Hei ja ihanaa, että löysit sivuilleni!

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa.

Näiltä sivuilta löydät palvelut, hinnaston, ja Natural Wellness blogin. Blogissa kirjoitan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kaikesta inspiroivasta mikä liittyy hyvinvointiin ja terveyteen niin kehon, mielen, kuin sydämen tasoilla. Blogista löytyy niin tiede- ja tutkimuspohjaista asiaa, kuin kokemuspohjaista ja intuitiivista tietämystä. Voit halutessasi myös toivoa aiheita!

Koulutukseltani olen Terveydenhoitaja, Sairaanhoitaja ja Henkinen valmentaja. Pidän voimaannuttavia Naistenpiirejä Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa sekä muualla Helsingissä. Lisäksi pidän työpajoja, luentoja ja järjestän unelmaretriittejä tropiikkiin! Teen myös Funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, olen koulutettu Ekokosmetologi, RYT200 Joogaohjaaja, Lisenced NLP Practitioner, koulutettu Firstbeat asiantuntija (sykevälivaihteluun perustuva hyvinvointianalyysi), sekä Biohakkeri.

Jos tahdot lukea lisää tarinastani, se löytyy täältä.

Sydänyhteydessä – Lahja Sinulle

Seuraavaksi tahdon jakaa alla olevan sydänyhteydessä mantran kanssasi. Se kuvaa paljolti sitä tunnelmaa, mitä tahdon ympärilleni ja muiden kanssa jakaa. Jos se ei tunnu omaltasi, se ei haittaa mitään, mutta jos tahdot sen itsellesi, voit vapaasti tallentaa sen ja käyttää sitä esimerkiksi oman meditaation yhteydessä.

Halutessasi, voit myös tilata uutiskirjeeni tästä✨ Saat jatkossa tiedot uusimmista blogiteksteistä, tapahtumista, eduista ja tarjouksia upeilta yhteistyökumppaneiltani. Seuraatko jo somessa? Jos et, niin kurkkaa lisää inspiraatiota:

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

Kiitos, että olet ja saavuit tänne. Lämpimin halauksin. Pysytään sydänyhteydessä ✨♥️

Iloa ja valoa upea Sinä!

Sydänyhteydessä-Mantra ja englanninkielinen versio Heartconnection-Mantra By Sara Adolfsen