Täällä koet ennen kokemattoman ihonhoidon- ja äänihoidon meditatiivisen matkan  !

Hoidossa yhdistyy ihanat luonnonmukaiset tuotteet, laadukkaat raaka-aineet ja eteeristen öljyjen tuoksut. Koet lämpimät läsnäolevat ja hoitavat kädet, paljon rentouttavaa hierontaa ja koshi-tuulikellojen maan, ilman, tulen ja veden äänimaisemaa, jotka kuljettavat sinut sisäiselle äänihoitomatkalle. Täällä koko keho ja mieli voi levätä.

ESSE probioottinen, eli hoitavia maitohappoja sisältävä ihonhoitosarja, vie sinut afrikkalaisten villiyrttien, eteeristen öljyjen, tuoksujen ja luonnon eri elementtien tutkimusmatkalle. Hoito rauhoittaa ja rentouttaa sinut kokonaisvaltaisesti.

Kaikkiin hoitoihin kuuluu ihon pintapuhdistus, kuorinta, dekolte´, hartia-alueen ja niskan hieronta, sekä ihana kasvohieronta. Naamion aikana hierotaan myös kädet.

Voit valita näistä hoidoista

  • Natural Wellness Natural Beauty – Kasvohoito 1t 15min 90€
  • Natural Wellness Perfect Balance – Kasvohoito 1t 30min 105€
  • *Natural Wellness Pure Bliss – Kasvohoito 2t 140€

*Pitkässä hoidossa hierotaan myös koko selkä.

-VOIT VARATA AJAN TÄSTÄ-

       

Ihonhoito Esse:llä

Esse on luomusertifioitu etelä-afrikkalainen hoitolasarja, jonka ideologiassa yhdistyy paikalliset villiyrtit ja niiden aktiiviaineet, sekä uusimmat tutkimukset ihmisen mikrobiomiin liittyen ihon pinnalla. Essen tuotteissa käytetään sekä prebiootteja, jotka toimivat hyvien mikrobien ravintona, sekä probiootteja, eli eläviä mikrobeja. Prebiootit edesauttavat probioottien kehittymistä, ja tukevat niiden optimaalista kasvua ja lisääntymistä.

Anna itsellesi aikaa rauhoittua arjen sykkeessä.

 

Palautetta hoidosta:

Super ihana ja rentouttava kasvohoito! Voin suositella kaikille, jotka kaipaa hemmottelua, jonka mukava lisä on hehkuva iho ja prinsessaolo. Myös herkkä iho tykkäsi lempeästä hoidosta! Sara on todella ymmärtäväinen ja osaa valita oikeat tuotteet ihon parhaaksi.

-Heini

Ihana levännyt olo hoidon jälkeen. Ihan parasta stressin poistoa ja rauhoittumista hetkessä. Kiitos!

-Sari

Koshikellot tuovat ihan uuden ulottuvuuden hoitoon. Tunsin että rentouduin syvemmin kuin koskaan ennen kasvohoidon aikana! Parasta ikinä.

– Laura

Saralla on niin lämpimät ja hoitavat kädet. Rentoudun aina kun käyn hoidossa. Kiitos! Tänne palaan jatkossakin.

– Emilia

Tämä kasvohoito on paljon enemmän kuin kasvohoito. Kiitos Sara!

– Päivi

Lämpimästi tervetuloa läsnäolon, lämmön, valoisan energian ja koshi-tuulikellojen hoitavalle meditatiiviselle matkalle.

-VARAA AIKA TÄSTÄ-

Lämmöllä,

Sara

Tässä linkki blogikirjoitukseeni Essestä.

Insipiroidu Instagramissa ja Facebookissa!