Oletko sinäkin oppinut ja uskonut, että yksin pärjääminen on se juttu? Onko sinun vaikea pyytää apua? Tunnetko jatkuvaa painetta tai juoksetko elämän läpi jatkuvassa kiireessä? Onko sinun vaikea pysähtyä tai kuulla, mitä sinä ja sisimpäsi oikeasti tarvitsee? Onko sinun vaikea sallia itsellesi hyvää, lempeyttä, lepoa ja rauhaa? Sorrutko herkästi miellyttämään muita tai ajatteletko paljon sitä, mitä muut ajattelevat? Oletko välillä jaksamisen äärilaidalla? Oletko huomannut, että elämässäsi on paljon suorittamista ja yrittämistä? Onko mielesi usein levoton, murehditko mennyttä tai tulevaa? Entä onko sinun vaan vaikea rentoutua? Oireileeko kehosi jotenkin? Onko sinulla kenties uniongelmia tai suolistovaivoja pitkään jatkuneen stressin takia?

Tahdon kysyä sinulta:

Oletko miettinyt, voisiko elämä olla kevyempää? Voisitko ajatella luottavasi siihen, että kaikki elämässä on jo valmista, täydellistä, eikä mitään ole pakko suorittaa? Kaipaatko muutosta? Toivotko, että elämäsi olisi vähemmän kuormittavaa? Mitä jos elämän ei tarvitsisi ollenkaan sisältää puskemista, väkisin vääntämistä, yrittämistä, puurtamista ja pakkoa?

Soisitko itsellesi ja elämääsi enemmän harmoniaa ja tasapainoa? Miltä tuntuisi elää sinun näköistä elämää ja toteuttaa kaikki haluamasi ennemminkin ilosta, vapaudesta ja rentoudesta käsin? Ei haittaa, vaikka et tietäisi miten. Se selviää valmennuksessa.

Ennen kaikkea kysyn sinulta nyt:

Onko viimein aika laittaa itsesi etusijalle?

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana, henkisenä valmentajana ja terveydenhoitajana – teen kokonaisvaltaista valmennusta ja hoitotyötä, sekä hoidan nimenomaan terveyttä, panostaen ennaltaehkäisyyn. Sinun ei tarvitse puskea ja uuvuttaa itseäsi yrittämisellä ja jaksamalla. Elämä voi pääasiassa olla iloista, kevyttä ja ihanaa!

Tahdon auttaa sinua muutoksessa, jossa tulet löytämään sinun optimaalisen parhaan hyvinvoinnin ja tasapainon tilan, askel kerrallaan, jossa voit tehdä ja toteuttaa asioita ilosta käsin, koska voit ja saat – ei koska täytyy, koska jaksat kyllä tai on pakko!

Tästä uudesta tilasta käsin, voit alkaa elää vapaammin ja rennommin, sekä tehdä niitä asioita, jotka oikeasti ovat merkityksellisiä juuri sinulle. Uudesta hyvinvoinnin ja tasapainon tilasta, voit alkaa loistaa, nousta korkeimpaan potentiaaliisi ja alkaa elämään juuri sinun näköistä unelmiesi elämää, joka on sinulle tarkoitettu.

Tämä kaikki on mahdollista, harmonisesta hyvinvoinnista ja tasapainosta käsin, kun alat asettamaan itsesi ja hyvinvointisi etusijalle. Valmennuksen aikana tulet huomaamaan, miten yhteys itseesi voimistuu, alat tunnistamaan sen mikä on sinulle parasta ja alat toteuttamaan asioita ilosta käsin ja elämästä nauttien. Sinun ei tule, eikä tarvitse tyytyä vähempään! Elämä on nyt! Älä hukkaa elämääsi jaksamalla, kun voit itse valita vapaan elämän ja sen elementit ilolla!

Takaisin tasapainoon valmennuksessa saat kaipaamaasi apua, tukea ja ohjausta päästäksesi eteenpäin siitä, missä olet nyt. Valmennuksessa tulet löytämään täysin uudenlaiseen tasapainon ja hyvinvoinnin tilaan!

”Takaisin tasapainoon on sinua varten, kun olet väsynyt nykyiseen tilanteeseesi ja tunnet, ettet saa katkaistua suorittamisen kierrettä. Tuntuuko, että seinät alkaa kaatua päälle kaikesta paineesta? Onko jatkuva stressi ja kuormitus alkanut näkyä jo kaikkialla, niin työssä, ihmissuhteissa, harrastuksissa, kuin terveydessäkin? Tiedän miltä tämä tuntuu, koska olen ollut samassa tilanteessa.

