Seuraa omaa unelmaasi retriitti

SEURAA OMAA UNELMAASI RETRIITTI BALILLA 2020

7 yötä PÄIVÄMÄÄRÄT TULOSSA PIAN!

KUTSUUKO BALI SINUAKIN?

Seuraa omaa unelmaasi retriitti ja maaginen, pyhä Bali, jumalten ja jumalattarien saari Indonesiassa. Balin taika on koettava itse ja nyt tähän on huikea mahdollisuus! Tämä retriitti on naisille!

Tule herättämään kaikki aistisi, tutustumaan luontoon, omaan sisäiseen luontoosi ja elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi, ja samalla kirkastamaan polkuasi kohti omaa suurinta unelmaasi!

KENELLE?

Seuraa omaa unelmaasi retriitti on sinulle, kun tahdot antaa itsellesi aikaa. Kun tahdot olla luonnossa, iloiten, nauttien ja kokien jotain sellaista, mitä et ole ennen kokenut. Tämä on sinulle, kun tahdot antaa itsellesi parasta ja panostaa omaan hyvinvointiisi niin kehon, mielen kuin sydämen tasolla.

MISSÄ?

Seuraa omaa unelmaasi retriitti pidetään maagisella Balin saarella Indonesiassa, kolmessa eri kohteessa kokien Balin parhautta, niin kaupunkia, viidakkoa kuin upeaa rantaa.

MITÄ LUVASSA?

Viikon mittaisen retriitin aikana matkaamme Balin yltäkylläisen ja trooppisen lumoavan luonnon hoivassa ja syleilyssä. Täällä on lupa vapautua ja rentoutua omaan luontoonsa. Kun saavut Balille, kaikki on valmista, valmiiksi suunniteltua ja järjestettyä sinulle viikoksi eteenpäin. Voit todella keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Tule nauttimaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kera muiden naisten. Tule olemaan, elämään, hengittämään ja voimaantumaan. Tämä on sinua varten ja lahja sinulta, Sinulle.

Viikon aikana tutustumme Balin kulttuuriin, temppeleihin, pohjoisen vesiputoukseen ja meitä ympäröivään paikalliseen elämään. Nautimme puhtaasta joka solua ravitsevasta värikkäästä ruuasta, käymme muun muassa puhdistavassa pyhän lähdeveden temppelissä oppien paikallisista perinteitä. Osallistumme myös mahtavaan äänihoitoon pyramideilla ja matkustamme pohjoisen viidakkoon, missä yövymme 3 yötä. 

TEEMA

Luonnon elementit: Maa, vesi, tuli, ilma ja avaruus.
Tämä retriitti ja itsellesi annettu aika on Lahja. Sen tarkoitus on tuoda esille se, mikä jo luonnostaan on, kuka ja mitä jo olet. Tämä on paluu meidän omaan luontoomme.
Lämpimästi tervetuloa mukaan.

 

SEURAA OMAA UNELMAASI RETRIITTI

ESIMERKKI PÄIVIEN OHJELMASTA (tarkempi ohjelma retriitille ilmoittautuessa, ennen retriitin alkua.)

Päivä 1

kl 17.00 Tervetuliaispiiri ja tutustuminen

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 2

kl 8.00 Aamujooga tai meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 (kulttuuri) Lähtö Tirta Empul pyhän lähdeveden temppelille

kl 12.00 Lounas

kl 13-16 omaa aikaa

kl 16 Päivän piirii/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 3

kl 8.00 Aamujooga tai meditaatiomatka

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Lähtö – Soundhealing @ Pyramids of Chi

kl 13 Lounas

kl 14.00 Matka jatkuu pohjoisen viidakko laaksoon

kl 16.30 Saapuminen ja majoittuminen viidakko laaksoon

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltanuotio

kl 22.30 Hiljaisuus


MAJOITTUMINEN Balilla

Ubud (kaupunki): Swasti Eco Cottages jaettu tila 2 yötä
Les (viidakkolaakso): (ei verkkosivua) omat huoneet 3 yötä
Kolmas kohde: tarkentuu pian/ omat huoneet 2 yötä

Hinta: 2500€ (hinta sis. täyden ylläpidon (yöpyminen, ruokailu ja ohjelma)

ILMOITTAUDU YHDESSÄ KAVERIN KANSSA! SAATTE MOLEMMAT RETRIITIN HINTAAN 2000€

HUOM: hintaan ei sisälly lentoja

LENNOT

Lennot Balille ja takaisin Suomeen, tulee jokaisen itse varata erikseen. Autan sopivien lentojen löytymisessä, jotka ovat yleensä noin 550-650€ kun ne varaa ajoissa.

