Naistenpiiri – Naiseuden voima

Naistenpiiri Helsingissä Lauttasaaressa, on lämminhenkinen ja avoin jakamisen tila, joka on tarkoitettu kaikille naisille.

Lämpimästi tervetuloa Bohemian Goddess Circle – Naistenpiiri in Natural Wellness studiolle, Lauttasaareen Helsinkiin✨♥️

Tämä piiri on saanut alkunsa elokuussa 2018 ja se on tarkoitettu kaikille meille jumalattarille, jotka ovat valmiita heräämään tähän taianomaiseen elämään ja nousemaan täyteen kirkkaaseen potentiaaliinsa puhtaassa rakkaudessa.

Naistenpiiri -illan kulku:

Piiri avataan yhteisellä erityisellä pyhällä seremonialla, jonka aikana luomme oman intention sydämestämme tälle illalle ja tulevalle. Piirissä on vaihtuva, meidän syvintä olemusta koskettava puheenaihe, jonka löytää tapahtuman otsikosta tai julkaisuista.

Yhdessä olemme jakaneet rakkaudesta, intuitiosta, erityisherkkyydestä, naiseudesta, läsnäolosta, voimaantumisesta, intentioista, dharmasta, vapaudesta ja seksuaalisuudesta. Illat ovat rauhallisia, rakkaudellisia, kauniita yhdessäolon ja jakamisen hetkiä.

Jaamme piirissä avoimesti tunteita ja kokemuksia elämän eri aiheista ja vaiheista, naiseudesta, voimaantumisesta, henkisyydestä ja siitä muutoksesta, jota me elämässä ja naiseudessa koemme. Yhdessä tuemme toisiamme, niin kasvuun kuin kehitykseenkin. Erityisesti kannustamme jokaista luomaan omaa uniikkia unelmaa toteen! Piiri suljetaan taianomaisella äänimaljarentoutuksella.

Palautetta aiemmista piireistä:

Suosittelen lämpimästi Saran naistenpiiriä. Naistenpiirissä on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri jakamiselle ja keskusteluille. Sara on läsnäoleva, tukeva ja luotettava persoona, joka tuo omaa sisäistä viisauttaan lempeästi esille keskusteluissa.
– Mai

Kiitos ♥ ihmeellinen ilta, kuin olisimme kaikki tulleet juuri oikeana aikana, oikeaan paikkaan.
– Liisa

Oli rentouttavaa ja mukavaa. Tuli hyvä olo.
– Marjo

Aihe oli ajankohtainen ja mielenkiintoinen. Saatiin ihan hyvää keskustelua aikaan. Tunnelma täydellinen. Ihana olet ja ihan oikeasssa paikassa rauhallisuudessasi.
– Marika

Ihana, rauhallinen, arvostava, salliva, läsnäoleva tunnelma välittömästi, kuin astui ovesta sisään. Kiitos siitä ♥ Kiitos ihanasta, rakkaudellisesta ja sallivasta illasta. Tulen ehdottomasti uudestaankin! KIITOS ♥ Juuri tätä tarvitsin tähän hetkeen.
– Linda

Avoin, rauhallinen ja vapaa itseilmaisulle. Säteilet kirkasta ja rauhallista energiaa ympärillesi. Olen todella kiitollinen, että autat niin vilpittömästi muita. Kiitos Sara ♥
-Enni

Tunnelma oli ihanan rauhallinen! Kiitos, sinulla on ihanan lempeä energia!
– Tiia

Tunnelma oli heti sisään tullessa rento ja rauhoittava. Ihmisillä oli hyvä energia. Loppurentoutus oli ihana!
– Mira

Kaunis esteettisyys ja siunauksen tuntu, tuli heti mandalasta ♥ Lämmin ja kohottava tunnelma. Saa olla oma itsensä ♥ Kaikki naiset ansaitsevat tulla kuulluksi ja nähdyksi. Naistenpiiri sopii kaikille♥
– Heidi

Pidin piiristä todella paljon ♥ Upea tila, tunnelma, estetiikka, läsnäolo. Hienoa että ikäluokka jakaantui laajemmalle. Arvokasta jakamista♥ Kiitos todella paljon, tulen ehdottomasti uudestaan.
– Silja

Koin avoimuutta, kiireettömyyttä ja ihanasti tilan antamista kaikille. Nautin ja koin ihanaa levollisuutta.
-Marja

Miten valmistautua:

Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, tule avoimin mielin. Oven avatessasi, voit jättää kaiken sen ulkopuolelle. Puhuminen ja jakaminen on aina myös täysin vapaaehtoista. Voi istua myös ihan hiljaa, koko piirin ajan ja kuunnella, jos se hetkessä tuntuu parhaalta. Se, että tulet ja olet on tärkeintä.

Missä:

Natural Wellness studio
Meripuistotie 4
00200 Helsinki
Lauttasaari

Mitä mukaan: Lämpimät villasukat, oma joogamatto/ makuualusta ja halutessasi villatakki tai vastaava peitoksesi ♥

Energian vaihto 20€ (tasaraha tai mobilepay). Tarjolla myös raakakakkua ja teetä, jonka yhteishinta on 8€.

ILMOITTAUDU ennakkoon täällä tai sara@naturalwellness.fi Paikkoja rajoitetusti.

”Tämän piirin ja tilan olen luonut, jotta meillä olisi mahdollisuus, aika ja paikka missä pysähtyä, jakaa elämää ja sen ihmeellisyyttä, sen iloja ja suruja, toisten naisten kanssa. Olen lisäksi halunnut palauttaa sisarellisen ja rituaalin omaisen tradition tähän päivään nykyaikaisessa muodossa, missä kaiken ikäiset naiset voivat yhdessä kokoontua turvallisesti hyväksyvässä ja sallivassa tilassa, tulla nähdyksi ja kuulluksi täysin omana itsenään.”

Kohdataan pian piirissä! ✨♥️
Lämpimin halauksin,
Sara

Sara Adolfsen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja mentori, henkinen valmentaja, sekä terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

”Bohemian Goddess – Awaken the wild Goddess within.”
Palveluista löydät yksilövalmennukset, naistenpiirit, kaakaoseremoniat, äänihoidot, työpajat ja retriitit, sekä muut hyvinvoinnin palvelut.

Pian uudistuvat kotisivut löytyvät osoitteesta www.naturalwellness.fi, tulevat tapahtumat Bohemian Goddess Facebook sivulta ja Instagramista @bohemiangoddesscollective ja @saraadolfsen

 

Tilaa uutiskirje! Saat jatkossa tiedot tapahtumista suoraan sähköpostiisi tai tarkista seuraavan piirin ajankohta tästä!

 

Natural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen   

Jätä kommentti!