UNELMIEN RETRIITTI BALILLA

Seuraava retriitti Lokakuussa 2019

Unohtumaton Unelmien retriitti Balilla – Tämä lukeutuu ”ONCE IN A LIFETIME” kokemuksiin!

Kysy lisätiedot sähköpostitse!

 

Bali

Tämä viikko tulee muuttamaan elämäsi, sillä jo Bali ja sen keskus Ubud paikkana, ovat jotain niin uskomatonta, etteivät sanat riitä kertomaan… Tämä on koettava!

Ubud tulee sanasta UBAD, joka tarkoittaa ”lääkettä”. Ubud on aina tunnettu parantamisen (healing) ja nykyään kokonaisvaltaisen henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin keskuksena. Täältä löytyy huikea health food scene, raakaruokaa, raakakakut ja terveyseliksiirit. Jos pidät aasialaisesta ruuasta, tulee myös paikallinen indonesialainen ruoka hivelemään makuhermojasi!

Balilta löytyy kaikki – luonto, riisipellot, viidakko, vesiputoukset ja tulivuoret. Runsas, rikas kulttuuri, Hindulaisuus, pyhät temppelit, suitsukkeet, jumalat ja jumalattaret. Bali tunnetaan nimenomaan nimellä – ”the Island of the Gods and Goddesses”. Vahvat traditiot näkyvät kaikkialla ja paikalliset jakavat avoimesti arkeaan, sekä tietoa kulttuuristaan muiden kanssa. Heistä huokuu kiitollisuus kaikkea ja koko ympäristöä kohtaan ja he ovat kauniilla tavalla taikauskoisia. Saari ja elämä siellä luo väistämättä muutosta jokaiseen, joka siellä käy.

Ubudissa jooga, meditaatio, erilaiset seremoniat, ekstaattinen tanssi ja äänihoidot ovat osa arkea. Paikalliset ovat myös todella lahjakkaita tanssissa ja taiteessa. Lähirannat ja -saaret tarjoavat turkoosin veden ja valkoiset hiekkarannat. Balilla on lisäksi paljon huikeita surffi-kohteita niitä etsiville. Täältä löytyy jokaiselle jotakin.

TÄMÄ RETRIITTI ON SINULLE MIKÄLI

  • Rakastat lämpöä ja trooppista ilmastoa
  • Tahdot viettää viikon kauniissa ympäristössä luonnon keskellä
  • Olet valmis kokemaan jotakin upeaa ja ainutlaatuista
  • Olet valmis satsaamaan itseesi
  • Tahdot uutta inspiraatiota elämääsi tai kenties kokonaan uuden suunnan
  • Tahdot tehdä uusia oivalluksia
  • Tahdot ottaa askeleen kohti muutosta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikilla kehon, mielen ja sydämen tasolla
  • Tahdot selkeyttä suuntaasi, unelmiisi ja niiden toteuttamiseen
  • Olet valmis vastaanottamaan viestejä sydämestäsi
  • Tahdot voimaantua ja alkaa elämään itsesi näköistä, unelmiesi elämää

Lopulta tarvitset mukaan vain AVOIMEN MIELEN JA SYDÄMEN! 💗

 

 

Olen kirjoittanut Balin matkoista blogiin. Voit lukea niistä lisää Matka Balille – Balin ensikosketusBalin matka osa 2 – Energioita, seremonioita ja ekstaattista tanssiaJoogaopettaja koulutus Balilla

Inspiroidutaan yhdessä

Instagramissa

ja Facebookissa

 

Jätä kommentti!