Yhteydessä Itseesi – Yhteydessä Unelmiisi Valmennus

Vuosi 2019 on sinun.

Nyt on aikasi loistaa, nousta korkeimpaan potentiaaliisi ja alkaa elämään juuri sinun näköistä unelmiesi elämää.

Yhteydessä Itseesi – Yhteydessä Unelmiisi valmennuksessa – saat kaipaamaasi apua, tukea ja ohjausta kasvuun sekä seuraavien rohkeiden askelten ottamiseen. 

 

Miksi Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi Valmennus?

Onko sinulla unelmia, jotka tuntuvat niin suurilta, ettet usko itsekään niiden voivan tulla toteen? Ajatteletko, ettei vielä ole ollut oikeaa aikaa, tai että et ole vielä valmis? Suurin osa meistä ajattelee näin itsestämme ja unelmistamme. Uskomukset rajoittavat meitä toteuttamasta niitä. Ne rajaavat meiltä mahdollisuuden elää sellaista elämää, kaikilla elämän eri osa-alueilla, jota oikeasti tahtoisimme elää. 

Mikä unelmistasi on niin suuri, ettet edes uskalla sanoa sitä ääneen? Miltä tuntuisi toteuttaa tuo unelma ihan oikeasti? Kerron sinulle nyt suuren salaisuuden, joka ei ole oikeasti edes salaisuus. Oletko valmis? Okei, tässä se on. 

Kaikki on mahdollista! Mikään unelma ei ole liian iso tullakseen toteen. Yhteydessä Itseesi – Yhteydessä Unelmiisi – Henkinen Valmennus auttaa sinua matkallasi kohti sinun näköistä unelmiesi elämää, koska kaikki alkaa sinusta ja yhteydestä itseesi. Muista myös se, että unelmat voivat olla eri kokoisia pieniä ja suuri, mutta silti jokainen niistä on aivan yhtä tärkeä!

Miksi Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi on parempi kuin muut valmennukset?

Yhteys on kaikki. Kaikki alkaa siitä. Tämä valmennus keskittyy siihen, mitä sinä todella tahdot kokea elämässäsi, eikä vaan mitä tahdot että sinulla on, vaan vielä tärkeämmin, millaisia tunteita tahdot tuntea ja sisällyttää elämääsi. Kaikki vastaukset löytyvät syvältä sisältäsi ja tämä valmennus näyttää sinulle todella sen, mitä tahdot, jotta voit sen jälkeen edetä ja nähdä kirkkaasti miten toteutat haluamasi asiat. Tulet saamaan vahvemman yhteyden itseesi ja sitä kautta selkeyden, josta kaikki mahdollisuudet alkavat avautumaan. Voit vihdoin alkaa elää sinun näköistä autenttista unelmiesi elämää, juuri sellaista, joka on sinulle tarkoitettu!

Miksi pelkkä unelmoiminen ei riitä?

Jotta voit toteuttaa sen, mitä haluat, täytyy sinun ensin tietää mitä haluat, siis mitä oikeasti haluat. Monesti menemme jo tässä niin sanotusti metsään. Uskomme, että haluamme asioita, vaikka opiskella ammatin, jotta saisimme hyvän työn, jotta sitten voisimme olla onnellisia. Tässä ei sinäänsä ole mitään väärää, mutta usein käy niin, että toteutamme tämän ja silti olo on tyhjä ja haluamme taas jotakin muuta, jonka kautta ajattelemme saavamme kiinni onnellisuudesta tai turvallisuuden tunteesta, jota kenties syvimmillään tahdomme. Jokainen haluaa myös varmasti olla onnellinen, mutta mikä oikeasti tekee sinut onnelliseksi? 

Mitä todella haluamme?

Unelmoiminen kannattaa aina, mutta mitä seuraavaksi? Tämä ei vielä riitä siihen, että unelmat toteutuisivat tai, että yhtäkkiä ne tippuisivat taivaalta eteemme meidän tarjottimelle. Ei. Jotta voimme oikeasti elää haluamamme unelmien elämää, meidän tulee kirkastaa se, mikä meille on oikeasti tärkeää, mitä me oikeasti haluamme. Mikä on se halu siellä kaikkien niin sanottujen ”halujen” alla? Kun löydämme vastauksen tähän, voimme täydessä kirkkaudessa nähdä reitin, miten me lähdemme etenemään unelmiemme suuntaan. Mitä kirkkaampaa tämä on, sitä selkeämmin näemme myös sen, miten se tapahtuu. 

