Tule – Koe – Voimaannu – Löydä sydänyhteys, missä kaikki on mahdollista ja elä autenttista Unelmiesi elämää.

INFO ABOUT COACHING, IN ENGLIGH: Scroll down!!

 

Henkinen valmennus

Tämä valmennus on sinulle mikäli:

 • tahdot lisää selkeyttä elämääsi
 • tahdot lisää tasapainoa elämääsi
 • tahdot kokea enemmän rauhaa ja tyytyväisyyttä
 • tahdot ottaa seuraavan askeleen, mutta et tiedä mitä tai miten
 • tahdot, että terveydentilasi kohenee
 • tahdot tukea ja kannustusta valintojen tekemisessä
 • tahdot vahvistaa yhteyttä sisimpääsi
 • tahdot lisää itsevarmuutta
 • tahdot löytää elämäntehtäväsi ja tarkoituksesi
 • tahdot lisää vapauden tunnetta elämääsi
 • tahdot löytää oikean rakkauden
 • tahdot olla onnellinen
 • olet motivoitunut ja valmis menemään elämässäsi eteenpäin
 • sanot kyllä, unelmiesi elämälle!

 

ALEMPAA LÖYDÄT PALAUTETTA ASIAKKAILTANI!

Käytän valmennuksessa laajaa osaamistani henkisen valmennuksen, NLP:n (neuro-lingvistinen-prosessointi), terveystieteen, ravitsemuksen, biohakkeroinnin ja funktionaalisen lääketieteen, sekä joogafilosofian saralta.

Jaan myös tarvittaessa omaa tarinaani, sillä uskon, että jakamalla tarinoitamme ja kokemuksiamme, joita meillä kaikilla on, voimme rohkaista muita, auttaa, tukea ja kannustaa muita oman tarinan kautta. Jokaisessa tarinassa on oppi ja oivallus. Olen lisäksi luonut tilan joka kuukausi toistuvalle Naistenpiirille tätä avointa, vapaata jakamista varten. Sinne ovat kaikki tervetulleita. Tapahtuma on täysin ilmainen. Löydät seuraavan tapahtumaan täältä!

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

Ensimmäinen tutustumis-tapaaminen on ilmainen.

”Autan Sinua voimaantumaan, löytämään oman tasapainon, sydän-yhteyden, oman korkeimman potentiaalin ja kukoistamaan, jotta sinäkin uskallat alkaa elää oman näköistä autenttista elämää, ja jakaa omaa lahjaasi maailmalle, täyttäen elämäntehtäväsi.”

Valmennus sisältää:

*10x livetapaamista, paljon kirjallisia ja luovia tehtäviä, unelmatyöskentelyä, musiikkia ja meditaatiota, joogaa, rentoutumisharjoituksia, mietelauseita, affirmaatioita ja intuitiivista työskentelyä. Valmennus kertojen välissä pidämme yhteyttä myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Tähän kokonaisuuteen on mahdollista sisällyttää Firstbeat -stressi/ ja hyvinvointianalyysimittaus. Lue lisää mittauksesta tästä.

Ethän ilmoittaudu valmennukseen, ennen kuin olet aivan varma, että tahdot sitoutua siihen 100% sti. Annan valmennukselleni lisäksi 100% tyytyväisyystakuun.

*Valmennus kerrat tulee käyttää 6kk sisällä(suositus 1x/vkossa). Valmennus onnistuu myös VERKOSSA!

Oletko opiskelija, ei hätää. Maksun voi suorittaa myös osissa.

VOIT OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ, sovitaan ensimmäinen tapaaminen.

 

VALINNAN MAHDOLLISUUS

Me emme voi kontrolloida kaikkea elämässämme, mutta meille annetaan joka päivä yksi arvokkaimmista lahjoista ja mahdollisuuksista ikinä. Tiedätkö mikä se on?

Se on loputon VALINNAN mahdollisuus.

Jo ensimmäisestä hetkestä aamulla kun heräämme, elämä antaa meille lahjaksi valinnan mahdollisuuden. Kun avaat silmäsi aamulla, voit valita miten katsot maailmaa. Voit valita, mitä näet ja miten tulkitset näkemääsi. Voit valita mitä ajattelet.

