Kaakaoseremonia - Cacao Ceremony - Sara Adolfsen

Kaakaoseremonia – 𝕸𝖆𝖙𝖐𝖆 𝕾𝖞𝖉ä𝖒𝖊𝖊𝖓 ♥️

Lämpimästi tervetuloa kaakaoseremonia :an

Paikka:

Natural Wellness studio Meripuistotie 4, Lauttasaari Helsinki✨♥️
ILMOITTAUDU ennakkoon täällä tai sara@naturalwellness.fi
Paikkoja rajoitetusti

𝕾𝖊𝖗𝖊𝖒𝖔𝖓𝖎𝖆𝖑𝖑𝖎𝖓𝖊𝖓 𝖐𝖆𝖆𝖐𝖆𝖔

Kaakao on kaakaopuun siemenistä eli pavuista valmistettu. Kaakaopuu kasvaa trooppisessa ympäristössä ja meidän seremoniassa käytetty kaakao tulee Balilta ja lajijke on nimeltään Trinitario. Kaakao lajikkeita on monia. Yksi niistä on nimeltään Theobroma, joka tarkoittaa ”jumalten ruokaa”, (theos – jumala, broma – ruoka). Kaakaota on käytetty tuhansien vuosien ajan, etenkin intiaaniheimojen keskuudessa. Sitä on käytetty niin ravintona, ihonhoidossa kuin kaupankäynnissä rahana. Kaakaota on pidetty hyvin arvokkaana ja nimenomaan lahjana jumalilta.

Seremoniallinen kaakao on valmistettu erityisten seremonioiden saattelemana jokaisessa kasvun, keräyksen ja valmistusprosessin vaiheessa. Kaakao on ravinnerikas, luonteeltaan aktivoiva. Se lisää fokusta ja on itsessään sydäntä lempeästi avaava luonnonlääke. Seremoniallinen kaakao tarjoaa ja avaa niin sanotusti oven, sekä kutsuu meitä hellästi astumaan sydämen ja rakkauden kannattelevaan tilaan ja illan aikana koettuun meditatiiviseen matkaan.

𝖀𝖇𝖚𝖉 𝕽𝖆𝖜 𝕮𝖆𝖈𝖆𝖔

on laadultaan, maultaan ja ominaisuuksiltaan samaan aikaan vahva ja lempeä. Kaakao ja pavut kerätään käsin. Pavut fermentoidaan auringossa, jotta niiden maku ja aromit tulevat paremmin esille. Pavut paahdetaan kevyesti matalassa lämpötilassa säilyttäen papujen huikean ravinnepitoisuuden. Lopuksi pavut kuoritaan käsin ja jauhetaan massaksi, joka tiivistetään laatoiksi. Tässä prosessissa pyritään säilyttämään kaikki kaakaon aktiiviset ainesosat, luonnolliset mineraalit, antioksidantit ja polyfenolit. Kaakao on uniikki ja yksi ravinnerikkaimmista ruoka-aineista. Se sisältää jopa yli 1200 aktiiviainetta.

Kaakaon sisältämä teobromiini, on kofeiinin kaltainen molekyyli. Teobromiini piristää ja sen vaikutus on melko pitkä. Kaakao sisältää myös mm paljon magnesiumia, joka on yksi tärkeimmistä mineraaleista, mistä monilla tänä päivänä on puutetta. Tarvitsemme magnesiumia yli 300:n kehomme entsyymin toimintaan.


𝕶𝖆𝖆𝖐𝖆𝖔𝖘𝖊𝖗𝖊𝖒𝖔𝖓𝖎𝖆

Kaakaoseremoniassa yhdistyy pyhän seremoniallisen kaakaon henki, siskojen kollektiivi ja kokoontuminen sydämen yhteyteen, sekä niin sanottu ”breathwork”, hengitysharjoitukset, eli tietoinen ohjattu pranan – elämänenergian kuljettaminen kehossa. Kaakaon ja hengityshajoitusten yhdistyessä, meissä ohjautuvat muutokset ovat juuri niitä, mitä hetkessä tulee olla ja mikä on meissä ja meille läsnä. Illan aikana kuultava musiikki, äänimaisemat ja lopuksi äänimaljojen sointujen loppurentous kuljettaa meitä tämän illan ja matkan aikana.

Luomme iltaan myös aidon puhtaan intention ja avaudumme rakkaudessa näkemään ja kohtamaan sen, mikä tulee juuri tässä hetkessä kaikessa avoimuudessa ja totuudessa kohdata.
Ilta ja tila sulkeutuu äänimaljarentoutuksella ja yhteisellä jakamishetkellä ♥

Kokemus ja matka on henkilökohtainen, mutta myös kollektiivienergia ohjaa ja vaikuttaa yhdessä luotuun tilaan. Kutsun sinut mukaan puhtaalla sydämellä, avoimena, vailla odotuksia.

Kenelle ilta on tarkoitettu: Sinulle, kun olet valmis vastaanottamaan kaakaon sydäntä avaavan maagisen läsnäolon voiman. Kun olet valmis matkaamaan sisimpään turvallisessa meditatiivisessa, sinua kannattelevassa tilassa ja kun tahdot kohdata syvemmin sen, mitä hetkessä on läsnä.

Kenelle ilta EI OLE tarkoitettu: Mikäli sinulla on juuri diagnosoitu akuutti psykiatrinen sairaus tai mikäli sairautesi ei ole hoitotasapainossa.

Aiempi palaute kaakaoseremonia illasta:

Ihanasti valmisteltu tila meitä varten, tuli tervetullut olo. Ihania siskoja ympärillä ja kaakao vei minut pienelle matkalle rakkauden merkeissä.

