Hei ja ihanaa, että löysit sivuilleni!

Minä olen Sara Adolfsen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja mentori, henkinen valmentaja ja terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Puhun tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Alun perin olen koulutukseltani Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja. Tänään toteutan todellista unelmaani, olen ”Seuraa omaa unelmaasi” -Valmennuksen kehittäjä, järjestän voimaannuttavia Naistenpiirejä Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa ja lisäksi pidän erilaisia työpajoja, luentoja, keväällä villiyrttiretkiä ja ohjaan joogaa Unelma Itsestä retriiteillä Balilla.

Teen myös funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, olen Joogaohjaaja, Ekokosmetologi, Licensed NLP Practitioner, Firstbeat asiantuntija ja Biohakkeri. Olen ollut mukana järjestämässä Biohacker Summit tapahtumaa ympäri maailman vuodesta 2016 lähtien. Yrityksille pidän luentoja työhyvinvointiin liittyen, ohjaan joogaa, meditaatiota ja teen Firstbeat-hyvinvointimittauksia työyhteisöille.

Näiltä sivuilta löydät monet palvelut, hinnaston, ja Natural Wellness blogin. Blogissa kirjoitan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista niin kehon, mielen, kuin sydämen tasoilla. Blogista löytyy niin tiede- ja tutkimuspohjaista asiaa, kuin kokemuspohjaista ja intuitiivista tietämystä.

Tulevat tapahtumat löytyvät täältä. Jos tahdot lukea lisää tarinastani, se löytyy tästä.

Voit myös tilata uutiskirjeeni✨ Saat jatkossa muiden joukossa tiedot uusimmista blogiteksteistä, tapahtumista, eduista ja tarjouksia upeilta yhteistyökumppaneiltani.

Nappaa talteen vaikka tämä etulinkki Oura-sormukseen: Saat sillä 50€ alennuksen! 

Seuraatko jo somessa? Lisää inspiraatiota:

INSTAGRAMISSA

FACEBOOKISSA

Kiitos, että olet ja saavuit tänne. Lämpimin halauksin ✨♥️

Iloa ja valoa upea Sinä!