PYSÄHDYTÄÄN TÄHÄN HETKEEN, YHDESSÄ ❤

Jooga on tullut elämääni oman henkisen polkuni kautta. Erinäiset tapahtumat elämässäni johtivat väistämättä lopulta yhä enemmän kääntämään katsetta sisimpääni ja etsimään vastauksia, valoa ja omaa totuutta itsestäni. Tämä on vaatinut totaalista pysähtymistä, läsnäoloa, ikävävältäkin tuntuvien asioiden kohtaamista, antautumista, kaiken hyväksymistä ja ennen kaikkea rakkautta ja myötätuntoa itseä kohtaan.

Jooga on elämäntapa ja filosofia, jonka pitkät perineet ja juuret ulottuvat kauas Intiaan. Sieltä jooga on levinnyt meille lahjaksi, ympäri maailman. Joogassa itse asana-harjoittelu, joka on vain pieni osa joogaa, vahvistaa kehoa, lisää notkeutta, kehittää sekä tasapainoa, että keskittymistä. Harjoittelussa keskeistä on hengitys ja tilan luominen sekä kehoon, että mieleen ja erityisesti joogassa on kyse mielen rauhoittamisesta ja YHTEYDESTÄ, niin itseen, kuin kaikkeuteen.

OHJAUS

Ohjaan joogaa, meditaatiota ja syvärentoutusta ryhmille ja yksityisesti. Naistenpiireissä on joka kerta meditaatio ja rentoutusharjoitus. Järjestän myös retriittejä Balille!

Naistenpiiri ”jakaminen on välittämistä”

Unelmanaisten Balin retriitti

 

Mikäli tahdot varata ajan yksityistunnille, voit varata sen tästä

tai mikäli toivot joogaopetusta työpaikalle, TYHY- tai TYKY päiville, tapahtumiin, polttareihin, synttäreille, YOU NAME IT 💕

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

Iloa ja Valoa,

 

RYT 200 Yoga Alliancen sertifioima joogaopettaja Bali 04/2018

Jätä kommentti!