OHJAAJA

Ohjaajana toimii henkinen valmentaja, Sara Adolfsen. Bali on Saralle rakas paikka.

”Bali oli ”kutsunut” minua jo monta vuotta. Kun viimein päätin lähteä yksin matkalle, muutama vuosi sitten, en vielä silloin tiennyt, että olin palaamassa kotiin.”

Sara matkusti ensimmäisen kerran Balille tammikuussa 2018 ja on sen jälkeen viettänyt paljon aikaa saarella asuen. Sara kokee itse saaneensa Balilta enemmän, kuin olisi koskaan voinut kuvitella. Tästä syystä Sara kokee tärkeäksi jakaa kaiken saamansa ja kokemansa myös sinun kanssa.

”Tätä on vaikea edes sanoin kuvailla. Tämä on itse koettava!”

Sara on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa 15 vuoden ajan. Hän on ensimmäiseltä koulutukseltaan terveydenhoitaja. Nykyään hän työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana ja mentorina, sekä henkisenä valmentaja. Niin retriitit, kuin Seuraa omaa unelmaasi – valmennus on syntynyt Balilta saadun inspiraation ja ohjauksen kautta.

Voit tutustua Saraan esim. naistenpiirien, äänimaljahoitojen tai kaakaoseremonioiden myötä, joita hän järjestää säännöllisesti tunnelmallisessa ja turvallisessa tilassa, Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa, Helsingissä.

Sara järjestää keväisin myös villiyrttiretkiä. Tulevana kesänä voit osallistua Seuraa omaa unelmaasi – retriitille ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Sara on aiemmin ollut mukana ohjaamassa joogaa Unelma Itsestä retriiteillä keväällä ja syksyllä 2019.

Bohemian Goddess yhteisö on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka haluavat elää omaa unelmaansa!

ILMOITTAUTUMINEN

Sitova ilmoittautuminen ja paikan varaaminen:

sara@naturalwellness.fi

Ilmoita lisäksi mahdollinen erikoisruokavalio.

PERUUTUSEHDOT JA MAKSU

Paikan voi tarvittaessa perua maksutta 30 päivää ennen retriitin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu 14 päivää ennen retriitin alkua, pidätämme siitä 200€ kattaaksemme varauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli et peruuta varaustasi, joudumme laskuttamaan retriitin kokonaisuudessaan. Retriitti tulee maksaa kokonaisuudessaan, retriitin viimeiseen päivään 17.4.2020 mennessä.

(Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.)

 

Lisäinspiraatiota Sinulle:
Facebook: Bohemian Goddess

Instagram: @bohemiangoddessollective

Sara Adolfsen
Henkinen valmentaja | Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat hyvinvointivalmentaja | Ekokosmetologi |Luennot| Biohakkeri| Korusuunnittelija

Toivon sinulle iloa, valoa, sydämen johdatusta ja etenkin kaikkien unelmien toteutumista✨

Sara

Voit nyt myös ilmoittautua mukaan tästä!

 

Lue lisää Suomen Seuraa omaa unelmaasi – retriitti Tuomiston Kartanolla 24-28.8.2020

 

HALUATKO OPPIA LUOMAAN UNELMISTA TOTTA?

Tule, niin näytän sinulle tien! Heittäydytään yhdessä mukaan elämän taikaan!

Seuraa omaa unelmaasi retriitti BALILLA.

Koe Balin taika!

 

Seuraa omaa unelmaasi retriitti Bali

 

Jätä kommentti!