Sinä voit valita miten lähdet liikkeelle, rauhallisesti vai kiireellä. Voit valita mitä kuuntelet, miten pukeudut, mitä syöt ja juot, millä täytät mielesi ja päiväsi. Voit valita miten olet länsnä, miten kuuntelet, miten puhut muille ja reagoit asioihin. Voit valita miten pidät huolta itsestäsi ja kehostasi, mitä ajattelet itsestäsi, miten arvokkaana pidät itseäsi.

Voit valita kenen kanssa olet tekemisissä, kenen kanssa vietät aikaasi. Voit valita mitä teet työksesi ja miten kehität itseäsi. Voit valita missä maassa asut ja mitä paikkaa kutsut kodiksesi. Sinä voit valita elää hetkessä tai murehtia menneitä tai olla huolissasi tulevasta. Voit myös valita rakkauden ja onnellisuuden. Näetkö miten loputtomasti sinulle on annettu mahdollisuuksia?

”Voit vapaasti valita, millaista elämää sinä elät. Voit vapaasti valita mihin sinä uskot. Sinä voit valita sen, mikä sinulle on totta.”

Sinulle on annettu tämä kaikki! Eikö olekin huikeaa!? Sinulle on annettu elämän lahja, mutta samalla sinulle on annettu myös täysi vastuu omasta elämästäsi. Olet vastuussa siitä mitä elämäsi on, mitä se pitää sisällään. Olet vastuussa siitä, miten voit ja miten terve olet. Olet vastuussa siitä, mitä tunnet ja koet ja ketä elämässäsi on. Tämä on kaikki kauniisti annettu sinulle lahjaksi ja sinä voit jälleen valita. Näetkö rajattomat mahdollisuutesi?

”Mikäli koet ettei elämäsi ole sinun vastuulla, että et voi vaikuttaa asioihin tai omiin tunteisiin, on tämäkin sinun oma valinta.”

Jokaisen elämän polulla on haasteita, kukaan ei välty niiltä. Ne ovat kuin ohjeita meille. Nämä hetket eivät tahdo sinulle pahaa, vaan pyrkivät näyttämään sinulle suuntaa ja valoa sinne, mihin sinun tulisi seuraavaksi mennä ja mihin kiinnittää huomiosi. Haasteet kasvattavat ja kehittävät meitä, vaikka niiden läpi meneminen ei tunnukaan yleensä kovin hyvältä tai helpolta. Jälkeen päin näemme monesti sen, mikä tarkoitus tapahtuneella oli. Ellemme ota ohjeita ja oppeja omaksemme, tuo sama haaste nousee pian uudelleen muistuttamaan meitä siitä, mikä on oikeasti totta. Useimmiten elämän haasteet tulevat eteemme silloin, kun meidän tulisi suunnata huomiota omaan sydämeen ja rakkauteen. Elämä ohjaa meitä aina sitä kohti.

SINULLA ON LAHJA

Uskon, että meillä jokaisella on erityis-lahja ja suurempi tehtävä, täällä maan päällä. Jo se, että olemme valikoituneet ja syntyneet tänne, kertoo siitä. Sinun tehtävä on löytää ja oivaltaa sisälläsi olevat lahjat, jotta voit ottaa ne käyttöön, nousta täyteen voimaasi, loistaa ja jakaa sitä kaikkea hyvää läheisillesi ja tälle maailmalle.

Olemme jokainen täällä kulkemassa omaa polkuamme, kasvamassa, kehittymässä ja oppimassa tästä joka päiväisestä seikkailusta, jonka elämä meille lahjaksi antaa. Minun tarkoitus ei ole olla opettajasi, sillä uskon, että sinulla on jo itselläsi kaikki vastaukset. Tahdon auttaa ja ohjata sinua löytämään ja näkemään kaikki mahdollisuutesi ja vahvistamaan sisälläsi, ehkä vielä piilossa olevia voimavarojasi ja lahjojasi. Hellästi, mutta määrätietoisesti tahdon ohjata sinua eteenpäin omalla polullasi.

”Tule voimaantumaan ja löytämään oma tasapainon tila, sisäiset voimavarasi ja lahjasi.”

 

INFO ABOUT THE COACHING IN ENGLIGH: Scroll down!!

 

 

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA:

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä & tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän.

Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta. Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotaka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sä olet vienyt sun unelmia eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3

-Annika Myllykoski

 

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!

Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!! 🙂

– Sari Helokallio

 

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.
Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3

– Kaisa

 

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.

