SEURAA OMAA UNELMAASI

Bohemian Goddess

Tahdotko oppia luomaan unelmista totta?

Tule, niin näytän sinulle tien.

SEURAA OMAA UNELMAASI - LUO ASKELEET MUUTOKSEEN

Olet ainutlaatuinen ja niin on polkusikin. Kun astut ensimmäisen kerran muutoksen tielle, antaudut sen kutsulle ja sisäiselle kasvulle, näet miten sinä ja koko elämäsi alkaa muuttua.


Tunnetko, että kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta silti jotain oleellista puuttuu elämästäsi, mutta et oikein tiedä, mitä se on?

Tunnetko, että et oikein pääse eteenpäin elämässäsi?

Tiedätkö sisimmässäsi, että sinulla on jokin suurempi tarkoitus, kuin mitä elät tällä hetkellä?

Palaako sydämesi innostuneena jotakin tiettyä asiaa kohtaan, mutta et vielä ole uskaltanut uskoa siihen täysin, tai saanut aikaiseksi edetä sen suuntaan?

Mikä on unelmasi, haluatko löytää selkeyden siihen?

Entä onko jokin tiedossasi oleva unelmasi vielä toteuttamatta, mutta samalla, jokin epävarmuus, pelko tai este mielessä pitää sinua kiinni siinä missä olet?

Oletko valmis luomaan askeleet kohti sisäistä ja ulkoista muutosta? 

Tahdotko vihdoin alkaa seuraamaan omaa unelmiesi polkua ja nähdä mitä kaikkea ihanaa sillä oikeasti on sinulle tarjota?

Oletko viimein valmis elämään juuri sinun näköistä elämää, sekä löytämään keveyden, ilon ja vapauden elämääsi?


Onko nyt aika laittaa itsesi ja unelmasi etusijalle?

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.


Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3


– Kaisa 45v

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä ja tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän. Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta.


Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sinä olet vienyt unelmiasi eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3


-Annika Myllykoski 32v

Seuraa omaa unelmaasi valmennus

Elin itse pitkään tilassa, jossa en todellisuudessa kuunnellut itseäni. En oikein edes tiennyt miten. Tunsin samalla, etten oikeasti elä sitä elämää, mitä tahtoisin elää. Itseni asettaminen etusijalle, omien sisäisten toiveiden ja tunteiden kuunteleminen oli vaikeaa ja suuri haaste. Kaikki oli periaatteessa ihan hyvin, mutta tiesin että on olemassa jotakin muuta. Etsin ulospääsyä, onnellisuutta, merkityksen ja tyytyväisyyden tunnetta ulkopuoleltani, kunnes lopulta uuvuin vuonna 2012.


Elin kaikkea muuta kuin unelmaani. Elämässäni oli paljon suorittamista, jaksamista, puskemista ja muiden muotteihin mukautumista. Koitin kaikin tavoin miellyttää muita ja sitä kautta etsin oman arvon tunnetta, hyväksyntää ja rakkautta, jota en itse osannut itselleni antaa.

Herkkänä tunnen ja aistin voimakkaasti - elin ja työskentelin myös ympäristössä, joka ei millään tavalla tukenut hyvinvointiani.

TIEDÄN MILTÄ SINUSTA TUNTUU

”En ollut edes puoliksi se, kuka sisimmässäni tunsin olevani, mutta en uskaltanut luottaa itseeni saatika nähnyt sitä potentiaalia, mikä minussa todellisuudessa oli ja on.”

En juurikaan uskaltanut unelmoida taikka toteuttaa unelmiani, kunnes minussa tapahtui muutos. Seinä tuli lopulta vastaan ja näin kirkkaasti, ettei ole enää muuta vaihtoehtoa, kuin kääntyä sisäänpäin, alkaa etsiä vastauksia itsestäni ja alkaa valita ja elää itselleni. Ymmärsin, että tämä tie on ainoa tie, joka voi tuoda minulle hyvän olon ja onnellisuuden. Ymmärsin elämän lahjan, myös sen rajallisuuden, sekä samalla sen mahdollisuuden ja potentiaalin.


”Elämä on nyt ja me itse luomme elämäämme joka ikinen hetki.”

Omassa muutosprosessissani löysin oman sydämeni äänen, yhteyden itseeni, sydämeni polun ja aloin seuraamaan unelmaani. Tämä muutti täysin elämäni suuntaa ja uusi luku alkoi elämässäni. Nyt elän omaa unelmaani, edelleen seuraten ja luoden omaa unelmani polkua.


