Probioottinen ihonhoito ja ESSE tuotesarja vie sinut Afrikkalaisten villiyrttien ja eteeristen öljyjen tutkimusmatkalle, joka rauhoittaa ja rentoututtaa sekä kehon, että mielen.

Esse Probiotic Ihonhoito

Esse on luomusertifioitu etelä-afrikkalainen hoitolasarja, jonka ideologiassa yhdistyy paikalliset villiyrtit ja niiden aktiiviaineet, sekä uusimmat tutkimukset ihmisen mikrobiomiin liittyen ihon pinnalla. Essen tuotteissa käytetään sekä prebiootteja, jotka toimivat hyvien mikrobien ravintona, sekä probiootteja, eli eläviä mikrobeja. Prebiootit edesauttavat probioottien kehittymistä, ja tukevat niiden optimaalista kasvua ja lisääntymistä.

Esse on yksi probioottisen ihonhoidon edelläkävijöistä. Uusimpien tutkimusten myötä on ymmärretty, että terve ja tasapainoinen mikrobiomi on yhtälailla tärkeää, sekä suolistossa, että myös ihon pinnalla. Terve iho tarvitsee tasapainoisen mikrobiston, joka suojaa ihoa taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen sopivaa pH-tasapainoa. Terve iho on kaunis, tasapainoinen, elinvoimainen ja kuulas. Ihon kuntoa voimme tukea myös ulkoapäin, tarkoin valituilla antioksidanteilla, aktiiviaineilla ja probiooteilla.

Esse toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade-Africa- järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä, takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Esse tuotteet ovat myös Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus kaikissa tuotannon vaiheissa on yksi Essen perusarvoista ja se on myös PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Tutkimus

Uudet tutkimukset osoittavat, että terve suolisto tarvitsee tasapainoisen ja vahvan, hyviä bakteereja sisältävän mikrobiston, jotta immuunijärjestelmämme pysyy vahvana ja pysymme terveenä. Sama pätee myös ihoon. On osoitettu myös, että suoliston ja ihon välillä on suora yhteys. Ihon kunto, kertoo suoliston kunnosta ja koska kehomme on kokonaisuus ja kaikki on yhteydessä toisiinsa, ei ole yhdentekevää mitä syömme ja miten elämme.

Anna itsellesi aikaa

Kasvohoito on myös ihana tapa helliä itseä tai rakasta, antamalla aikaa ja panostamalla hyvinvointiin ja palautumiseen. Natural Wellnessissä ihonhoito on ihanaa. Hoitoon sisältyy kasvojen alueen hieronnan lisäksi dekolteen, hartioiden, niskan ja käsien hieronta. Rentoutuminen ja hyvä olo ovat etusijalla. Laadukkaat ylelliset tuotteet kruunavat kokemuksen.

Tule ja ihastu! ♥️✨

Iloa ja Valoa lähettäen,

Sara

Tässä linkki blogikirjoitukseeni Essestä.

Varaa aika tästä! 

Insipiroidu Instagramissa ja Facebookissa!