-Jenna

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. Näin sinkkuna on välillä arjessa aika haastava löytää sitä tunnetta, että saa puhua asioistaan/tunteistaan jollekin puolueettomalle ihmiselle, joka kuitenkin on aidosti kiinnostunut auttamaan.

Olet ihana ihminen Sara ja tämä valmentajan työ on varmasti hyvä lisä joogaopettajan ja kosmetologin palveluihisi. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä ja saamaan valmentajan työstä itsellesikin paljon. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta, jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista, joita minulle pohdintoihini annoit.
Namaste! <3

-Heidi

 

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ JA KYSY LISÄÄ!

 

ONNELLISUUS

Onnellisuuteen tarvitaan läsnäoloa niin itsellemme, kuin muillekin. Uskon, että yhteys luontoon, on hyvin tärkeä osa tässä yhtälössä, sillä olemme kaunis osa luontoa ja osa tätä kokonaisuutta. Jotta voimme olla onnellisia, meidän tulee arvostaa itseämme, tuntea rakkautta ja myötätuntoa itseämme kohtaan, pitää huolta omista tunteistamme ja tarpeistamme tässä hetkessä. Onnellisuus on sitä, että voimme valita tuntea rakkautta ja jakaa sitä muiden kanssa. Onnellisuutta on olla hetkessä, olla täysin läsnä, avata silmät ja sydän kaikelle kauniille ja kokea kauneus kukissa, puissa, pilvissä taivalla ja auringonlaskuissa. Onnellisuus on kiitollisuutta siitä, mitä Sinä olet, mitä olet kokenut ja siitä etuoikeudesta, että olet saanut mahdollisuuden kokea elämää, kasvaa ja kehittyä täällä maan päällä, elää rakkaudessa, keskittymällä siihen, mitä sinulla on juuri nyt tässä, vierelläsi, sekä näkemällä kaiken mahdollisuutena edessäsi.

”Onnellisuus on valinta.

Onnellisuus ei ole jotain sellaista, joka tulee luoksesi tai tapahtuu sinulle, se on jotain mitä itse valitset itsellesi.”

 

Lopulta, jokainen meistä toivoo samoja asioita. Onnellisuus, tunne turvasta ja sisäisestä rauhasta, kokemus ja toive puhtaimmasta ja kauneimmasta rakkaudesta elää meissä kaikissa. Kaikki toivomme täyttävämme arjen asioilla ja sellaisella työllä, joka tuntuu merkityksellistä, joka saa meidät innostumaan ja meidän sydämen sykkimään. Usko pois, tämä kaikki on mahdollista!

Lue myös tulevasta UNELMIEN BALIN RETRIITISTÄ 💗

Lue oma muutostarinani täältä!

 

”Selkeyttä suuntaasi ja ohjausta kohti unelmiesi elämää.”

Jokainen valmennusprosessi on oma ainutlaatuinen ja uniikki kokonaisuutensa. Valmennuksissa yhdistän kaiken osaamani ja olen täysin läsnä Sinulle. Suosittelen tapaamista kerran viikossa.

 

”RAKENNAMME OMAN TODELLISUUDEN – OMAN ELÄMÄN”

Yksi tärkeimmistä omista oivalluksistani on se, että me rakennamme oman todellisuutemme. Meillä on koko ajan mahdollisuus ja vapaus valita, miten koemme erilaisia tilanteita ja voimme tietoisesti valita ja muovata elämästämme juuri sellaisen kuin haluamme. Yhteys omaan ytimeen, omaan sisäiseen maailmaan, löytyy pysähtymällä ja hiljaisuudessa. Kun hiljennämme mielen hälinän, kuulemme sielun ja sydämen toiveen. Sitä kuuntelemalla löydämme tien omaan onnellisuuteen.

 

RAKKAUS ITSEÄSI KOHTAAN

Milloin viimeksi kysyit itseltäsi…

 • Mitä minulle oikeasti kuuluu tänään?
 • Minkälaisia tunteita ja ajatuksia tunnen ja kannan sisälläni?
 • Millainen terveydentilani on?
 • Miten pidän huolta itsestäni?
 • Tunnenko onnellisuutta ja iloa?
 • Tunnenko yhteyden itseeni?
 • Onko oloni hyvä, positiivinen ja energinen?
 • Millainen suhde minulla on itseeni?
 • Millainen suhde minulla on läheisiini?  
 • Millainen arvomaailma minulla on?
 • Mitkä ovat tavoitteeni elämässäni?
 • Otanko päivittäin askelia kohti tavoitteitani?
 • Elänkö arvojeni mukaista elämää?
 • Teenkö päivittäin asioita jotka tuottavat minulle hyvää oloa ja mieltä?
 • Unelmat, mistä unelmoin?
 • Otanko askelia omien unelmieni suuntaan?
 • Elänkö unelmieni elämää?
 • Miltä minusta tuntuu juuri nyt…itsessäni, kehossani, työssäni, elämässäni, ihmissuhteissani?
 • Onko elämäni tasapainossa?

