Henkinen Valmennus –

6 askeleen valmennusohjelma-

”POLKU HYVINVOINTIIN – Luo tiesi pitkäkestoiseen

TERVEYTEEN ja ONNELLISUUTEEN”

 

Olemme jokainen täällä kulkemassa omaa polkuamme, kasvamassa, oppimassa, elämässä ja ennen kaikkea nauttimassa tiestämme ja tästä joka päiväisestä seikkailusta, jonka elämä meille lahjaksi antaa. Minun tarkoitus ei ole olla opettajasi, mutta auttaa ja ohjaan sinua löytämään Sinun omat sisäiset, mahdollisesti vielä piilossa olevat voimavarasi.

Meillä jokaisella on erityislahja tai -lahjoja ja tietty suurempi tehtävä, täällä maan päällä. Jo se, että olemme valikoituneet ja syntyneet tänne, kertoo siitä. Meidän jokaisen tehtävä on löytää ja oivaltaa nämä meidän sisällä piilevät lahjat, jotta voimme ottaa ne käyttöön ja lopulta jakaa sitä kaikkea hyvää läheisille ihmisille ja tälle maailmalle.

”Tulee mukaan voimaantumaan kanssani ja löytämään oma tasapainon tila ja sisäiset lahjasi.”

Valmennus on sinulle mikäli:

 • tahdot lisää selkeyttä elämääsi
 • tahdot lisää tasapainoa elämääsi
 • tahdot kokea enemmän rauhaa ja tyytyväisyyttä
 • tahdot ottaa seuraavan askeleen, mutta et tiedä mitä tai miten
 • tahdot että terveydentilasi kohenisi
 • tahdot tukea ja kannustusta valintojen tekemisessä
 • tahdot vahvistaa yhteyttä sisimpääsi
 • tahdot lisää itsevarmuutta
 • tahdot löytää elämäntehtäväsi ja tarkoituksesi
 • tahdot lisää vapauden tunnetta elämääsi
 • tahdot löytää oikean rakkauden
 • haluat olla onnellinen
 • olet motivoitunut ja valmis menemään elämässäsi eteenpäin
 • tahdot sanoa kyllä unelmiesi elämälle

INFO ABOUT THE COACHING IN ENGLIGH: ”Path to wellbeing”.

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

HAE MUKAAN HENKILÖKOHTAISEEN VALMENNUKSEEN!

Ensimmäinen tutustumis-tapaaminen on ilmainen.

 

”Valmennus on Sinua varten, kun tarvitset lisää tasapainoa elämään TAI, kun olet jo menettänyt tasapainon ja tarvitset tukea päästäksesi takaisin jaloillesi.”

 

Valmennuksessa käymme läpi Tarinaasi, jonka kautta saat selkeyttä omaan elämäntilanteeseesi ja polkuusi. Kirkastamme myös unelmaasi ja autan sinua samalla vapautumaan niistä rajoittavista uskomuksista, jotka eivät enää palvele Sinua ja estävät sinua etenemästä sinulle tarkoitetulla polulla. Tämän kautta alat myös tekemään oivalluksia, jotka auttavat sinua eteenpäin, toteuttamaan tavoitteitasi ja rakentamaan tietäsi kohti unelmiasi. Valmennuksen tavoite on, että alat elämään Sinun näköistä unelmiesi elämää kaikilla elämän osa-alueilla. Käytän valmennuksessa laajaa osaamistani terveyden, ravinnon, joogan ja henkisen valmennuksen saralta.

 

SISÄLTÖ:

Valmennus sisältää *10x livetapaamista, paljon kirjallisia ja luovia tehtäviä, unelmatyöskentelyä, musiikkia ja meditaatiota, joogaa, rentoutumisharjoituksia, mietelauseita, affirmaatioita ja intuitiivista kanavointia. Valmennuskertojen välissä pidämme yhteyttä myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Tähän kokonaisuuteen on mahdollista sisällyttää Firstbeat -stressi/ ja hyvinvointianalyysimittaus. Lue lisää mittauksesta tästä..

*Valmennuskerrat tulee käyttää 6kk sisällä(suositus 1x/vkossa)

Otan valmennukseen vain sitoutuneita valmennettavia, sillä sitoudun itse valmennukseesi 100% sti. Toivon aina myös Sinun parastasi, joten jos parin kerran jälkeen koet, ettei valmennus jostain syystä vastaa toiveitasi, annan valmennukselle 100% tyytyväisyys takuun.