Yhteiskunta ja ympäristö ohjaa meitä uskomaan asioita itsestämme ja siitä, miten meidän muka tulisi elää. Ohjelmointi ulkoapäin tarttuu mukaan automaattisesti ja tämä tapahtuu kaikille. Olemme kaikki samassa veneessä. Se mihin sinä voit nyt vaikuttaa on, että päätät nähdä itsesi uudessa valossa, missä sinä luot täysin oman elämän ihan alusta alkaen uudelleen tässä hetkessä tai niissä asioissa missä se on tarpeen. Se mikä tekee sinusta poikkeuksellisen on, että sinä otat nyt vastuun ja ohjat omiin käsiisi.

Linjassa sydämesi kanssa?

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi Valmennus, auttaa sinua tunnistamaan ne kohdat ja ne asiat ympärilläsi, jotka ovat oikeasti linjassa sydämesi kanssa. Sen kanssa, mitä sinä todella syvällä sisimmässäsi tahdot. Samalla tunnistat ja vapaudut kaikesta turhasta, kaikesta sellaisesta joka ei oikeasti vie sinua sinulle tarkoitettuun suuntaan. Näin vapautat samalla energiaa parempaan käyttöön, eli itseesi, sinun unelmien elämän luomiseen. Kyllä, sanon sen vielä kerran. Sinä voit luoda oman elämäsi. Sinä luot oman elämän.

Mieli on myös nokkela. Se jää helposti pyörimään tuttuihin ja totuttuihin kaavoihin. Mieli keksii syitä miksi ei kannata, miten asiat ei onnistu, pelottaa ja jännittää. Kaikki tapahtuu automaatin lailla, emmekä edes huomaa millaista oma sisäinen puhe on tai miten saatamme sabotoida itseämme ja omia unelmiamme uskomuksilla, jotka eivät ole ollenkaan totta.

”Riippumatta siitä, uskotko että pystyt tai uskotko että et pysty, olet oikeassa.” (vapaa käännös Henry Fordin sitaatista “Whether you think you can, or you think you can’t – you’re right.”) Molemmissa tapauksissa uskomuksesi on sinulle täyttä totta, vaikka se ei oikeasti olisi totta. Tärkeintä tästä on poimia mukaan se, että se mihin uskot ja asenteesi, muovaa todellisuutesi.

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi Valmennuksessa pureudumme rajoittaviin uskomuksiin, jotta voit päästää irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua ja alkaa elämään haluamaasi unelmiesi elämää, joka on sinulle alusta asti tarkoitettu. 

Hyvästi pelkkä unelmoiminen – Tervetuloa yhteys itseen, yhteys unelmiin ja unelmiesi elämä!

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi jatkuu vielä valmennuksen jälkeenkin

Valmennuksessa opit ajattelun taitoja, jotka muokkaavat pysyvästi mielen toimintaa. Se muuttaa väistämättä elämääsi, kohti haluamaasi suuntaa. Valmennuksen aikana tulet huomaamaan, miten oivallat uusia asioita itsestäsi ja alat näkemään asioita täysin uudessa valossa. Tämä muokkaa konkreettisesti aivojen toimintaa aivan uudelle tasolle. Valmennuksen loputtua tulet tuntemaan, miten elämäsi on muuttunut ja muutos jatkuu vielä valmennuksen jälkeenkin. Olet oppinut niin paljon uusia tapoja ajatella, oivaltanut itsestäsi ja maailmasta niin paljon uutta, että mikään ei ole enää samoin kuin ennen. Kun sinä muutut, alat katsomaan maailmaa uusin silmin ja siksi kaikki ympärilläsi muuttuu.

Jos tahdomme jotakin uutta elämäämme, meidän on oltava valmis muutokseen. On hyväksyttävä, että mitään uutta, ei voi syntyä vanhasta. Näin voimme nähdä muutoksessa mahdollisuuden. Muutos on positiivista ja muutos tapahtuu haluamme sitä tai emme. Me muutumme väistämättä koko ajan, mutta mihin suuntaan? Sinä voit päättää tämän.

 

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT:

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä & tasapainossa, että olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun noin 1,5v sitten eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään, isoimpina kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän.

Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta. Suosittelen lämpimästi Sinua muille, jotka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun uran kehitystä, ja sitä, miten sä olet vienyt sun unelmia eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun yritän pitää tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3

-Annika Myllykoski 32v

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!

Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä! Saran ”hoitola” tulee kantapaikaksi koko perheelle!! 

– Sari Helokallio 53v

Valmennustilanteet olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.

Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3

– Kaisa 45v

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.