Valmennus auttaa ja selventää näissä kysymyksissä.

”Unelmani on luoda pitkäkestoisia ja kauaskantoisia muutoksia, sekä herättää mahdollisimman moni näkemään heidän oma ainutlaatuisuutensa ja potentiaalinsa, jotta me kaikki voisimme loistaa ja jakaa meidän lahjaa tälle maailmalle.”

KYSYN:

 • Olisiko nyt aika muutokselle?
 • Miltä tuntuisi voida hyvin joka päivä?
 • Miltä kuulostaa jos elämääsi tulisi enemmän tyytyväisyyttä, onnellisuutta, iloa ja rakkautta?
 • Näetkö, miltä elämäsi näyttäisi, kun toteutat kaikki unelmasi?

Elämä tietoisesti, autenttisesti, täydessä sydän-yhteydessä on valinta ja sitoumus, jota et koskaan tule katumaan ♥️

NYT, on sen aika!

Kysy lisää ja hae mukaan valmennukseen! Ensimmäinen tapaaminen on ILMAINEN. Oletko opiskelija, ei hätää, valmennus ja sen hinta määräytyy tilanteesi mukaan. Mahdollisuus myös osa-maksuun.

HAE MUKAAN tai OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ!

 

Iloa ja Valoa loistaen ja lähettäen, ✨✨✨✨

Rakkaudella,

 

Inspiroidutaan yhdessä INSTAGRAMISSA ja FACEBOOKISSA 🌸

 

____________________________________________________________________

 

COACHING

The PATH to WELLBEING – ”Create your path to long-lasting HEALTH and HAPPINESS”

This coaching program is for You:

 • if you need more clarity in your life
 • if you need more balance
 • if you want to feel more peace and contentment
 • if you want to take the next step, but you don´t know what or how
 • wish to have better health
 • if you would like to have support and encouragement with making choises
 • if you would like to have a stronger connection to yourself and your highest self
 • if you would like to have more meaning and find your gift and purpose in your life
 • if you would like to feel more freedom
 • if you like to feel more secure
 • if you’d like to find true love
 • if you want to be happy
 • if you are motivated and really ready to make a change and go forward in your life
 • if you want to say YES to your dreams and dream-life

”This is everything I would´ve wished for, when I needed help and support on my own path back to balance after my burnout, and with all the questions and challenges I had along my road regarding myself, my happiness, feeling fulfilled, believing in me, my potential and my dreams and finding true love.”

Obviously Im only grateful for all I’ve experienced and would not change anything, cause without these life lessons, I would´nt be here now, telling you all of this. Most likely though, I could´ve avoided my burnout, if I would´ve had all of this knowledge and these tools to help myself on my road.

Here you can read more about my story.

My studies and education that Im referring to is:

I have a Bachelor Degree in Health Care and Social Services with Specialisation in Health Care. I’ve studied functional medicine and nutrition, spiritual coaching and Im a certified yoga teacher and Licensed NLP Practitioner. I combine and use all my knowledge and skills to help You in the best way possible.

COACHING

This program includes *10x live sessions, a lot of written, creative assignments, clarifying and envisioning dreamlife, music, meditation, aphorisms, affirmation and intuitive channelling. Email and phonecalls between sessions.

*These sessions should be held in 6 months (1x/week recommended). Also available online!

When you apply, I wish that you are motivated and committed to your own transformation. I will commit to You too 100% and give all my time and knowledge, in order to help you reach your goal. I also always want the best for You. If after a few sessions, for some reason, you feel that this program was not for you, I will give a 100% money back satisfaction guarantee. Until now, all my clients have been supersatisfied and meeting first time usually confirms that our coachingrelationship is a match.

NOTE: Coaching also ONLINE!

”This coaching program is for you, if you need more balance in your life OR if you´ve already lost balance and need help to get back on your feet and forward on your path.”

