goddess

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!


Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!!


– Sari Helokallio 53v

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

Bohemian Goddess

TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE, KUN :

  • Tahdot elää täyttä elämää joka ikinen päivä
  • Tahdot löytää sinun ainutlaatuisen elämäntehtävän
  • Olet valmis ottamaan täyden vastuun omasta kasvusta, kehityksestä ja hyvinvoinnista kaikilla tasoilla
  • Haluat elää harmoniassa ja runsaudessa
  • Haaveilet vapaudesta ja olet valmis voimaantumaan täyteen potentiaaliisi
  • Olet valmis luomaan elämästäsi juuri sinun näköistä unelmiesi elämää
  • Tiedät, että elämässä on paljon muutakin, kuin mitä silmä näkee
  • Olet kiinnostunut syvemmästä henkisestä kasvusta
  • Olet valmis kääntämään elämäsi kirjassa täysin uuden luvun

Opit miten voit alkaa luomaan elämääsi sydämestäsi jo tänään.

Sinun unelmien toteutuminen - sinun elämäntehtävä, merkityksellisyys, ilo, onnellisuus ja täyttymys ovat vain muutaman valinnan päässä sinusta.

Olet ainutlaatuinen ja niin on tämä elämäkin. Voit valita itsesi ja puhjeta täyteen naiseuden kukkaan yksi terälehti kerrallaan. Ei ole mitään syytä enää odottaa! Jokainen päivä voi olla unelmasi, jos niin valitset. Voit tästä hetkestä eteenpäin seurata omaa unelmasi polkua ja luoda kaikki unelmasi toteen.


Meillä jokaisella on oma tärkeä elämäntehtävä täällä ja niin on sinullakin. Monesti arki, järki ja mielen ääni keksii kaikenlaisia syitä, miksi sydämen ääntä ei voi tai kannata kuunnella. Monesti olemme jopa niin hukassa, että sydämen ääntä on vaikea erottaa kaikessa hälinässä. Yhteys löytyy hiljentymällä. 


Kun kohtaat itsesi hiljaisuudessa, voit kuulla, nähdä ja tuntea sydämesi - siellä Sinä olet. Sydämesi tie, on ainoa totuuden tie, joka voi johdattaa sinut onnellisuuteen ja täyttymykseen, sinne minne jokainen täällä maan päällä todellisuudessa pyrkii polullaan.

Kun valitset nyt itsesi, tulet näkemään miten palat alkavat loksahtelemaan paikalleen ja unelmasi alkavat toteutumaan kuin itsestään! Elämään astuu luonnollinen virtaus ja sinä olet osa tätä virtausta. Tämä vaatii vain sen, että olet valmis uuteen jännittävään matkaan syvälle sisimpääsi, poistumaan välillä mukavuusalueeltakin, nähdäksesi syvemmin ja noustaksesi elämässäsi aivan uudelle tasolle!


Tämä matka tulee olemaan kaiken kokemisen arvoinen. Kun sisäisen kasvun polku alkaa, tulet kohtaamaan elämää aivan uusin silmin. Tämä polku ei ole se helpoin polku, mutta voin luvata, että ainoastaan tätä polkua kävelemällä voit saavuttaa sen, mitä sydämessäsi tahdot ja toivot. Polku pyytää sitä, että sukellamme syvälle sisimpään, kuitenkin aina lempeästi ja turvallisesti sinun omaa tahtia kunnellen. Tämä mahdollistaa voimakkaan muutoksen tilan, missä todellinen hyvinvointi ja harmonia asuu ja mistä kaikki unelmasi viimein toteutuvat.

Se mitä valitset tehdä tänään, missä vietät aikaasi, kenen kanssa, millaisia tapoja, tottumuksia ja uskomuksia sinulla on, mitä ajatuksia ajattelet ja mitä tunteita tunnet - kaikki vaikuttaa niin tähän hetkeen ja kokemukseen, kuten myös sinun huomiseen. Luot elämääsi ja polkuasi joka ikinen hetki. Kiitollisuus, luottamus, valoisat ajatukset, avoimuus elämälle ja kaikille sen tuomille mahdollisuuksille luovat pohjaa onnelliselle unelmiesi tulevaisuudelle. 


Uudenlaisilla valinnoilla ja tavoilla, luot uutta tulevaisuutta joka päivä. Valmennuksessa pidän huolen siitä, että saat juuri sinun tarpeillesi sopivia tehtäviä ja harjoituksia, jotka parhaiten tukevat sinua muutosprosessissasi ja polullasi kohti unelmiasi.

Sinunlaista ei ole toista.

Anna valosi loistaa ja ole se valo joka olet!

Bohemian Goddess
Seuraa omaa unelmaasi valmennus

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.


