Seuraa omaa unelmaasi - retriitti kesä 2020

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti

Tule tutustumaan luontoon, omaan sisäiseen luontoosi ja kirkastamaan samalla polkuasi kohti omaa suurinta unelmaasi!

KENELLE?

Tämä retriitti on sinulle, kun tahdot antaa itsellesi aikaa olla luonnossa, iloiten, nauttien ja kokien jotain sellaista, mitä et ole ennen kokenut.

MISSÄ?

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti pidetään satumaisella Tuomiston Kartanolla omenapuiden lomassa 24-28.8.2020.

MITÄ LUVASSA?

Tule mukaan nauttimaan, kokemaan, iloitsemaan, oppimaan ja voimaantumaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa kera muiden naisten!

Retriitin aikana tutustumme ympärillä olevaan luontoon, historialliseen ja taianomaiseen vanhaan shamanistiseen kokoontumispaikkaan Pirunvuoreen ja kivilinnaan, sekä antaudumme maagisten luonnon elementtien maan, veden, tulen, ilman ja eetterin kuljettaa meidän matkaa.

Ohjelmassa on niin kehoa, mieltä, kuin meidän sisintä liikuttamassa mm yhteinen yhdistävä naistenpiiri, äänimaljahoidot, hengitysharjoitukset, tanssi, jooga, sauna, meditaatio, lukuisat keholliset ja valmennukselliset harjoitukset, kaakaoseremonia, sekä meitä ympäröivä, että meidän sisällä asuva kaunis, herkkä, vahva ja voimakas luonto.
Retriitin aikana selkeytämme ja kirkastamme omaa unelmaamme, opimme kuulemaan oman sydämen viestejä, voimaannumme omaan voimaamme, mistä löydämme kaikki tarvittavat työkalut luodaksemme kaikista unelmistamme totta ja ollaksemme sitä, mitä jo alkujaan olemme.

Tämä retriitti on Lahja. Sen tarkoitus on tuoda esille se, mikä jo luonnostaan on, kuka ja mitä jo olet. Tämä on paluu meidän omaan luontoomme. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

”Tule ja herätä sisäinen Jumalattaresi.
Nyt on sen aika.”

 

ESIMERKKI RETRIITTI PÄIVÄN OHJELMASTA (HUOM: Ohjelma on suuntaa antava. Tarkempi ohjelma retriitille ilmoittautuessa, ennen retriitin alkua.)

Päivä 1

kl 16.00 Tervetuliaisrinki ja tutustuminen

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 2

kl 8.00 Aamujooga tai meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Retki Pirunvuorelle

kl 13.00 Lounas

kl 14-16 omaa aikaa Kartanolla – Villiinny omenapuutarhan poluilla, ruusujen ja keijujen kanssa

kl 16 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 3

kl 8.00 Aamujooga tai meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri/ Ulkona seikkailua/ Workshop

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltanuotio + Soundhealingmatka

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 4

kl 8.00 Aamujooga tai meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri/ Ulkona seikkailua/ Workshop

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + paljussa ja järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 5

kl 8.00 Meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän piiri + päätöspiiri

kl 12 Lounas

kl 13 Lähtö kotiin

 

MAJOITTUMINEN

Tuomiston Kartanossa, ihanan satumaisissa jaetuissa 2-4 hengen huoneissa🧚🏼‍♀️ Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaatti tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

PAIKKA

Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

Tuomiston Kartano

RUOKAILU

Runsaat ja herkulliset ateriat – suosimme kasvisruokaa, villiyrttejä ja luomua. Erikoisruokavalioista +10€ lisämaksu.

MITÄ MUKAAN

Mukavat vaatteet joissa sinulla on hyvä olla. Omat hygienia tarvikkeet. Omat lakanat ja pyyhe. Avoin sydän ja mieli.

KULKEMINEN

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Katsotaan lähempänä yhteiskyydit!

HINTA (norm 1198€)

EARLY BIRD HINTA (voimassa 31.3.2020 saakka tai kun ensimmäiset paikat on täytetty): 998€
SECOND EARLY BIRD (voimassa 31.5.2020 saakka tai kun paikat ovat täytetty): 1098€
THIRD BIRD: (voimassa 31.7.2020 saakka): 1198€

(hinnat sis. alv 24%, ohjelman, majoituksen ja ihanan upean ruuan)

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti OHJAAJA

Henkinen valmentaja ja intuitiivinen opas, Sara Adolfsen.
Sara on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa 15 vuoden ajan. Hän on ensimmäiseltä koulutukseltaan terveydenhoitaja. Nykyään hän työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana ja mentorina, sekä henkisenä valmentaja. Niin retriitit, kuin Seuraa omaa unelmaasi – valmennus on syntynyt Balilta saadun inspiraation ja ohjauksen kautta, joka on Saran toinen – sielun koti, missä hän on viettänyt paljon aikaa.
 
Voit halutessasi tutustua Saraan esim. naistenpiirien, äänimaljahoitojen tai kaakaoseremonioiden myötä, joita hän järjestää säännöllisesti tunnelmallisessa ja turvallisessa tilassa, Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa, Helsingissä.
 
Bohemian Goddess yhteisö on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka haluavat elää omaa unelmaansa!
 
Tämä on sinulle, kun tahdot panostaa itseesi, omaan hyvinvointiisi, syventää yhteyttä omaan kehoosi ja syvään sydämesi viisauteen, sekä askel kerrallaan avautua elämälle, omalle polulle ja kasvaa täyteen potentiaaliisi rakkaudessa, mistä ilo, nautinto ja onnellisuus kumpuaa – mistä myös kaikkien unelmien toteuttaminen on mahdollista!

ILMOITTAUTUMINEN

osoitteeseen sara@naturalwellness.fi

Paikan varaaminen on sitova. Ilmoita tarvittaessa erikoisruokavalio, lisäkustannus on 10€. Paikan voi perua maksutta 30 pvää ennen retriitin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu 14 pvää ennen retriitin alkua, pidätämme siitä 150€ kattaaksemme varauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli et peruuta varaustasi, joudumme laskuttamaan retriitin kokonaisuudessaan. Lasku tulee maksaa kokonaan retriitin viimeiseen päivään 28.8.2020 mennessä.

Lisäinspiraatiota Sinulle:
Facebook: Bohemian Goddess

Instagram: @bohemiangoddessollective

 Facebook tapahtuma

 

Sara Adolfsen
Henkinen valmentaja | Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat hyvinvointivalmentaja | Ekokosmetologi |Luennot| Biohakkeri| Bohemian Goddess Voimakorut

Tutustu myös Seuraa omaa unelmaasi – Balin retriittiin.

Jätä kommentti!