Sinä olet oman elämäsi luoja. Sinä vastaat siitä, millainen polkusi on. Voit luoda tarvittavan muutoksen ja oman polun unelmiisi.

Sinun ei tarvitse enää kokea samaa olotilaa. Voit muuttaa suuntaasi ja aloittaa uuden luvun elämässäsi. Muutosprosessin myötä, löydät lisää selkeyttä elämääsi, enemmän rohkeutta ja vapautta kävellä omalla sydämen ja unelmien polulla, sillä - joka on sinulle tarkoitettu.


Nykyään voin levätä lempeydessä ja kiitollisena vastaanottaa vapaasti elämää kaikkine väreineen. Olemme kokonaisuus jossa keho, mieli ja sisin/ sydän ovat jatkuvassa yhteydessä toisiinsa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun oivalsin tämän ja sain yhteyden tähän ajattomaan tilaan, elämän kulku helpottui merkittävästi ja aloin luottamaan elämään, universumiin ja ennen kaikkea itseeni.


Sisäinen rauha, rakkaus, selkeys, elämän harmonia ja tasapaino tulivat jäädäkseen. Löysin viimein suuremman pysyvän merkityksen elämässäni itsestäni, siirryin suorittamisesta ja puskemisesta iloon ja nautintoon. Iso painolasti väistyi, niin mielestä kuin kehostakin ja tunsin, että aloin viimein elämään!

TÄSTÄ SYNTYI SEURAA OMAA UNELMAASI - LUO ASKELEET MUUTOKSEEN

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!


Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!!


– Sari Helokallio 53v

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

Olet valmis kääntämään elämäsi kirjassa täysin uuden luvun

TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE, JOKA:

Olet valmis ottamaan täyden vastuun omasta kasvusta, kehityksestä ja hyvinvoinnista kaikilla tasoilla

Tiedät, että elämässä on paljon muutakin, kuin mitä silmä näkee

Olet kiinnostunut syvemmästä henkisestä kasvusta

Tahdot löytää sinun ainutlaatuisen elämäntehtävän

Haluat elää harmoniassa ja runsaudessa

Olet valmis luomaan elämästäsi juuri sinun näköistä unelmiesi elämää

Haaveilet vapaudesta ja olet valmis voimaantumaan täyteen potentiaaliisi

Opit miten voit alkaa luomaan elämääsi sydämestäsi jo tänään.

Sinun unelmien toteutuminen - sinun elämäntehtävä, merkityksellisyys, ilo, onnellisuus ja täyttymys ovat vain muutaman valinnan päässä sinusta.

Olet ainutlaatuinen ja niin on tämä elämäkin. Voit valita itsesi ja puhjeta täyteen naiseuden kukkaan yksi terälehti kerrallaan. Ei ole mitään syytä enää odottaa! Jokainen päivä voi olla unelmasi, jos niin valitset. Voit tästä hetkestä eteenpäin alkaa seuraamaan omaa unelmasi polkua ja luoda unelmasi toteen.


Meillä jokaisella on oma tärkeä elämäntehtävä täällä ja niin on sinullakin. Monesti arki, järki ja mielen ääni keksii kaikenlaisia syitä, miksi sydämen ääntä ei voi tai kannata kuunnella. Monesti olemme jopa niin hukassa, että sydämen ääntä on vaikea erottaa kaikessa hälinässä. Yhteys löytyy hiljentymällä. 


Kun kohtaat itsesi hiljaisuudessa, voit kuulla, nähdä ja tuntea sydämesi - siellä Sinä olet. Sydämesi tie, on ainoa totuuden tie, joka voi johdattaa sinut onnellisuuteen ja täyttymykseen, sinne minne jokainen täällä maan päällä todellisuudessa pyrkii polullaan.

Kun valitset nyt itsesi, tulet näkemään miten palat alkavat loksahtelemaan paikalleen ja unelmasi alkavat toteutumaan kuin itsestään! Elämään astuu luonnollinen virtaus ja sinä olet osa tätä virtausta. Tämä vaatii vain sen, että olet valmis uuteen jännittävään matkaan syvälle sisimpääsi, poistumaan välillä mukavuusalueeltakin, nähdäksesi syvemmin ja noustaksesi elämässäsi aivan uudelle tasolle!


Tämä matka tulee olemaan kaiken kokemisen arvoinen. Kun sisäisen kasvun polku alkaa, tulet kohtaamaan elämää aivan uusin silmin. Tämä polku ei ole se helpoin polku, mutta voin luvata, että ainoastaan tätä polkua kävelemällä voit saavuttaa sen, mitä sydämessäsi tahdot ja toivot. Polku pyytää sitä, että sukellamme syvälle sisimpään, kuitenkin aina lempeästi ja turvallisesti sinun omaa tahtia kunnellen. Tämä mahdollistaa voimakkaan muutoksen tilan, missä todellinen hyvinvointi ja harmonia asuu ja mistä kaikki unelmasi viimein toteutuvat.