-Jenna 26v

Sairastuin uupumukseen. Järjen tasolla ymmärsin, mistä oli kyse, mutta päällimmäisinä tunteina koin syvää hämmennystä, epävarmuutta, pelkoa ja väsymystä. Mistä tässä on oikein kyse? Mitä kehossani ja mielessäni tapahtuu, ajattelin? Aloin etsimään asiasta tietoa. Pääsin työterveyden kautta hoitoon, mutta en kokenut sitä alkuvaiheessa riittäväksi, vaan liian hitaaksi prosessiksi odotteluineen ja harvoine käynteineen. Päätin hakeutua myös terapiaan, mutta kuulin, että sen alkamiseen kestäisi kolme kuukautta. En halunnut odotella sitä aikaa, vaan tehdä kaiken mahdollisen, jotta voisin paremmin. 


Googlailin apua asiaan ja löysin läheltä hyvinvointivalmentaja Saran. Sara kertoi sivuillaan itsekin sairastuneensa uupumukseen, parantuneensa siitä ja auttaneen muita asian kanssa kamppailevia. Ajattelin, että tämähän voisi olla hyvä juttu, käydä kotini lähellä keskustelemassa asiantuntijan kanssa ja auttaa itseäni paranemaan. Olo oli epävarma, sillä uupuneena kaiken uuden tekeminen tuntuu isolta ponnistelulta. Tunsin kuitenkin vahvasti, että haluan auttaa itseäni ja olen valmis astumaan uutta kohti. Vanha kaavani kun ei selvästikään toiminut.


Kävin Saran kanssa 8 kerran henkilökohtaisen valmennuksen. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni lähteä tälle matkalle. Sara on lämmin ja empaattinen ihminen, joka kuunteli joka kerta rauhallisesti ja ymmärtäväisesti minun tarinaani. Sain häneltä luottamusta itseeni ja siihen, että kaikki vielä järjestyy. Ymmärsin, että tässä matkassa on kyseessä aito itseensä tutustuminen, todellisten, herkkien ja kipeidenkin tunteiden salliminen ja esiinnostaminen. 


Nykypäivän suoritysyhteiskunnassa kun ei tahdo jäädä aikaa näille asioilla vaan sitä oppii työntämään todelliset tunteensa syrjään. Saran kanssa aloin hahmottelemaan vastauksia elämäni suuriin kysymyksiin ja tutustumaan uudelleen itseeni. Kyseessä on elämänmittainen matka, mutta koen, että Saran kanssa sain siihen hyvän ja kannustavan uuden alun. Olen sitoutunut jatkamaan työtäni terapiassa sekä muilla tarvittavilla keinoilla. Yhteytemme Saran kanssa säilyy silti varmasti, mm. erilaisten ihanien rentoutusharjoitusten myötä.


Suosittelen lämpimästi Saran palveluja vastaavien haasteiden kanssa painiville. Ensimmäinen askel saattaa olla se haastavin, mutta kannattaa pohtia mitä sitä onkaan vaakakupissa. Omaa terveyttä ja hyvinvointia arvokkaampaa asiaa ei mielestäni ole olekaan.


Katri

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

Bohemian Goddess

MINKÄLAISIA RAJOITTAVIA USKOMUKSIA KANNAT MUKANASI?

En ole riittävä koska…

En ansaitse…

Kaikki ei ole kuitenkaan mahdollista…

Minun täytyy olla vielä parempi jotta…

En ole tarpeeksi hyvä…

Elämä on epäreilua…

Minun on pakko…

Minun täytyy jaksaa…

Mitä muut ajattelevat…

Jos olisin…niin sitten..

Vasta sitten kun…

Oletko valmis muuttamaan tarinaasi?

Bohemian Goddess

OLEN SARA ADOLFSEN, VALMENTAJASI JA MENTORISI

Muutos, vapaus ja unelmien polku, ovat olleet lempiaiheitani jo vuosia. En olisi nyt tässä jakamassa tätä tietoutta, ellen itse olisi käynyt läpi haasteita, niitä, jotka ovat olleet osa sieluni suunnitelmaa. Kaikki kokemukset polullani ovat olleet tarpeellisia, sillä ne ovat johdattaneet minua tähän hetkeen tänään. Nyt tahdon, että sinäkin onnistut luomaan elämääsi kaikkea sitä, mitä sinä eniten haluat ja toivot. Onnellisuutta, täyttymystä, merkityksen tunnetta, rakkautta, rauhaa, harmoniaa, iloa, runsautta ja vapautta.


Unelmien polulla voit valmistautua vastaanottamaan kaikenlaisia tunteita, sillä usein se herättää ja tuo pintaan myös sellaista, mitä emme aiemmin ole käsitelleet, osanneet tai olleet valmiita näkemään. Muutoksen polku voi herättää jännitystä, inspiraatiota, hurmosta, kutkuttavaa tunnetta kehossa, joskus myös epävarmuutta ja välillä pelkoakin. Tämä kaikki on täysin normaalia ja hyvin inhimillistä. Lopulta kaiken välistä paistaa aina valon pilkahdus ja se mahdollisuuden kipinä, joka saa meidät päivä ja hetki kerrallaan jatkamaan kohti muutosta, seuraamaan omaa unelmaa ja sydämen polkua.


