Naistenpiiri – ”Jakaminen on välittämistä.”

Lämpimästi tervetuloa Natural Wellnessin Naistenpiiriin Lauttasaareen. Tilaisuus on maksuton ja voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Tämä piiri on tarkoitettu kaikille naisille, ja tämä on kerran kuussa toistuva tapahtuma. Piiri sai alkunsa jo Elokuussa 2018.
 
”Jakaminen on välittämistä” – Meillä jokaisella on tarina, paljon tunteita herättäviä kokemuksia elämän varrelta. Uskon, että kuuntelemalla, tunteita, ajatuksia ja kokemuksia turvallisesti jakamalla, voimme auttaa ja tukea toisimme ja saada myös itse samalla lisää arvokkaita oivalluksia.

Teemat ja Tunnelma

Piirissä on joka kerta vaihtuva puheenaihe. Olemme puhuneet Rakkaudesta, Intuitiosta. Erityisherkkyydestä ja Naiseudesta. Illat ovat olleet rauhallisia, rakkaudellisia, kauniita yhdessäolon ja jakamisen hetkiä. Aiheita voi vapaasti toivoa ja ehdottaa jatkossa.

Tule siis mukaan harjoittelemaan avoimuutta, luottamusta, kuuntelemista, myötätuntoa ja läsnäoloa, niin itselle, kuin muille. Nämä ovat kaikki nimenomaan rakkauden eri muotoja. Omien tarinoiden jakaminen on myös rakkauden teko itselle, joka lisää myötätuntoa omaa elämänpolkua ja matkaa kohtaan. Uskon, että tämä aika vaatii sisarellisuutta, yhdessä oloa ja jakamista. Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme siis tähän avoimeen ja lämminhenkiseen piiriin kerran kuussa. Katso tapahtuman eventistä päivämäärä (linkki alempana)! Tila saa aina paljon kehuja. Kun astut ovesta sisään, voit tuntea rauhan ja tyyneyden syleilyn. Täällä on aina läsnä luottamus, hyväksyvä kuunteleminen, myötätunto ja läsnäolo, niin itselle, kuin muillekin. Puhuminen ja jakaminen on aina myös täysin vapaaehtoista. Voi istua myös ihan hiljaa, koko piirin ajan. Se että tulet ja olet on tärkeintä. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla.
 
Tarjolla on raakakakkua ja teetä, hintaan 8€.
Tapahtuma ja osallistuminen on täysin ilmainen.
 
Jaa tämä tapahtuma jos sinäkin koet, että tämä sanoma on tärkeä ja tarvitsemme juuri tätä!
Nähdään seuraavassa piirissä!
 
Lämmöllä, Sara

Iloa ja Valo lähettäen.

Tarkista seuraavan piirin ajankohta tästä!

 

 

Jätä kommentti!