Ihanaa musiikkia, lämmin tunnelma ja selvästi hyvin kokenut ryhmätyöntekijä. Piiri oli suunniteltu.

Kiitos upeasta matkasta ♥ Balin parantaviin energioihin. Olen pitkään haaveillut Balista ja nyt sain kokea sen energiat täällä Helsingissä, mikä oli uskomattoman hienoa. Koin universaalia rajatonta rakkautta koko maapalloa ja sen ihmisiä kohtaan. Luulen, että muistin myös yhden edellisen elämän Balilta. Kiitos ja kumarrus ♥

Kiitos ♥ Jännitti tulla, mutta kun astuin tilaan sisälle, ei jännittänyt enää yhtään. Ihana ilta, vaikka tunteita ja itkua täynnä, ihanaa ja täydellistä kaakaota. Toivon näitä lisää ♥ Ihana tunnelma, musiikki, läsnäolo ja harjoitus. Kiitos ♥ ♥

Sara, ei varmasti ole sattumaa että olen tavannut sinut. Olet yksi lempeimmistä ja rakkaudellisimmista ihmisistä ketä tiedän ♥ Olet puhdasta kultaa ja tämä maailma tarvitsee enemmän sunlaisia naisia. Kiitos kun olet! Olet rakas ♥

Kiitos illasta. Oli uusi ja yllättävä kokemus, josta kesti hieman saada kiinni, mutta joka lopulta tuntui hyvältä ja herätti tunteita. Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevaa ohjelmistoa! Turvallinen ja salliva ilmapiiri.

Rauhallinen tunnelma, kiva ja hyvä olla helposti lähestyttävässä ympäristössä. Tykkäsin kaakaosta, meditaatiosta ja tuoksuista. Kiitos illasta, tulen varmaankin uudestaan! ♥

Kaikin puoin ihana ja hyvin järjestetty tilaisuus kauniissa ympäristössä. Olin tullessani rauhaton ja stressaantunut, mutta lähtiessäni oli rentoutunut, onnellinen ja tyyni olo. Nukuin syvää ja levollista unta seuraavan yön. Täydellinen täydenkuun ilta. Kiitos Sara! ♥

Kaakaoseremonia oli minulle ensimmäinen laatuaan, en ole aiemmin käynyt Saran studiolla. Olin ilmoittautunut jo aikoja sitten. Tapahtuman päivänä olin väsynyt, jännittynyt, levoton, ja stressaantunut. Kaipasin lepoa ja mietin jo että mitä jos en menisikään.
Menin kuitenkin, sydämeni kutsui minua voimaantumaan yhdessä, yksin käpertymisen sijaan.
Vastaanotto oli lämmin, saapuessani tiesin olevani oikeassa paikassa. Vieläkin jännitti tunteideni jakaminen tuntemattomien kanssa. Kun jaoin tunteeni, minkä määrän ymmärrystä ja hyväksyntää sainkaan ♥ ihanat naiset. Naisten pitää ehdottomasti pitää yhtä ja kannatella ja nostaa toisiaan omaan voimaansa.
Sain paljon energiaa, todella voimakkaan kokemuksen yhteenkuuluvuudesta. Koko ilta; kaakao, hengitysharjoitus ja äänimaljahoito samalla rauhoittivat ja energisoivat voimakkaammin kuin mihin olisin ikinä omin keinoin pystynyt. Let’s face it-olisin käpertynyt sohvalle netflixin pariin. Se olisi ollut ”helppo” ratkaisu. Päätös osallistua kaakaoseremoniaan oli päätös rakastaa itseäni ja uskaltaa ottaa rakkautta vastaan.
Kiitos ♥♥

Mitä mukaan: Lämpimät villasukat, oma joogamatto/ makuualusta ja halutessasi villatakki tai vastaava peitoksesi ♥

Energian vaihto 25€ (tasaraha tai mobilepay).

ILMOITTAUDU ennakkoon täällä tai sara@naturalwellness.fi Paikkoja rajoitetusti ♥

Tapahtuma Facebookissa

NYT MYÖS MAHDOLLISUUS TILATA KAAKAOSEREMONIA OMALLE RYHMÄLLE♥

(osallistujia minimi 7 – laita viestiä ja kysy lisää)

𝔏ä𝔪𝔪𝔦𝔫 𝔪𝔞𝔞𝔤𝔦𝔫𝔢𝔫 𝔱𝔯𝔬𝔭𝔦𝔦𝔨𝔦𝔫 𝔱𝔲𝔲𝔩𝔞𝔥𝔡𝔲𝔰.
𝔎𝔲𝔫 𝔨𝔲𝔲𝔩𝔢𝔱 𝔨𝔲𝔱𝔰𝔲𝔫, 𝔱𝔲𝔩𝔢 𝔨𝔬𝔨𝔢𝔪𝔞𝔞𝔫 𝔱ä𝔪ä 𝔥𝔢𝔱𝔨𝔦.
ℜ𝔞𝔨𝔨𝔞𝔲𝔡𝔢𝔩𝔩𝔞,
𝒮𝔞𝔯𝔞

Sara Adolfsen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, mentori ja henkinen valmentaja, sekä terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

”Bohemian Goddess – Awaken the wild Goddess within.”

Palveluista löydät yksilövalmennukset, naistenpiirit, äänimaljahoidot, työpajat ja retriitit, sekä muut hyvinvoinnin palvelut.

 

Valmennus ja retriitti

Seuraa omaa unelmaasi – valmennus

Seuraa omaa unelmaasi – retriitti

Lisää inspiraatiota

Bohemian Goddess Facebook 

Bohemian Goddess Instagram

Art by Autumn Skye

Jätä kommentti!