Se mitä valitset tehdä tänään, missä vietät aikaasi, kenen kanssa, millaisia tapoja, tottumuksia ja uskomuksia sinulla on, mitä ajatuksia ajattelet ja mitä tunteita tunnet - kaikki vaikuttaa niin tähän hetkeen ja kokemukseen, kuten myös sinun huomiseen. Luot elämääsi ja polkuasi joka ikinen hetki. Kiitollisuus, luottamus, valoisat ajatukset, avoimuus elämälle ja kaikille sen tuomille mahdollisuuksille luovat pohjaa onnelliselle unelmiesi tulevaisuudelle. 


Uudenlaisilla valinnoilla ja tavoilla, luot uutta tulevaisuutta joka päivä. Valmennuksessa pidän huolen siitä, että saat juuri sinun tarpeillesi sopivia tehtäviä ja harjoituksia, jotka parhaiten tukevat sinua muutosprosessissasi ja polullasi kohti unelmiasi.

Sinunlaisia ei ole muita.

Anna valosi loistaa ja ole se valo joka olet!

Seuraa omaa unelmaasi valmennus

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.


-Jenna 26v

Sairastuin uupumukseen. Järjen tasolla ymmärsin, mistä oli kyse, mutta päällimmäisinä tunteina koin syvää hämmennystä, epävarmuutta, pelkoa ja väsymystä. Mistä tässä on oikein kyse? Mitä kehossani ja mielessäni tapahtuu, ajattelin? Aloin etsimään asiasta tietoa. Pääsin työterveyden kautta hoitoon, mutta en kokenut sitä alkuvaiheessa riittäväksi, vaan liian hitaaksi prosessiksi odotteluineen ja harvoine käynteineen. Päätin hakeutua myös terapiaan, mutta kuulin, että sen alkamiseen kestäisi kolme kuukautta. En halunnut odotella sitä aikaa, vaan tehdä kaiken mahdollisen, jotta voisin paremmin. 


Googlailin apua asiaan ja löysin läheltä hyvinvointivalmentaja Saran. Sara kertoi sivuillaan itsekin sairastuneensa uupumukseen, parantuneensa siitä ja auttaneen muita asian kanssa kamppailevia. Ajattelin, että tämähän voisi olla hyvä juttu, käydä kotini lähellä keskustelemassa asiantuntijan kanssa ja auttaa itseäni paranemaan. Olo oli epävarma, sillä uupuneena kaiken uuden tekeminen tuntuu isolta ponnistelulta. Tunsin kuitenkin vahvasti, että haluan auttaa itseäni ja olen valmis astumaan uutta kohti. Vanha kaavani kun ei selvästikään toiminut.


Kävin Saran kanssa 8 kerran henkilökohtaisen valmennuksen. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni lähteä tälle matkalle. Sara on lämmin ja empaattinen ihminen, joka kuunteli joka kerta rauhallisesti ja ymmärtäväisesti minun tarinaani. Sain häneltä luottamusta itseeni ja siihen, että kaikki vielä järjestyy. Ymmärsin, että tässä matkassa on kyseessä aito itseensä tutustuminen, todellisten, herkkien ja kipeidenkin tunteiden salliminen ja esiinnostaminen. 


Nykypäivän suoritysyhteiskunnassa kun ei tahdo jäädä aikaa näille asioilla vaan sitä oppii työntämään todelliset tunteensa syrjään. Saran kanssa aloin hahmottelemaan vastauksia elämäni suuriin kysymyksiin ja tutustumaan uudelleen itseeni. Kyseessä on elämänmittainen matka, mutta koen, että Saran kanssa sain siihen hyvän ja kannustavan uuden alun. Olen sitoutunut jatkamaan työtäni terapiassa sekä muilla tarvittavilla keinoilla. Yhteytemme Saran kanssa säilyy silti varmasti, mm. erilaisten ihanien rentoutusharjoitusten myötä.


Suosittelen lämpimästi Saran palveluja vastaavien haasteiden kanssa painiville. Ensimmäinen askel saattaa olla se haastavin, mutta kannattaa pohtia mitä sitä onkaan vaakakupissa. Omaa terveyttä ja hyvinvointia arvokkaampaa asiaa ei mielestäni ole olekaan.