-Jenna 26v

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni (miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat, armollisuus itseäni kohtaan). Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea. Näin sinkkuna on välillä arjessa aika haastava löytää sitä tunnetta, että saa puhua asioistaan/tunteistaan jollekin puolueettomalle ihmiselle, joka kuitenkin on aidosti kiinnostunut auttamaan.

Olet ihana ihminen Sara. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta, jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista, joita minulle pohdintoihini annoit.
Namaste! <3

– Heidi 30v

 

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi prosessi lyhykäisyydessään:

Y – Ydin – Yhteys Itseen – mikä on totta sinulle juuri nyt – miltä elämäsi näyttää juuri nyt, kaikilla eri elämän osa-alueilla

H – Halukkuus – Valmis muutokseen ja transformaatioon

T – Transformaatio – Muutos, jossa sinä määräät suunnan

E – Elämä on luomista – Miltä sinun kristallin kirkas, timanttinen ja taianomainen elämä näyttää.

Y – Yhteys Unelmiin – Miten edetä unelmien elämän polulla, jokaisessa elämän eri osa-alueessa, kohti timanttista, taianomaista elämää, juuri sellaista, jonka sinä tahdot itsellesi luoda ja rakentaa.

S – Sukella Syvyyksiin Elämän Seikkailuun ja Saa mitä haluat

 

Yhteydessä Itseesi – Yhteydessä Unelmiisi valmentajasi:

Olen Sara Adolfsen, henkinen valmentaja, tietoisen, läsnäolevan elämän, luonnollisten elämäntapojen, sekä lempeiden arvojen puolestapuhuja. Intohimoni on hyvinvointi ja täyttymys kaikilla elämän osa-alueilla, niin kehossa, mielessä, kuin sydämessä. Minua on aina kiehtonut psykologia, ihmismieli, filosofia, uskonnot, luonto ja luonnontiede. Ihmisen terveys ja hyvinvointi ovat alusta asti olleet suuria kiinnostuksen kohteita. Olen tehnyt 10 vuoden uran terveydenhuoltoalalla ja olen sen lisäksi syventynyt ja sukeltanut pää edellä aiheisiin, kuten funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus, henkisyys, joogafilosofia, NLP ja mielen muokkaus, sekä tantra ja kehollisuus. 

 

 

Hyvinvointi on meidän luonnollinen tila – Siksi Natural Wellness. Yhteys itseemme on myös osa luonnollista tilaamme. Oletko kenties matkallasi sinne, tai kadottanut sen ja tahdot nyt löytää yhteyden uudelleen, tämä valmennus on molemmissa tapauksissa Sinulle.

 

Elämäni tärkeimmät arvot ovat täyttyneet!

Arvot koostuvat ihmiselle niistä kaikkein tärkeimmistä ja merkityksellisimmistä asioista elämässä. Omiin arvoihin tutustuminen ja niiden kirkastaminen kannattaa, sillä elämä arvomaailman mukaan lisää tyytyväisyyttä ja onnellisuutta moninkertaisesti.

Elämäni tärkeimmät arvot ovat:

Yhteys – Rakkaus – Terveys – Kasvu – Vapaus – Auttaminen

Kaikki arvot yhdistyvät elämässäni näissä minulle tärkeimmissä ydin asioissa:

LUONTO – YHTEYS – LÄSNÄOLO – RAKKAUS – LUOMINEN – OMA NATURAL WELLNESS STUDIO – NAISTENPIIRIT – BLOGAUS/ KIRJOITTAMINEN – LUENNOT/ TYÖPAJAT/ KOULUTTAMINEN – MATKUSTAMINEN – MAHDOLLISUUS KOULUTTAUTUA/ KASVU – ITSENSÄ KEHITTÄMINEN – AIDOIMMAT YSTÄVÄT MITÄ VOI YMPÄRILLEEN TOIVOA – TANSSIHARRASTUS – VALOKUVAAMINEN

 

 

 

Kaikki on yhteydessä kaikkeen, jossa YHTEYS on kaiken ydin.