Minä en saanut oikeanlaista tukea kun sitä tarvitsin, enkä osannut itse katkaista yksin kierrettä ja siksi lopulta uuvuin loputtomalla jaksamisella, suorittamisella ja yrittämisellä. Tästä syystä olen nyt tässä,  jotta sinun ei tarvisi juosta kunnes seinä tulee vastaan. Tahdon auttaa sinut pois stressin kierteestä vapauteen, jossa voit tehdä asioita hyvinvointi etusijalla.”

Voit lukea tarinastani ja uupumuksesta blogista.

Mitä valmennuksessa olleet sanovat:

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä ja tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän. Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta.

Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sinä olet vienyt unelmiasi eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3 

-Annika Myllykoski 32v

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!

Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!! 

– Sari Helokallio 53v

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.

Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3

– Kaisa 45v

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.

-Jenna 26v

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. Näin sinkkuna on välillä arjessa aika haastava löytää sitä tunnetta, että saa puhua asioistaan/tunteistaan jollekin puolueettomalle ihmiselle, joka kuitenkin on aidosti kiinnostunut auttamaan.

Olet ihana ihminen Sara. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta, jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista, joita minulle pohdintoihini annoit.
Namaste! <3

– Heidi 30v

I loved how open we both stayed to what was unfolding during the sessions as well as over the weeks. I appreciate so much how Sara provided a safe space for my soul to grow, to dive deeper and to be witnessed. Sara´s high sensitivity allowed me to communicate emotions that I sometimes wasn´t able to put in words, she witnessed them and came forth with the right questions for me to understand what was laying underneath. She provided me with amazing tools to integrate the understanding, and hence enabled further growth. Beautiful support in a heart-felt divine space. I felt super safe, seen, held, witnessed, acknowledged and supported throughout all of our sessions. I highly recommend a coaching with this amazing woman. 

The space that has been created was so nurturing and inspiring. So many seeds have been planted during our sessions that are now coming to blossom. Many shifts have taken place and your presence ignited some of them for sure with a rapid speed that would have needed much more time otherwise. You have helped me to integrate what was arising as well as to let go of what no longer served. Sitting with you in this sacred soul space was definitely a divine orchastrated experience straight from the Heavens and I hold my deepest appreciation for you beloved Sister. Such bliss, such abundance, love and soul growth.. thank you, thank you, thank you. I honour you deeply.

-Lin 32 y

 

Valmentajasi:

Olen Sara Adolfsen, Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Olen Funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt Ravintovalmentaja, Henkinen valmentaja, tietoisen, läsnäolevan elämän, luonnollisten elämäntapojen, sekä lempeiden arvojen puolestapuhuja.

Intohimoni on hyvinvointi ja täyttymys kaikilla elämän osa-alueilla, niin kehossa, mielessä, kuin sydämessä. Minua on aina kiehtonut psykologia, ihmismieli, filosofia, uskonnot, luonto ja luonnontiede. Jo lapsena tiesin mikä minusta tulee isona. Halusin olla hoitaja ja opettaja. Opiskelin hoitoalaa, ja opetus/ ohjaustyö on seurannut mukana ohessa kaikessa, mitä olen tehnyt. 

Ihmisen terveys ja hyvinvointi ovat aina kiehtoneet minua. Olen tehnyt yli 10 vuoden uran terveydenhuoltoalalla ja olen sen lisäksi syventynyt ja sukeltanut aiheisiin, kuten funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus, henkisyys, joogafilosofia, NLP, sekä tantra ja kehollisuus. Luonto ja villiyrtit ovat myös lähellä sydäntäni!

 

 

”Hyvinvointi on meidän luonnollinen tila.”

 

 

Natural Wellness – koska hyvinvointi on meidän luonnollinen tila. Stressi, kiire, suorittaminen, levottomuus kehossa ja mielessä ovat kaikki merkkejä luonnollisen tilan järkkymisestä. Pitkään jatkuessa se voi johtaa lukuisiin ongelmiin niin kehon, mielen, kuin energian – syvimmän olemuksen tasoilla. Yhteys itseemme on myös osa luonnollista tilaamme, joka on kadoksissa silloin kuin stressaamme. Oletko kenties huomannut yhteyden puuttuvan, tai kadottanut sen ja tahdot nyt löytää yhteyden uudelleen? Tämä valmennus vahvistaa yhteyttäsi itseesi. Tulet huomaamaan, miten hyvinvointi, tasapaino, rauhan ja vapauden tunne kasvaa valmennuksen edetessä.