Katri

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA

MINKÄLAISIA RAJOITTAVIA USKOMUKSIA KANNAT MUKANASI?

En ole riittävä koska…

En ansaitse…

Kaikki ei ole kuitenkaan mahdollista…

Minun täytyy olla vielä parempi jotta…

En ole tarpeeksi hyvä…

Elämä on epäreilua…

Minun on pakko…

Minun täytyy jaksaa…

Mitä muut ajattelevat…

Jos olisin…niin sitten..

Vasta sitten kun…

Oletko valmis muuttamaan tarinaasi?

OLEN SARA ADOLFSEN, VALMENTAJASI JA MENTORISI

Muutos, vapaus ja unelmien polku, ovat olleet lempiaiheitani jo vuosia. En olisi nyt tässä jakamassa tätä tietoutta, ellen itse olisi käynyt läpi haasteita, niitä, jotka ovat olleet osa sieluni suunnitelmaa. Kaikki kokemukset polullani ovat olleet tarpeellisia, sillä ne ovat johdattaneet minua tähän hetkeen tänään. Nyt tahdon, että sinäkin onnistut luomaan elämääsi kaikkea sitä, mitä sinä eniten haluat ja toivot. Onnellisuutta, täyttymystä, merkityksen tunnetta, rakkautta, rauhaa, harmoniaa, iloa, runsautta ja vapautta.


Unelmien polulla voit valmistautua vastaanottamaan kaikenlaisia tunteita, sillä usein se herättää ja tuo pintaan myös sellaista, mitä emme aiemmin ole käsitelleet, osanneet tai olleet valmiita näkemään. Muutoksen polku voi herättää jännitystä, inspiraatiota, hurmosta, kutkuttavaa tunnetta kehossa, joskus myös epävarmuutta ja välillä pelkoakin. Tämä kaikki on täysin normaalia ja hyvin inhimillistä. Lopulta kaiken välistä paistaa aina valon pilkahdus ja se mahdollisuuden kipinä, joka saa meidät päivä ja hetki kerrallaan jatkamaan kohti muutosta, seuraamaan omaa unelmaa ja sydämen polkua.


Mitä tahansa tunteita nousee, voit olla huoletta, ne kuuluvat asiaan ja tähän muutoksen prosessiin. Muutoksen polku vaatii uskallusta, lempeyttä, heittäytymistä, omistautumista, kärsivällisyyttä ja sitä, että yhä uudelleen ja uudelleen valitset uskoa itseesi ja sinun unelmaasi. Näin voit vapautua rajoittavista uskomuksista ja mielesi luomasta kuvitteellisesta vankilasta, jonne monet usein jäävät.


Tämä valmennusmatka tulee antamaan sinulle kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit todella seurata omaa unelmaasi ja luoda askeleet muutokseen ja vapauteen - sinun unelmiesi elämään!

Tämä valmennus voi muuttaa koko elämäsi suunnan. On hyvin mahdollista, että ajatuksesi menneestä, tulevasta ja nykyhetkestä muuttuvat kokonaan sellaiseen suuntaan, joka kantaa sinut yhä lähemmäksi unelmaasi. Valmennus kirkastaa polkuasi, suuntaasi ja sydämesi ääntä.

TAHDOTKO SINÄKIN?

Oppia miten ylläpitää sisäistä harmonian tilaa?

Muutosta fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiisi?

Kehittää itseäsi?

Voimistaa yhteyttä itseesi ja unelmiisi?

Löytää intohimosi ja oivaltaa mikä on sielusi syvempi suunnitelma?

Päästää irti sellaisesta joka ei palvele parastasi ja unelmiesi elämän toteutumista?

Täyttää elämäsi niistä asioista, joita sinä eniten rakastat?

Elää terveenä, täynnä iloa, elinvoimaa ja keveyden tunnetta?

Nyt voit viimein päästää irti kaikesta sellaisesta, joka ei enää palvele parastasi. Voit alkaa luomaan unelmaasi toteen jo tästä hetkestä alkaen. Kun sinä teet päätöksen ja valitset itsesi, siitä alkaa polkusi kohti muutosta, missä kaikki on mahdollista!

Tämä valmennus on sinulle, joka olet avoin ja valmis muutokselle ja kirkastamaan unelmaasi. Olet valmis elämään elämää, joka on yhä enemmän linjassa sydämesi ja todellisen sinun kanssa. Tahdot voimistaa yhteyttä sisimpääsi ja siihen, mikä sielusi todellinen tehtävä on täällä maan päällä. Opit luottamaan intuitioosi ja omaan voimaasi, jotka johdattavat ja pitävät sinut sydämesi polulla, jossa seuraat ja toteutat rohkeasti omaa unelmaasi toteen. 

