Elätkö unelmiesi elämää?

Tuntuuko Sinusta, että suuntasi on hukassa tai toistat elämässäsi samoja kysymyksiä ja kaavoja pääsemättä oikeasti eteenpäin? Oletko kenties huomannut pohtivasi mitä oikeasti tahdot elämältäsi, mutta et vain jotenkin saa otetta siitä, mitä se tarkalleen olisi tai miten edetä seuraavaksi.

Usein koemme ettemme tiedä tarkalleen, mitä haluamme tai näemme enemmän esteitä kuin mahdollisuuksia. Epävarmuus, pelko ja murehtiminen asioista etukäteen saattaa olla päällimmäisenä mielessä. Joskus voi olla niin, että kaikki on ”ihan hyvin”, mutta silti jokin sisällä oleva levottomuus ja epämukavuuden tunne sanoo, että jotain puuttuu, eikä olotila ole täysin tyytyväinen ja rauhallinen. Saattaa olla niinkin, ettemme uskalla toivoa tai haluta enempää, koska kaikki periaatteessa on ihan hyvin ja ajattelemme, kuin olisi väärin toivoa enemmän, jotenkin kiittämätöntä, kun tiedämme, että asiat voisivat olla huonomminkin.

Kaikki nämä ajatukset ovat täysin inhimillisiä ajatuksia, tunteita ja kokemuksia ihmisyydessä. Kuitenkin lopulta, vain sillä on merkitystä, mitä Sinä sydämessäsi tunnet ja tarvitset. Monesti ajatusten ja tunteiden selkeyttämiseen auttaa valmentajan hellä, mutta määrätietoinen ohjaus.

Minä valmentajana tahdon auttaa Sinua löytämään reitin sisimpääsi ja kohtaamaan itsesi turvallisesti rakkaudella.

Henkinen valmennus auttaa Sinua kirkastamaan suuntaasi ja näkemään sen, miten ajatuksesi estävät Sinua kulkemasta rohkeasti omalla sydämen polullasi. Tahdon auttaa Sinua löytämään ja vahvistamaan omaa yhteyttä itseesi, unelmoimaan rohkeasti, elämään täydesti ja vapaasti, ilman rajoittavia uskomuksia. Tulen kannustamaan Sinua kulkemaan polullasi luottamuksella ja myötätunnolla hyväksyen menneet ja nykyhetken juuri sellaisina, täydellisinä, kuin ne oikeasti ovat. Voin taata, että valmennuksessa tulet oppimaan paljon itsestäsi ja tulet näkemään, että Sinun unelmat, ovat tarkoitettu toteutettaviksi.

Minä uskon, että kaikki on mahdollista!

Iloa ja Valoa toivoen

Rakkaudella,

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA:

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä & tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän.

Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta. Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotaka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sä olet vienyt sun unelmia eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3

-Annika Myllykoski

 

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!

Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!! 🙂

– Sari Helokallio

 

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.
Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3

– Kaisa

 

 

Ota yhteyttä tai Varaa aika Valmennukseen!

Ennen ensimmäistä tapaamista, lähetän esitietolomakkeet sähköpostitse täytettäväksi. Otathan ystävällisesti huomioon tämän varausta tehdessäsi. Tietojen täyttämiseen tarvitset ainakin yhden, mutta mielellään useamman rauhallisen hetken aikaa, jotta voit täysin keskittyä kaikkiin kysymyksiin ja niihin vastaamiseen.