Seuraa omaa unelmaasi - retriitti kesä 2020

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti satumaisella Tuomiston Kartanolla

24-28.8.2020 ✨

✨💖🌲🔮💫🧚🏼‍♀️

Taianomaisen transformoiva kokemuksellinen, syvästi voimaannuttava ja vapauttava retriitti NAISILLE – Tule tutustumaan luontoon, omaan luontoosi ja kirkastamaan polkuasi kohti omaa suurinta unelmaasi 

Pienessä turvallisessa ryhmässä, luonnon hoivassa ja syleilyssä, on lupa vapautua ja rentoutua omaan luontoonsa. Näin myös meidän sisällä syvällä asuvat unelmat voimistuvat ja pääsevät yhä kirkkaammin valoon. Alamme nähdä yhä selkeämmin meille tarkoitetun luonnollisen sydämen polun ja pääsemme samalla syventämään ja kasvattamman luottamusta itseemme ja polkuumme.

Tule mukaan nauttimaan ja voimaantumaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa kera muiden sisarien!

Retriitin aikana tutustumme ympärillä oleviin maisemiin, historialliseen ja taianomaiseen vanhaan shamanistiseen kokoontumispaikkaan Pirunvuoreen ja kivilinnaan, sekä maagisen maan, veden, tulen ja ilman voimaannuttaviin elementteihin

Tämä retriitti on valmennuksellinen ja ohjelmassa on niin kehoa, mieltä, kuin sisintä liikuttamassa mm yhteinen yhdistävä Naistenpiiri, äänimaljahoidot, hengitysharjoitukset, tanssi, jooga, sauna, meditaatio, lukuisat keholliset ja valmennukselliset harjoitukset, kaakaoseremonia, sekä meitä ympäröivä että meidän sisällä asuva kaunis, herkkä, vahva ja voimakas luonto.

Retriitin aikana selkeytämme ja kirkastamme omaa unelmaamme ja omaan sisäiseen voimaan, voimaantumisen kautta, saamme työkalut luoda kaikista unelmistamme totta!

ESIMERKKI RETRIITTI PÄIVÄN OHJELMASTA (HUOM: Ohjelma on suuntaa antava. Tarkempi ohjelma retriitille ilmoittautuessa, ennen retriitin alkua.)

Päivä 1

kl 16.00 Tervetuliaisrinki ja tutustuminen

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 2

kl 8.00 Aamujooga – Vinyasa Flow

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Retki Pirunvuorelle

kl 13.00 Lounas

kl 14-16 omaa aikaa Kartanolla – Villiinny omenapuutarhan poluilla, ruusujen ja keijujen kanssa

kl 16 Valmennuksellinen päivän piiri

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 3

kl 8.00 Aamujooga – Vinyasa Flow

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Päivän valmennuksellinen piiri

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltanuotio + Soundhealingmatka

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 4

kl 8.00 Aamujooga – Vinyasa Flow

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Päivän valmennuksellinen piiri

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + paljussa ja järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 5

kl 8.00 Aamujooga – Vinyasa Flow

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri + päätöspiiri

kl 12 Lounas

kl 13 Lähtö kotiin

 

MAJOITTUMINEN

Tuomiston Kartanossa, ihanan satumaisissa jaetuissa 2-4 hengen huoneissa🧚🏼‍♀️ Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaatti tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

PAIKKA

Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

Tuomiston Kartano

RUOKAILU

Runsaat ja herkulliset ateriat – suosimme kasvisruokaa, villiyrttejä ja luomua. Erikoisruokavalioista +10€ lisämaksu.

MITÄ MUKAAN

Mukavat vaatteet joissa sinulla on hyvä olla. Omat hygienia tarvikkeet. Omat lakanat ja pyyhe. Avoin sydän ja mieli.

KULKEMINEN

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Katsotaan lähempänä yhteiskyydit!

HINTA: 898€ (hinta sis. ohjelman, majoituksen ja ihanan upean ruuan)

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti OHJAAJA

Henkinen valmentaja, Sara Adolfsen

Sara on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja mentori, henkinen valmentaja ja terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Sara on luonut Seuraa omaa unelmaasi – valmennuskokonaisuuden. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Saralla on Natural Wellness niminen studio ja luova tila Lauttasaaressa, missä hän valmentaa, järjestää voimaannuttavia naistenpiirejä, ryhmä ja yksilö – äänimaljarentoutus hoitohetkiä ja kaakaoseremonioita, jotka ovat osa voimaannuttavaa ja syvästi transformoivaa Bohemian Goddess kokonaisuutta. Lisäksi hän järjestää erilaisia työpajoja, luentoja, villiyrttiretkiä, sekä Seuraa omaa unelmaasi – retriittejä Suomessa ja Balilla.

Bohemian Goddess yhteisö ja palvelut ovat suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. He ovat valmiita kehittämään itseään ja omaa tietoisuutta. He tahtovat syventää yhteyttä itseen, omaan kehoon ja syvään sydämen viisauteen, sekä askel kerrallaan avautua elämälle, omalle polulle ja kasvaa täyteen potentiaaliin rakkaudessa, mistä ilo, nautinto ja onnellisuus kumpuaa ja mistä kaikkien unelmien toteuttaminen on mahdollista! ✨

ILMOITTAUTUMINEN

sara@naturalwellness.fi ja paikan varaaminen on sitova. Ilmoita tarvittaessa erikoisruokavalio, lisäkustannus on 10€. Paikan voi perua maksutta 30 pvää ennen retriitin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu 14 pvää ennen retriitin alkua, pidätämme siitä 150€ kattaaksemme varauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli et peruuta varaustasi, joudumme laskuttamaan retriitin kokonaisuudessaan. Lasku tulee maksaa kokonaan retriitin viimeiseen päivään 28.8.2020 mennessä.

Lisäinspiraatiota Sinulle:
Facebook: Bohemian Goddess

Instagram: @bohemiangoddessollective

 Facebook tapahtuma

 

Sara Adolfsen
Henkinen valmentaja | Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat hyvinvointivalmentaja | Ekokosmetologi |Luennot| Biohakkeri| Bohemian Goddess Voimakorut

Tutustu myös Seuraa omaa unelmaasi – Balin retriittiin.

Jätä kommentti!