 

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi Valmennus

 

Mihin syvennymme

 1. Työ
 1. Rakkaus, parisuhde, romantiikka
 1. Elämän tarkoitus
 1. Raha ja talous
 1. Perhe ja koti
 1. Ystävät ja sosiaaliset suhteet
 1. Terveys ja itsestä huolehtiminen
 1. Fyysinen ympäristö
 1. Hauskanpito, leikki ja harrastukset
 1. Itsensä kehittäminen ja henkinen kasvu

 

Miten Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi valmennus toimii käytännössä

Valmennus prosessi sisältää 8x 1t live- tai verkko tapaamista ja se kestää kokonaisuudessaan 2-3kk. Valmennus on hyvä tehdä tiiviinä kokonaisuutena, jolloin tapaamme kerran viikossa. Tämän lisäksi saat valmennukseen liittyen itsenäisiä tehtäviä ja harjoituksia, joihin tarvitset vaihtelevasti aikaa päivittäin n 15 min tai kerralla n 1,5 tuntia viikossa. Tehtävät ja harjoitukset ovat tarkoin valittuja ja ne tukevat sinun henkilökohtaista kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskeistä Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi valmennuksessa:

 • vahvemman yhteyden luominen itseesi
 • minäkuva ja sen rakentaminen
 • selkeyden tila ja sen luominen – sekä mielessä, että sydämessä
 • sisäisen rauhan ja tyytyväisyyden tilan luominen
 • luopuminen tai muunlainen irtautuminen asioista, jotka eivät palvele sinua
 • rajoittavat ja haitalliset uskomukset ja niiden muuntaminen
 • seuraavan askeleen ottaminen omalla polulla
 • arvomaailma, sen merkitys elämässä ja sen kirkastaminen
 • rohkeuden ja itseluottamuksen lisääminen
 • luottamus elämään, että se kantaa
 • lempeyden ja myötätunnon harjoittaminen itseään kohtaan
 • varjominä, varjotyö, itsensä ja pelkojen kohtaaminen
 • häpeästä irti päästäminen
 • riittämättömyyden tunne ja sen muuntaminen
 • anteeksi antaminen itselleen ja muille
 • elämän tehtävän ja suuremman tarkoituksen löytäminen
 • rakkaus ja sen kaikki ulottuvuudet
 • unelmat ja haaveet
 • vapaus elää oman näköistä elämää

Tämän saat valmennuksessa:

Mitä saat osallistumalla? 

 • vahvemman yhteyden itseesi
 • vahvemman yhteyden unelmiisi
 • selkeyttä sekä mieleen, että sydämeen
 • lisää sisäistä rauhaa ja tyytyväisyyden tunnetta
 • lisää vapautta päästämällä irti sellaisesta mikä ei enää palvele sinua
 • lisää vapautta ja mahdollisuuksia, päästämällä irti rajoittavista ja haitallisista uskomuksista
 • ottaa tärkeitä askelia, kohti unelmia
 • lisää rohkeutta ja ja itseluottamusta
 • luottamusta elämään, että se kantaa
 • lisää myötätuntoa ja lempeyttä elämääsi
 • ohjausta miten vapautua häpeästä ja riittämättömyyden tunteesta
 • opit anteeksi antamisen taidon
 • mahdollisuuden löytää elämän tehtäväsi ja suuremman tarkoituksen
 • lisää rakkautta elämääsi, sen kaikissa ulottuvuuksissa
 • alkaa toteuttaa unelmia ja haaveita ja näet niiden muuttuvan todeksi
 • vapauden elää oman näköistä elämää kaikilla elämäsi eri osa-alueilla

 

Valmennuksen hinta 920€ (norm. 1200€)

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN JA LUOMAAN ELÄMÄSTÄSI JUURI SELLAISEN KUIN SINÄ HALUAT?

Elämä tietoisesti, täydessä sydän-yhteydessä on valinta ja sitoumus, josta tulet kiittämään itseäsi tästä hetkestä eteenpäin. Elämä on nyt. Unelmat ovat tehty toteutettaviksi ja sinä ansaitset elää juuri haluamaasi elämää. Sinä voit luoda sellaisen, koska elämä on luomista. Riippumatta siitä, oletko yhteydessä itseesi ja unelmiisi vai et, luot elämääsi joka tapauksessa, jokaikinen hetki siitä käsin, missä olet nyt ja siitä käsin, millainen yhteys sinulla on itseesi. Nyt voit alkaa luomaan elämääsi ja unelmiasi tietoisesti ja läsnäollen toteen, kulkemalla omalla sydämesi osoittamalla polulla, yhteydessä itseesi ja unelmiisi. Tämä on valinta jonka sinä voit tehdä itsellesi.

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi, koska elämä on nyt ja sinä ansaitset parasta!

 

KYLLÄ, OLEN VALMIS MUUTOKSEEN!

 

KYSY LISÄÄ

 

Lisää inspiraatiota somessa! Seuraa INSTAGRAMISSA @saraadolfsen ja  FACEBOOKISSA Natural Wellness.