FROM MY CLIENTS

All my my clients have felt they’ve moved forward towards having the dreamlike they want. They’ve felt they’ve been listened too, and have now more clarity and tools to help themselves through everyday life. Many have been able to overcome difficult life-situations. They have found inner peace, more balance, acceptance towards themselves, all their feelings and experiences they’ve had in their lives. My clients often say, that they feel more restful and hopeful after a session. They gain more clarity, self-confidence, understanding of self, they feel more empowered and one of the things I make sure of, that all of my clients take real action and start building the road to their dreams. Everything I teach, I’ve tried myself and I know for sure, that everything you learn will keep inspiring and empowering you from the first day forward until infinity.

THE PROCESS OF COACHING

In this program we go through your life story and get more clarity in your present life situation, the path you are on and where you want to go. We will clarify your dreams and I´ll help you let go of limiting beliefs, that are no longer serving you and that prevents you from moving forward, finding your gift and living your purpose on this planet. This program will help you truly connect with your core, with the deepest parts of yourself. You will gain the insight and inspiration you need, to fully move forward from your heart-space and towards living your authentic life and dreams into reality.

The aim of this program is that you´ll feel more connected to yourself and the life you want to build. You’ll see you have countless possibilities to make it happen and you might find yourself pursuing dreams you once thought are impossible. You will receive more clarity and you will build confidence and strength and start taking action, as you begin to see all the possibilities you actually have. The aim is, that you will live your dream-life, in your own way, on all levels imagined. You will take responsibility and most of all, you’ll take the action needed in order to live your life fully and authentically in love and happiness.

First meeting is FOR FREE! Let ´s get in touch! ASK MORE!

When it comes down to it, we all want the same things. We all wish to be happy, have a feeling of safety and inner peace, we want to have a meaning in our lives and work, feel fulfilled and we all wish to experience the purest and most beautiful love.

Your work doesn´t have to drain you and take all your power. It should make you exited, inspired and filled with positive energy! Believe me, this is possible!

 

”I believe by sharing our stories we can help, support and inspire each other. Together we are more.”

 

HAPPINESS

The feeling of happiness is the result of being present and connected with ourselves, with others and with nature. I believe nature plays a huge role in all of this, because we are a part of nature and it is the answer to everything. In nature you can find it all.

Happiness is the result of being loving and compassionate with ourselves, taking loving care of our own feelings and needs in this moment. Happiness is the result of sharing love with others, with people and all living. It is being in the moment and experiencing the beauty of a simple flower, a tree, the clouds or a sunset. Happiness is being in gratitude for what you are, what you´ve experienced and the sacred privilege of evolving your soul in love, focusing on what you have now and seeing the beauty and possibilities in what you can create.

 

”Happiness is not something that happens to you, it is something you choose.”

 

SELFLOVE

When was the last time you asked yourself…

 • How am I actually doing? What feelings and thoughts am I carrying with me?
 • How is my health? Is my body and mind in balance?
 • What am I feeding my body? Do I give my body what it needs? Do I feel energetic and vital?
 • Is my sleep good and am I sleeping enough?
 • Am I moving my body in a way that feels good and gives me joy?
 • How am I taking care of myself? Do I practice selfceare and self love? Am I taking care of my needs?
 • Do I feel happiness and joy in my life?
 • Do I feel centered and calm? Am I feeling peace and trust inside of me?
 • Am I pursuing my dreams or living my dream life?
 • Do I feel satisfied with what I do? How am I contributing to this world?
 • How am I feeling today, with myself, in my life, my work, and in my relationships?

 

You have the responsibility to make yourself happy. No one else will do the work for you. Love yourself enough to take care of yourself.

 

”My passion is to create long-lasting change and to awaken people to their innate potential, so they can share their gifts and fulfill their life purpose on this planet”.

 

 • Are you ready for change?
 • Would you like to feel more balance?
 • Would you like to feel more contentment, happiness, joy and love?
 • Would you like to make all your dreams come true?

Living consciously, authentically from your heart-space is a choice and commitment you’ll never regret ♥️

NOW is the time!

Apply for coaching or ask more! First consultation is FOR FREE.

Are you a student? Don´t worry, the price is accustomed to your situation and the fee can be payed in parts.

 

APPLY HERE OR ASK MORE!

Read the Finnish text here!

Sending all the Light and LOVE to You
Lets be inspired to together on INSTAGRAM and FACEBOOK