HUOM. Valmennus onnistuu myös VERKOSSA!

Oletko opiskelija, ei hätää. Hinta määräytyy tilanteesi mukaan! Maksun voi suorittaa myös osissa.

 

PALAUTETTA VALMENNUKSESTA:

 

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä & tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän.

Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta. Suosittelen lämpimästi Sinua muille, joilla on tavoitteena löytää maha ystävällinen ruokavalio, ja jotaka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sä olet vienyt sun unelmia eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3

-Annika Myllykoski

 

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!

Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!! 🙂

– Sari Helokallio

 

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.
Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3

– Kaisa

 

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.

-Jenna

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. Näin sinkkuna on välillä arjessa aika haastava löytää sitä tunnetta, että saa puhua asioistaan/tunteistaan jollekin puolueettomalle ihmiselle, joka kuitenkin on aidosti kiinnostunut auttamaan.

Olet ihana ihminen Sara ja tämä valmentajan työ on varmasti hyvä lisä joogaopettajan ja kosmetologin palveluihisi. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä ja saamaan valmentajan työstä itsellesikin paljon. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta, jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista, joita minulle pohdintoihini annoit.
Namaste! <3

-Heidi

 

Milloin viimeksi kysyit itseltäsi…?

…Mitä minulle oikeasti kuuluu?

 • Minkälaisia tunteita ja ajatuksia tunnen ja kannan sisälläni?
 • Millainen terveydentilani on?
 • Miten pidän huolta itsestäni?
 • Tunnenko onnellisuutta ja iloa?
 • Tunnenko yhteyden itseeni?
 • Onko oloni hyvä, positiivinen ja energinen?
 • Millainen suhde minulla on itseeni… entä läheisiini?  
 • Teenkö päivittäin asioita jotka tuottavat minulle hyvää oloa ja mieltä?
 • Otanko askelia omien unelmieni suuntaan, elänkö unelmieni elämää?
 • Miltä minusta juuri nyt tuntuu…itsessäni, kehossani, työssäni, elämässäni, ihmissuhteissani?
 • Miten minä oikeasti voin? 
 • Onko elämäni tasapainossa?

 

Loin 6 askeleen valmennus ohjelman –

”POLKU HYVINVOINTIIN  – Luo tiesi pitkäkestoiseen TERVEYTEEN JA ONNELLISUUTEEN” juuri Sinulle ❤

”Minun unelmani on luoda positiivista pitkäkestoista muutosta ja herättää ihmiset näkemään heidän oma ainutlaatuinen potentiaalinsa, jotta he voisivat jakaa heidän lahjaa ja toteuttaa heidän tarkoitustaan, tässä maailmassa ja tällä planeetalla.”

Tämä valmennus ohjelma on kaikki mitä itse olisin toivonut aikanaan omien haasteiden aikana. Silloin, kun olisin kipeästi tarvinnut ihmistä, joka olisi ollut minulle läsnä, olisi ymmärtänyt, kuunnellut, kannustanut, tukenut ja valanut uskoa ja luottamusta itseeni. Toki tiedän, että jokaisella on oma polku kuljettavanaan, mutta aina sitä ei tarvitse tehdä vaikeimman kautta, eikä varsinkaan kulkea yksin.

Lue oma muutostarinani täältä!

 

HENKINEN VALMENNUS

”Selkeyttä suuntaasi ja ohjausta kohti unelmiesi elämää.”

Jokainen valmennusprosessi on oma ainutlaatuinen ja uniikki kokonaisuutensa. Valmennuksissa yhdistän kaiken osaamani ja olen täysin läsnä Sinulle. Suosittelen tapaamista kerran viikossa.

”Valmentajana tahdon auttaa Sinua olemaan Sinun paras versio itsestäsi – kehon, mielen ja sydänyhteyden tasolla.”

Tahdon auttaa Sinua löytämään ja vahvistamaan yhteyttä sisimpääsi ja tahdon tukea Sinua kohtaamaan itsesi, toiveesi, tarpeesi ja unelmasi turvallisesti hyväksyen ja rakkaudella. Henkinen valmennus auttaa Sinua kirkastamaan suuntaasi ja unelmiasi, sekä näkemään sen, mikä Sinulle on parasta ja miten ajatuksesi saattavat estää Sinua kulkemasta rohkeasti omalla sydämen polullasi, tuntea onnellisuutta ja rakkautta sisälläsi.