 

Löydä elämäsi ilo ja oma tasapaino – Valmennus

Syvennymme valmennuksessa siihen osa-alueeseen, missä koet tarvitsevasi eniten muutosta.

Aihe-alueet ovat:

 1. Terveys ja hyvinvointi
 2. Ravinto ja ruuansulatus
 3. Uni ja palautuminen
 4. Liikunta
 5. Stressinhallinta
 6. Työ ja talous
 7. Perhe ja koti
 8. Ystävät ja harrastukset 
 9. Rakkaus ja parisuhde
 10. Elämän tehtävä ja tarkoitus

Miten Löydä elämäsi ilo ja oma tasapaino – valmennus toimii käytännössä

Valmennus prosessi sisältää 8x 1t live- tai verkko tapaamista ja se kestää kokonaisuudessaan 2-3kk. Valmennus on hyvä tehdä tiiviinä kokonaisuutena, jolloin tapaamme noin kerran viikossa. Tämän lisäksi saat valmennukseen liittyen itsenäisiä tehtäviä ja harjoituksia, joihin tarvitset vaihtelevasti aikaa päivittäin n 15 min tai kerralla n 1,5 tuntia viikossa. Tehtävät ja harjoitukset ovat tarkoin valittuja ja ne tukevat sinun henkilökohtaista kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskeistä valmennuksessa:

 • sisäisen rauhan ja tyytyväisyyden tilan luominen
 • stressinhallintakeinot
 • vahvemman yhteyden luominen itseen
 • luopuminen tai muunlainen irtautuminen asioista, jotka ovat lisänneet kroonista kuormitusta
 • luottamus elämään, että se oikeasti kantaa
 • jatkuvasta murehtimisesta ja huolista irtipäästäminen
 • lempeyden ja myötätunnon lisääminen itseään kohtaan
 • arvomaailma, sen merkitys elämässä ja sen kirkastaminen
 • rajoittavat ja haitalliset uskomukset ja niiden muuntaminen
 • riittämättömyyden tunne ja sen muuntaminen
 • anteeksi antaminen itselleen ja muille
 • seuraavan askeleen ottaminen omalla polulla
 • selkeyden tila ja sen luominen
 • rohkeuden ja itseluottamuksen lisääminen
 • varjominä, varjotyö, itsensä ja mahdollisten pelkojen kohtaaminen
 • elämän tehtävän ja suuremman tarkoituksen löytäminen
 • rakkaus ja sen kaikki ulottuvuudet
 • unelmat ja haaveet
 • vapaus elää oman näköistä elämää

Tämän saat Löydä elämäsi ilo ja oma tasapaino  –  valmennuksessa:

Mitä saat kun osallistut?

 • lisää sisäistä rauhaa ja tyytyväisyyden tunnetta
 • lisää tasapainoa oman terveyden ja hyvinvoinnin tilaan
 • lisää vapautta, päästämällä irti sellaisesta mikä ei enää palvele sinua
 • lisää selkeyttä
 • vahvemman yhteyden itseesi
 • vahvemman yhteyden siihen mikä sinulle on hyvää ja parasta
 • lisää myötätuntoa ja lempeyttä elämääsi
 • lisää luottamusta itseesi ja elämään
 • opit anteeksi antamisen taidon
 • opit miten kaikki haasteet voi kääntää lahjaksi
 • näet mitkä askeleet johtavat kohti unelmiasi
 • mahdollisuuden löytää elämän tehtäväsi ja suuremman tarkoituksen
 • lisää rakkautta elämääsi, sen kaikissa ulottuvuuksissa
 • vapauden elää oman näköistä elämää kaikilla elämäsi eri osa-alueilla

 

Valmennuksen kokonaishinta *1200€

Sisältää 1x maksuttoman tutustumistapaamisen.

*Kysy lisää maksuvaihtoehdoista.

 

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN, MISSÄ VAHVISTAT YHTEYTTÄ ITSEESI 

ALAT LUOMAAN ELÄMÄÄ HYVINVOINNISTA,

ILOSTA JA VAPAUDESTA KÄSIN?

TAHDOTKO LÖYTÄÄ ELÄMÄÄSI TÄYSIN UUUDENLAISEN SUUNNAN, ILON 

JA TASAPAINON TILAN? 

– Takaisin tasapainoon –

Sara

 

KYLLÄ, OLEN VALMIS MUUTOKSEEN!

KYSY LISÄÄ

 

Lisää inspiraatiota?