Hei ja ihanaa, että löysit sivuilleni!

Näiltä sivuilta löydät palvelut, hinnaston, ja Natural Wellness blogin. Blogissa kirjoitan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kaikesta inspiroivasta mikä liittyy hyvinvointiin ja terveyteen niin kehon, mielen, kuin sydämen tasoilla. Blogista löytyy niin tiede- ja tutkimuspohjaista asiaa, kuin kokemuspohjaista ja intuitiivista tietämystä.

Olen Sara Adolfsen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja mentori, henkinen valmentaja ja terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Puhun tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Koulutukseltani olen myös Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja. Pidän voimaannuttavia Naistenpiirejä sekä Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa, että muualla Helsingissä. Lisäksi järjestän työpajoja, luentoja, villiyrttiretkiä ja unelmaretriittejä tropiikkiin! Teen myös Funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, olen Joogaohjaaja, Ekokosmetologi, Licensed NLP Practitioner, Firstbeat asiantuntija ja Biohakkeri.

Tulevat tapahtumat löytyvät täältä.

Jos tahdot lukea lisää tarinastani, se löytyy tästä.

Voit myös tilata uutiskirjeeni✨ Saat jatkossa muiden joukossa tiedot uusimmista blogiteksteistä, tapahtumista, eduista ja tarjouksia upeilta yhteistyökumppaneiltani.

Seuraatko jo somessa? Lisää inspiraatiota:

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

Kiitos, että olet ja saavuit tänne. Lämpimin halauksin ✨♥️

Iloa ja valoa upea Sinä!