Valmennuksissa tulet oppimaan paljon uutta, saamaan uusia työkaluja ja ajattelumalleja jokapäiväiseen elämään. Moni valmennettavista on kokenut saaneen elämäänsä enemmän rauhaa ja tasapainon tunnetta, he ovat oppineet myötätuntoisiksi itseä ja muita kohtaan. Moni on päästänyt irti rajoittavista uskomuksista ja peloista ja saaneet tilalle jotakin aivan uutta, jotakin todella merkittävää ja ihanaa – joko tunnetasolla, tai ihan konkreettisesti elämänlaadun parantumisella tai ison unelman toteutumisella. Jokainen on oivaltanut vapauden, miten he voivat elää täydesti ja vapaasti haluamaansa unelmien elämää. Oletko valmis muuttamaan elämäsi suuntaa?

”RAKENNAMME OMAN TODELLISUUTEMME – OMAN ELÄMÄMME”

Yksi tärkeimmistä omista oivalluksistani on se, että me rakennamme oman todellisuutemme, ja se tapahtuu ihan koko ajan. Meillä on aina mahdollisuus ja vapaus valita, miten koemme erilaisia tilanteita ja meillä on mahdollisuus tietoisesti valita ja muovata elämästämme juuri sellainen kuin haluamme. Yhteys itseen ja omaan sisäiseen maailmaan löytyy pysähtymällä ja hiljaisuudessa. Kun hiljennämme mielen hälinän, kuulemme sielun ja sydämen toiveen. Sitä kuuntelemalla löydämme tien omaan onnellisuuteen tässä ja nyt.
✨✨
Toiveenani on auttaa ja tukea mahdollisimman monia löytämään aivaimet omaan hyvään oloon, rakkauden ja rauhallisuuden tilaan, vapautumalla rajoittavista uskomuksista ja peloista. Olemme kokonaisuus ja siksi tähän tarvitaan ihan kaikki, tasapainoa sekä fyysisen kehon, mielen, että sielun ja sydämen tasolla. Tähän prosessiin tarvitsemme sisäisen yhteyden, yhteyden omaan totuuteemme, josta löytyy kaikki, kaikki vastaukset. Voimme tietoisesti valita, kohdata itsemme ja vapautua. 
✨✨
Uskon, että  jokainen meistä on tullut tänne syystä toteuttamaan tärkeätä tehtävää. Tiedän, että oman tehtävän ja tarkoituksen oivaltaminen täällä, tässä todellisuudessa ei ole helpointa, mutta hyvin tärkeää, ja edellytys, jotta voisimme tuntea todellista täyttymystä ja elää korkeinta ja kirkkainta potentiaaliamme.
✨✨
Henkisessä Valmennuksessa käymme läpi sinun tämän hetkisen elämän tilanteen ja sen kaikki osa-alueet. Tarvittaessa saatamme myös käydä menneisyydessä keräämässä tietoa niistä asioista, jotka vaikuttavat nykyhetkessä. Valmennuksessa etenemme vähitellen kohti sitä tilaa, missä tahtoisit todellisuudessa olla ja mistä käsin voit alkaa vapaasti toteuttamaan kaikkia unelmiasi.
Valmennuksessa on kyse Sinusta, Sinun toiveiden ja tarpeiden kirkastamisesta ja oman polun kulkemisesta. Prosessissa keskitytään arjen ajatuksiin, opettelemme kiitollisuutta ja luomme katsetta kohti valoisaa vapaampaa tulevaisuutta. Esteiden tai rajojen sijaan, alamme nähdä, että elämä on täynnä mahdollisuuksia!

✨✨

”Everything you can imagine, is real”. -Pablo Picasso

 

Iloa ja Valoa toivoen

Rakkaudella,

Lue blogista:

MINUN TARINA – ITSE LUOMANI ONNELLISUUS – MY STORY – CREATING HAPPINESS

Mitä tekisin nyt, jos minä rakastaisin itseäni ehdoitta?

 

HAE MUKAAN VALMENNUKSEEN!

 

 

Seuraa minua Instagramissa

ja

Facebookissa 🌸