Mitä tahansa tunteita nousee, voit olla huoletta, ne kuuluvat asiaan ja tähän muutoksen prosessiin. Muutoksen polku vaatii uskallusta, lempeyttä, heittäytymistä, omistautumista, kärsivällisyyttä ja sitä, että yhä uudelleen ja uudelleen valitset uskoa itseesi ja sinun unelmaasi. Näin voit vapautua rajoittavista uskomuksista ja mielesi luomasta kuvitteellisesta vankilasta, jonne monet usein jäävät.


Tämä valmennusmatka tulee antamaan sinulle kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit todella seurata omaa unelmaasi ja luoda askeleet muutokseen ja vapauteen - sinun unelmiesi elämään!

Tämä valmennus voi muuttaa koko elämäsi suunnan. On hyvin mahdollista, että ajatuksesi menneestä, tulevasta ja nykyhetkestä muuttuvat kokonaan sellaiseen suuntaan, joka kantaa sinut yhä lähemmäksi unelmaasi. Valmennus kirkastaa polkuasi, suuntaasi ja sydämesi ääntä.

Tahdotko sinäkin?

Oppia miten ylläpitää sisäistä harmonian tilaa

Voimistaa yhteyttä itseesi ja unelmiisi

Löytää intohimosi ja oivaltaa mikä on sielusi syvempi suunnitelma

Päästää irti sellaisesta joka ei palvele parastasi ja unelmiesi elämän toteutumista

Täyttää elämäsi niistä asioista, joita sinä eniten rakastat

Elää terveenä, täynnä iloa, elinvoimaa ja keveyden tunnetta

Tämä on sinulle kun :

Tahdot muutosta elämääsi

Bohemian Goddess

Tahdot löytää ne lahjat, jotka on sinulle tähän elämään annettu


Olet valmis puhkeamaan kukkaan ja kehollistaa koko upeutesi

Tahdot nähdä, miten vahvat siipesi ovat ja miten kauas ne kantavat

Olet valmis luottamaan

Tahdot luoda itsesi ja elämäsi uudelleen

Tahdot luoda unelmistasi totta

Tahdot vapauttaa sisäisen jumalattaresi voiman

Tahdot tuoda rakkauden elämääsi

Olla onnellinen

Sanot kyllä sinussa asuvalle elämälle

Näet, että aikasi ja elämäsi on kallisarvoista, se on nyt ja sinulla ei ole aikaa enää tuhlattavaksi

Tahdot elää ilossa joka päivä

Tahdot lisää vapautta

Nähdä ja kokea elämän taian ja maagisuuden

Tahdot nauttia elämästä ja sen runsaudesta

Olet valmis vastaanottamaan Universumilta kaiken sen hyvän, mitä olet ansainnut

Luoda. sisällesi kestävän rauhan tunteen

Elää tasapainoista hyvää ja nautinnollista elämää

Olla elämäsi luojatar

Oppia lisää itsestäsi ja tarkoituksestasi täällä

Vahvistaa yhteyttä luontoon ja omaan sisäiseen luontoosi

Lisää vapautta eläämääsi ja nähdä sen, miten paljon mahdollisuuksia sinulla oikeasti on luoda elämääsi kaikki se, mistä unelmoit

Elää upeaa, kaunista, yltäkylläistä ja taianomaista elämää

Nyt voit viimein päästää irti kaikesta sellaisesta, joka ei enää palvele parastasi. Voit alkaa luomaan unelmaasi toteen jo tästä hetkestä alkaen. Kun sinä teet päätöksen ja valitset itsesi, siitä alkaa polkusi kohti muutosta, missä kaikki on mahdollista!

Bohemian Goddess

Tämä valmennus on sinulle, joka olet avoin ja valmis muutokselle ja kirkastamaan unelmaasi. Olet valmis elämään elämää, joka on yhä enemmän linjassa sydämesi ja todellisen sinun kanssa. Tahdot voimistaa yhteyttä sisimpääsi ja siihen, mikä sielusi todellinen tehtävä on täällä maan päällä. Opit luottamaan intuitioosi ja omaan voimaasi, jotka johdattavat ja pitävät sinut sydämesi polulla, jossa seuraat ja toteutat rohkeasti omaa unelmaasi toteen. 

