UNELMA ITSESTÄ RETRIITTI BALILLA Lokakuussa

8.-15.10.2019

Balin retriitti, yhteistyössä Unelma Itsestä kanssa – koska meillä kaikilla on yhteinen unelma, Unelma Itsestä ♥️

Unelma Itsestä retriitti Lokakuussa

Meillä kaikilla on yhteinen unelma, Unelma Itsestä, haluamme voida hyvin, nauttia elämästä, oppia uutta itsestämme, pitää hauskaa ja viettää aikaa parhaassa seurassa.

Tämä retriitti on sinulle, jos olet unelmoinut päästä tutustumaan Balin kulttuuriin ja luontoon, viettää aikaa upeiden naisten ympäröimänä, inspiroitua ja luoda unelmiasi toteen. Retriitillä saat oppia lisää yhdessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista Unelma Itsestä valmentaja Sini-Marian ja minun, uuden Unelma Itsestä valmentajan johdattamana. Matkalla saat kokea hengellisen ja kulttuurin keskittymän Ubudin ja pohjois Balin elämyksellistä taikaa.

Tämä lukeutuu ”ONCE IN A LIFETIME” kokemuksiin! Bali on uskomaton paikka ja täynnä taikaa!

Lue lisää mitä retriitti pitää sisällään!

Tervetuloa mukaan paratiisiin!

Ubud tulee sanasta UBAD, joka tarkoittaa ”lääkettä”. Ubud on aina tunnettu parantamisen (healing) ja nykyään kokonaisvaltaisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin keskuksena. Täältä löytyy huikea health food scene, raakaruokaa, raakakakut ja terveyseliksiirit. Jos pidät aasialaisesta ruuasta, tulee myös paikallinen indonesialainen ruoka hivelemään makuhermojasi!

Balilta löytyy kaikki – luonto, riisipellot, viidakko, vesiputoukset ja tulivuoret. Runsas, rikas kulttuuri, Hindulaisuus, pyhät temppelit, suitsukkeet, jumalat ja jumalattaret. Bali tunnetaan nimenomaan nimellä – ”the Island of the Gods and Goddesses”. Vahvat traditiot näkyvät kaikkialla ja paikalliset jakavat avoimesti arkeaan, sekä tietoa kulttuuristaan muiden kanssa. Heistä huokuu kiitollisuus kaikkea ja koko ympäristöä kohtaan ja he ovat kauniilla tavalla taikauskoisia. Saari ja elämä siellä luo väistämättä muutosta jokaiseen, joka siellä käy.

Ubudissa jooga, meditaatio, erilaiset seremoniat, ekstaattinen tanssi ja äänihoidot ovat osa arkea. Paikalliset ovat myös todella lahjakkaita tanssissa ja taiteessa. Lähirannat ja -saaret tarjoavat turkoosin veden ja valkoiset hiekkarannat. Balilla on lisäksi paljon huikeita surffi-kohteita niitä etsiville. Täältä löytyy jokaiselle jotakin.

TÄMÄ RETRIITTI ON SINULLE

  • Olet valmis upeaan seikkailuun Jumalten saarella Balilla
  • Olet valmis jättämään ajan hallitsemisen, aikataulut, kiireet ja haluat kokea jotain upeaa itsestäsi ja Balin kulttuurista ja luonnosta.
  • Haluat uutta inspiraatiota elämääsi, avartaa näkemystäsi ja tiedät, että muutos lähtee sinusta itsestäsi
  • Haluat oppia, kokea ja inspiroitua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
  • Haluat vahvistaa elämän suuntaasi ja oppia uusia rutiineja, rituaaleja ja tapoja tukea Unelmiasi
  • Haluat selkeyttää tulevaisuuden unelmiasi ja toteuttaa niitä
  • Haluat uusia inspiroivia naisystäviä, joiden kanssa luoda parasta tulevaisuutta
  • Olet valmis nauttimaan, nauramaan, tanssimaan ja löytämään lisää iloa elämääsi
  • Haluat viettää nautinnollista aikaa upeissa puitteissa ja löytää lisää sisäistä hehkuasi

 

Tarvitset mukaan vain AVOIMEN MIELEN JA SYDÄMEN! 💗

Retriitin norm. hinta 2333€

NYT viimeiset paikat hintaan 1633€/ hlö

Lue lisää retriitistä!

Voit ilmoittautua mukaan tästä!

 

 

Olen kirjoittanut Balin matkoista blogiin. Voit lukea niistä lisää Matka Balille – Balin ensikosketusBalin matka osa 2 – Energioita, seremonioita ja ekstaattista tanssiaJoogaopettaja koulutus Balilla

Inspiroidutaan yhdessä

Instagramissa

ja Facebookissa

 

Jätä kommentti!