Ravintovalmennus on sinulle, mikäli olet valmis tekemään pysyviä pitkäkestoisia muutoksia oman terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Tahdon auttaa Sinua jaksamaan ja voimaan paremmin, elämään terveellisesti ja tekemään päivittäin valintoja, jotka tuovat lisää iloa ja elinvoimaa arkeesi! Tätä päätöstä, et kadu koskaan!

Kyseessä ei ole dieetti tai ”pikaratkaisu”, vaan elämäntapa. Mietitkö millainen ruokavalio olisi juuri sinulle, terveydellesi ja suorituskyvyllesi oikeasti optimaalinen ja hyvä? Funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuva ravintovalmennus sopii sinulle, mikäli kärsit esim ruuansulatuskanavan oireista, jatkuvasta väsymyksestä, toistuvista flunssakierteistä ja infektioista. Mikäli sinulla on jo jokin todettu krooninen sairaus kuten esim diabetes, kilpirauhasen vajaatoiminta, reuma tai astma, voi oikeanlainen ruokavalio vähimmillään vähentää oireitasi huomattavasti. Minulla on valmius auttaa kaikissa näissä pulmissa.

Funktionaalinen lääketiede on yksilöllistä, kokonaisvaltaista sairauden- ja terveydenhoitoa. Hoidossa otetaan huomioon yksilön koko elämäntarina ja ajatellaan, että jokainen oire kertoo jostakin epätasapainotilasta kehossa, jonka perimmäinen syy pyritään aina selvittämään, löytämään ja korjaamaan. Länsimaisesta lääketieteestä poiketen, tehdään yksilöllinen pitkän aikavälin hoitosuunnitelma, jossa keskeisessä roolissa on ruokavalio, elämäntapamuutokset, sekä tarvittavat ravintolisät ja suositukset. Joskus myös tietyt funktionaalisen lääketieteen testit ja laboratorioanalyysit ovat tarpeen hyvän hoitosuunnitelman laatimisen edellytyksenä, ja ne toimivat myös kokonaisvaltaisen tilan kartoituksen ja selvittämisen tukena.

Minulla on myös mahdollisuus määrätä tiettyjä yksityisten laboratorioiden (MDD:n ja Nordic Laboratoriesin) tutkimuksia. Suosittelen lisäksi ravinto-ohjelman tueksi Biomed:in ravintolisiä, jotka ovat saatavilla liikkeestä.

Ensimmäiseen tapaamiseen varataan aikaa 2 tuntia ja sitä ennen, tulee täyttää tarvittavat esitietolomakkeet jotka lähetän sähköpostitse. Ajan ensitapaamiseen voit varata tästä. 

Tapaamisen aikana kartoitetaan juuri Sinun yksilölliset tarpeet ja tehdään suunnitelma, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla Sinun toiveita.

Mikäli tahdot kysyä lisää ravintovalmennuksesta, ota yhteyttä esim alla olevan lomakkeen kautta.