PYSÄHDYTÄÄN TÄHÄN HETKEEN YHDESSÄ ❤

Jooga on tullut elämääni oman henkisen polkuni kautta. Erinäiset tapahtumat polullani, johdattivat väistämättä lopulta yhä enemmän kääntämään katsetta sisimpääni ja etsimään vastauksia, valoa ja omaa totuutta itsestäni. Tämä on vaatinut totaalista pysähtymistä, läsnäoloa, ikävävältäkin tuntuvien asioiden kohtaamista, antautumista, kaiken hyväksymistä ja ennen kaikkea rakkautta ja myötätuntoa itseä kohtaan. Erityisesti lempeys ja tahon opetuksessani välittää.

Jooga on elämäntapa ja filosofia, jonka pitkät perineet ja juuret ulottuvat kauas Intiaan. Sieltä jooga on levinnyt meille lahjaksi, ympäri maailman. Joogassa itse asana-harjoittelu, joka on vain pieni osa joogaa, vahvistaa kehoa, lisää notkeutta, kehittää sekä tasapainoa, että keskittymistä. Harjoittelussa keskeistä on hengitys ja tilan luominen sekä kehoon, että mieleen. Joogassa erityisesti on kyse mielen rauhoittamisesta ja yhteydestä, sen kokemuksesta, niin itseen, kuin kaikkeuteen.

VINYASA FLOW

Ohjaan joogaa, meditaatiota ja hengitysharjoituksia ryhmille ja yksityisesti. Luon myös tilan naistenpiireille.

Naiseuden voima – Naistenpiiri

Unelmanaisten Balin retriitti

Ota yhteyttä ja kysy lisää, myös joogatunnit työpaikalle, TYHY- tai TYKY päiville, tapahtumiin, polttareihin, synttäreille, YOU NAME IT 💕

Iloa ja Valoa,

 

RYT 200 Yoga Alliancen sertifioima joogaopettaja Bali 04/2018

Jätä kommentti!