Oletko innostunut villiyrteistä?

Voisiko kokonaisen salaatin tehdä pelkistä villiyrteistä tai jopa villeistä kukista? Vastaus on KYLLÄ, todellakin voi ja kannattaa! Kuva tässä yläpuolella sisältää 11 erilaista syötävää villiä kukkaa! Täydellistä kevään ja kesän ruokaa, suoraan luonnosta lautaselle!

LUONTOYHTEYS

Olen asunut koko lapsuuteni maalla, rannikolla Loviisan lähellä entisessä Pernajan kunnassa, kylässä nimeltä Sarvilahti. Luonto, metsät ja meri, ovat olleet iso osa elämääni ja arkeani koko lapsuuden ja nuoruuden ajan. Äitini rakasti luontoa, metsiä ja kasveja. Hänellä oli erityinen yhteys luontoon ja erityisesti metsään. Hän kantoi minua jo vauvana mukana kainalossa metsissä ja opetti minulle kaiken tietämänsä kasveista ja myöhemmin villiyrttien keräämisestä.

Tahtoisitko oppia lisää villien keräämisestä ja käytöstä?

Tule mukaan kevään ensimmäiselle inspiroivalle luontoretkelle tutustumaan yleisimpiin ja helpoiten tunnistettaviin kasveihin. Opit tunnistamaan ja keräämään kasveja, ja opit myös miten niitä voi käyttää ja säilöä talven varalle!

Retkiä voidaan myös järjestää kaveriporukalle, työporukalle, tai osaksi TYHY/TYKY päivän ohjelmaa! Tule mukaan innostumaan villeistä aarteista!

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

 

VILLIYRTTIRETKI

Kevät on täällä! Lähdetään retkelle tutustumaan ja tunnistamaan luontoäidin lahjoja heti upean kauden alkuun! Näin voit ottaa opit käyttöön myös tulevaa villiyrttisesonkia varten! ✨🌱🌸

Keväällä yrtit ovat parhaimmillaan – tuoreena, täynnä ravinteita ja elinvoimaa!

Mitä saat:
Huikean tietopaketin siitä, mitä luontoäiti meille tarjoaa
Tietoa, miten käyttää ja säilöä kasveja kotona
Vahvemman yhteyden luontoon ja villeihin kasveihin
Valoa ja raitista meri-ilmaa
Iloisia kohtaamisia
Löytämisen riemua
Aistien kirkkautta
Silmäniloa
Meren tuoksua
Luonto äidin hoivaa ja yltäkylläisyyttä
Inspiraatiota koko keräyskaudeksi!

Mitä saat tämän jälkeen:
pdf-tiedoston kasvi-kuvien, nimien ja tunnistusohjeiden kera🍀

Tapaamispaikka: Lauttasaaren Veijarivuoren uimaranta
Aika:
Hinta: 20€ (maksu paikan varauksen yhteydessä)
Lapset veloituksetta!

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT etukäteen:
sara@naturalwellness.fi

Mukaan;
Sopivat ulkoiluvaatteet
Oma kori tai paperipusseja keräämistä varten
Tarvittaessa sakset ja hanskat
Avoimen iloisen mielen! 🍀

Tule oppimaan ja inspiroitumaan luontoäidin lahjoista! Opit, mitä keräät niin kesäpöytään tulevan villiyrttikauden aikana, kuin säilöön myöhempää käyttöä varten! ✨🍀🌸

Keväästä inspiroituneena!
Sara✨

Taustatietoja;
Olen Sara Adolfsen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä, Henkinen valmentaja, funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja.

Olen kerännyt villiyrttejä omaan käyttöön ja myyntiin jo useamman vuoden ajan. Opit olen perinyt jo äidinmaidossa! Olen myös järjestänyt Biohacker Summiteissa ympäri maailmaa Upgraded Dinneriä vuodesta 2016 lähtien ja sitä kautta päässyt aitiopaikalle oppimaan huippuasiantuntijoiden parissa lisää yrteistä ja superfoodeista!

Lähde kanssani inspiroitumaan luonnosta! ✨🍀
”Natural Wellness – hyvinvointia joka solulle.”

Kori täynnä ihania villiyrttejä!

 

 

 

 

 

 

Tilaa retki ryhmälle tai ilmoittaudu mukaan!

Jätä kommentti!