Naistenpiiri – Jakaminen on välittämistä – Sharing is Caring.

Naistenpiiri Helsingissä Lauttasaaressa, on lämminhenkinen ja avoin jakamisen tila, joka on tarkoitettu kaikille naisille!
Olet lämpimästi tervetullut mukaan ihanaan piiriimme. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ja voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ensimmäinen kerta on maksuton! Piiri alkoi elokuussa 2018 ja olemme kokoontuneet täällä siitä lähtien kerran kuussa. 
Naistenpiiri – Jakaminen on välittämistä – Meillä jokaisella on tarina, paljon tunteita herättäviä kokemuksia elämän varrelta. Uskon, että kuuntelemalla, tunteita, ajatuksia ja kokemuksia turvallisesti jakamalla, voimme auttaa ja tukea toisiamme ja saada myös itse samalla lisää arvokkaita oivalluksia.

Lue ihanat palautteet ♥️

Suosittelen lämpimästi Saran naistenpiiriä. Naistenpiiri :ssä on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri jakamiselle ja keskusteluille. Sara on läsnäoleva, tukeva ja luotettava persoona, joka tuo omaa sisäistä viisauttaan lempeästi esille keskusteluissa.
– Mai
Kiitos <3 ihmeellinen ilta, kuin olisimme kaikki tulleet juuri oikeana aikana, oikeaan paikkaan.
– Liisa
Oli rentouttavaa ja mukavaa. Tuli ihan hyvä olo.
– Marjo
Aihe oli ajankohtainen ja mielenkiintoinen. Saatiin ihan hyvää keskustelua aikaan. Tunnelma täydellinen. Ihana olet ja ihan oikeasssa paikassa rauhallisuudessasi.
– Marika
Ihana, rauhallinen, arvostava, salliva, läsnäoleva tunnelma välittömästi, kuin astui ovesta sisään. Kiitos siitä <3 Kiitos ihanasta, rakkaudellisesta ja sallivasta illasta. Tulen ehdottomasti uudestaankin! KIITOS <3 Juuri tätä tarvitsin tähän hetkeen.
– Linda
Avoin, rauhallinen ja vapaa itseilmaisulle. Säteilet kirkasta ja rauhallista energiaa ympärillesi. Olen todella kiitollinen, että autat niin vilpittömästi muita. Kiitos Sara <3
-Enni
Tunnelma oli ihanan rauhallinen! Kiitos, sinulla on ihanan lempeä energia!
– Tiia
Tunnelma oli heti sisään tullessa rento ja rauhoittava. Ihmisillä oli hyvä energia. Loppurentoutus oli ihana!
– Mira
Kaunis esteettisyys ja siunauksen tuntu, tuli heti madalasta <3 Lämmin ja kohottava tunnelma. Saa olla oma itsensä <3 Kaikki naiset ansaitsevat tulla kuulluksi ja nähdyksi. Naistenpiiri sopii kaikille <3
– Heidi
Pidin piiristä todella paljon <3 Upea tila, tunnelma, estetiikka, läsnäolo. Hienoa että ikäluokka jakaantui laajemmalle. Arvokasta jakamista <3 Kiitos todella paljon, tulen ehdottomasti uudestaan.
– Silja
Koin avoimuutta, kiireettömyyttä ja ihanasti tilan antamista kaikille. Nautin ja koin ihanaa levollisuutta.
-Marja

Aiheet ja Illan tunnelmaa

Piirissä on joka kerta vaihtuva aihe. Olemme puhuneet Rakkaudesta, Intuitiosta, Erityisherkkyydestä, Naiseudesta, Läsnäolosta, Voimaantumisesta ja kirkkaista intentioista, Dharmasta ja Itsensä rakastamisesta. Illat ovat olleet rauhallisia, rakkaudellisia, kauniita yhdessäolon ja jakamisen hetkiä. Aiheita voi vapaasti myös toivoa ja ehdottaa!
Tähän saakka olemme kokoontuneet tähän hyväksyvään ja lämminhenkiseen piiriin kerran kuussa, mutta jatkossa kenties useamminkin, sillä tätä on jo toivottu pidemmän aikaa. Iloitsen tästä asiasta enemmän kuin uskotte! Iso lämmin kiitos jokaiselle, joka on saapunut ja tulee saapumaan meidän piiriin jakamaan ♥️

Tule sinäkin mukaan harjoittelemaan rakkauden kaikkia eri muotoja; avoimuutta, luottamusta, kuuntelemista, myötätuntoa ja läsnäoloa hetkessä. Jo se, että tulet paikalle, annat tämän ajan itsellesi – on lahja. Lisäksi, omien tarinoiden jakaminen on rakkauden teko myös itselle, joka lisää myötätuntoa omaa elämänpolkua ja matkaa kohtaan. Uskon, että tämä aika pyytää lisää yhdessä oloa, sisarellisuutta ja jakamista. Yhdessä olemme enemmän.

Natural Wellness studioon ja tilaan tullessa, voit jättää kaiken oven ulkopuolelle. Takaan, että laskeudut nopeasti tämän ihanan paikan tunnelmaan. Näin on moni sanonut. Voit hetkessä tuntea rauhan ja tyyneyden syleilyn. Täällä ovat aina läsnä myös luottamus ja myötätunto. Kaikille annetaan tilaa. Puhuminen ja jakaminen on aina myös täysin vapaaehtoista. Voi istua myös ihan hiljaa koko piirin ajan, jos siltä tuntuu. Voit ja saat olla juuri se kuka olet. Se, että tulet on tärkeintä. 
Piirin hinta on 15€
Toivon kuitenkin, ettei tämä ole sinulle este. Mikäli maksu on haaste tällä hetkellä, voit myös lahjoittaa haluamasi summan ja sen, mikä tuntuu juuri nyt oikealta sinulle. Natural Wellness Naistenpiiri on kaikille.
Tarjolla tuttuun tapaan myös ihanaa raakakakkua ja teetä, hintaan 8€✨
 
Ota mukaan ystävä tai jaa tämä tapahtuma hänelle! Nähdään seuraavassa piirissä! ♥️

Iloa ja Valoa lähettäen, Sara

Tilaa uutiskirje ja saa jatkossa tiedot tapahtumista suoraan sähköpostiisi tai tarkista seuraavan piirin ajankohta tästä!

 

Natural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen Natural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen  Natural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen  Natural Wellness Naistenpiiri - Sara AdolfsenNatural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen Natural Wellness Naistenpiiri - Sara Adolfsen

Jätä kommentti!