MITÄ SEURAA OMAA UNELMAASI - VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

MITEN SEURAA OMAA UNELMAASI - VALMENNUS TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Ihan ensimmäiseksi saat kattavan aloituspaketin ja ensimmäiset valmennustehtävät sähköpostitse, jotka saat täyttää ennen tapaamistamme. Ensimmäisellä yhteisellä tapaamisella, käymme läpi lähtötilannettasi ja kartoitetaan sitä mihin valmennuksessa keskitytään eniten.

Valmennus prosessi sisältää 8x 1t live- tai verkko tapaamista ja matka kestää kokonaisuudessaan 2-3kk. Valmennus on hyvä tehdä tiiviinä kokonaisuutena, jolloin tapaamme noin kerran viikossa. Tämän lisäksi saat valmennukseen liittyen itsenäisiä tehtäviä ja harjoituksia, joihin tarvitset vaihtelevasti aikaa päivittäin n 15 min tai kerralla n 1,5 tuntia viikossa. Tehtävät ja harjoitukset ovat tarkoin valittuja ja ne tukevat sinun henkilökohtaista kehitystä, muutosprosessia ja polkuasi kohti unelmaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

VALMENNUKSEN AIHE-ALUEET OVAT:

Työ/ Elämän tehtävä

Parisuhde/ Rakkaus/ Romantiikka

Raha/ Talous

Perhe/ Koti/ Ystävät

Terveys/ Itsestä huolehtiminen

Fyysinen ympäristö

Hauskanpito/ Leikki/ Harrastukset

Henkinen kasvu/ Itsensä kehittäminen

Unelmat ja niiden toteuttaminen

KUUNTELE JA LUE HEIDIN KOKONEMUKSET VALMENNUKSESTA

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. 

Olet ihana ihminen Sara. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista joita minulle pohdintoihini annoit. Namaste! <3

lisääntynyt elämänilo ja vapaus

transformaatio ja muutos suuntaan, jonka valitset ja annat lahjana itsellesi

polkusi ja askeleet kohti unelmiesi sinua ja unelmiesi elämää

rohkeus kulkea omalla polulla

hyvinvoinnin lisääntyminen kaikilla tasoilla ja elämän osa-alueilla

itsensä kehittäminen

oman tarinan ja käsikirjoituksen uudelleen luominen

syvempi yhteys itseesi

sisäinen rauha ja tyytyväisyyden tila ja oivallukset miten luoda tätä lisää elämääsi

stressinhallinta ja miten ylläpitää tasapaino elämässä

luopuminen tai irtautuminen asioista, jotka eivät palvele parastasi

löytää syvempää luottamusta elämään, että se kantaa

lempeyden ja myötätunnon lisääminen itseään kohtaan

rajoittavat ja haitalliset uskomukset ja niiden muuntaminen

seuraavat konkreettiset askeleet omalla polulla

selkeyden tila ja sen luominen

rohkeuden ja itseluottamuksen lisääminen

elämän tehtävän ja suuremman tarkoituksen löytäminen

rakkaus ja sen kaikki ulottuvuudet

unelmat ja syvimmät toiveet elämässä ja niiden selkeytyminen

vapaus elää oman näköistä elämää

seurata omaa unelmiesi polkua

MITEN SEURAA OMAA UNELMAASI VALMENNUSMATKA VAIKUTTAA SINUUN JA ELÄMÄÄSI, MIKÄ SIINÄ ON KESKEISTÄ?

Seuraa omaa unelmaasi

Valmennuksen kokonaishinta on

*1200€

Sisältää 1x maksuttoman tutustumistapaamisen livenä tai verkossa


Verkkovalmennus 

*992€

Sisältää yhden maksuttoman tutustumistapaamisen verkossa

*Kysy tarvittaessa lisää maksuvaihtoehdoista

Oletko valmis muutokseen, seuraamaan omaa unelmaasi ja luomaan täyttä elämää tästä hetkestä eteenpäin?

Olet upea, ansaitset parasta!

Seuraa omaa unelmaasi - Luo askeleet muutokseen


Toivon sinulle tästä hetkestä eteenpäin,

iloa, valoa, sydämen johdatusta ja ennen kaikkea unelmien toteutumista.

Sara

Sara Adolfsen on kokonaisvaltaisen hyvinoinnin valmentaja, henkinen valmentaja ja mentori, terveydenhoitaja - sen todellisessa merkityksessä. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Copyright ©2020 Sara Adolfsen & Bohemian Goddess. 

All Rights Reserved