MITÄ SEURAA OMAA UNELMAASI - VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

MITEN SEURAA OMAA UNELMAASI - VALMENNUS TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Ihan ensimmäiseksi saat kattavan aloituspaketin ja ensimmäiset valmennustehtävät sähköpostitse, jotka saat täyttää ennen tapaamistamme. Ensimmäisellä yhteisellä tapaamisella, käymme läpi lähtötilannettasi ja kartoitetaan sitä mihin valmennuksessa keskitytään eniten.

Valmennus prosessi sisältää 8x 1t live- tai verkko tapaamista ja matka kestää kokonaisuudessaan 2-3kk. Valmennus on hyvä tehdä tiiviinä kokonaisuutena, jolloin tapaamme noin kerran viikossa. Tämän lisäksi saat valmennukseen liittyen itsenäisiä tehtäviä ja harjoituksia, joihin tarvitset vaihtelevasti aikaa päivittäin n 15 min tai kerralla n 1,5 tuntia viikossa. Tehtävät ja harjoitukset ovat tarkoin valittuja ja ne tukevat sinun henkilökohtaista kehitystä, muutosprosessia ja polkuasi kohti unelmaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

VALMENNUKSEN AIHE-ALUEET OVAT:

Työ ja elämäntehtävä

Raha ja talous

Naiseus ja feminiini energia

Parisuhde, rakkaus, seksi ja seksuaalisuus

Itsensä toteuttaminen ja luovuus

Hauskanpito, leikki ja harrastukset

Perhe, koti ja ystävät

Henkinen kasvu ja itsensä kehittäminen

Unelmat ja niiden toteuttaminen

KUUNTELE JA LUE HEIDIN KOKONEMUKSET VALMENNUKSESTA

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. 

Olet ihana ihminen Sara. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista joita minulle pohdintoihini annoit. Namaste! <3  

Heidi 30v

lisääntynyt elämänilo ja vapaus

transformaatio ja muutos suuntaan, jonka valitset ja annat lahjana itsellesi

polkusi ja askeleet kohti unelmiesi sinua ja unelmiesi elämää

rohkeus kulkea omalla polulla

hyvinvoinnin lisääntyminen kaikilla tasoilla ja elämän osa-alueilla

itsensä kehittäminen

oman tarinan ja käsikirjoituksen uudelleen luominen

syvempi yhteys itseesi

sisäinen rauha ja tyytyväisyyden tila ja oivallukset miten luoda tätä lisää elämääsi

stressinhallinta ja miten ylläpitää tasapaino elämässä

luopuminen tai irtautuminen asioista, jotka eivät palvele parastasi

löytää syvempää luottamusta elämään, että se kantaa

lempeyden ja myötätunnon lisääminen itseään kohtaan

rajoittavat ja haitalliset uskomukset ja niiden muuntaminen

seuraavat konkreettiset askeleet omalla polulla

selkeyden tila ja sen luominen

rohkeuden ja itseluottamuksen lisääminen

elämän tehtävän ja suuremman tarkoituksen löytäminen

rakkaus ja sen kaikki ulottuvuudet

unelmat ja syvimmät toiveet elämässä ja niiden selkeytyminen

vapaus elää oman näköistä elämää

seurata omaa unelmiesi polkua

MITEN SEURAA OMAA UNELMAASI VALMENNUSMATKA VAIKUTTAA SINUUN JA ELÄMÄÄSI, MIKÄ SIINÄ ON KESKEISTÄ?

Seuraa omaa unelmaasi
Bohemian Goddess

Valmennuksen kokonaishinta on

*1200€

Sisältää 1x maksuttoman tutustumistapaamisen livenä tai verkossa


Verkkovalmennus 

*992€

Sisältää yhden maksuttoman tutustumistapaamisen verkossa

*Kysy tarvittaessa lisää maksuvaihtoehdoista

Bohemian Goddess Feather
Bohemian Goddess Feather

Oletko valmis muutokseen, seuraamaan omaa unelmaasi ja luomaan täyttä elämää tästä hetkestä eteenpäin?

Olet upea, ansaitset parasta!

Seuraa omaa unelmaasi 


Toivon sinulle tästä hetkestä eteenpäin,

iloa, valoa, sydämen johdatusta ja ennen kaikkea unelmien toteutumista.

Sara

Sara Adolfsen on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa 15 vuoden ajan. Hän on ensimmäiseltä koulutukseltaan terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Nykyään hän työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana ja mentorina, henkisenä valmentaja. Seuraa omaa unelmaasi valmennus, retriitit, sekä Bohemian Goddess yhteisö, ovat syntyneet Balilta saadun inspiraation ja ohjauksen kautta. Bali on Saran toinen sielun koti.


Bohemian Goddess on yhteisö, joka on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka haluavat elää omaa unelmaansa todeksi joka ikinen päivä.

Bohemian Goddess Feather
Bohemian Goddess Feather
Bohemian Goddess Feather
Bohemian Goddess

Copyright ©2020 Sara Adolfsen & Bohemian Goddess. 

All Rights Reserved