HENKINEN VALMENNUS

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

HAE MUKAAN UUTEEN HENKILÖKOHTAISEEN VALMENNUKSEEN!

Ensimmäinen tutustumis-tapaaminen ILMAINEN.

6 ASKELEEN OHJELMA – ”POLKU HYVINVOINTIIN – Luo tiesi pitkäkestoiseen TERVEYTEEN ja ONNELLISUUTEEN”

Valmennus (sis. *10x livetapaaminen, paljon kirjallisia ja luovia tehtäviä, unelmatyöskentelyä, musiikkia ja meditaatiota, joogaa, rentoutumisharjoituksia, mietelauseita, sekä nauhoitteita omaan käyttöön, valmennuksen aikana pidämme yhteyttä myös sähköpostitse viestein ja puhelimitse soittaen)

*Valmennuskerrat tulee käyttää 6kk sisällä (suositus 1x/vkossa) ja sen voi tarvittaessa maksaa osissa.

VERKOSSA

Valmennus VERKOSSA (sis. 10x videopuhelu, paljon kirjallisia ja luovia tehtäviä, unelmatyöskentelyä, musiikkia ja meditaatiota, joogaa, rentoutumisharjoituksia, mietelauseita, sekä nauhoitteita omaan käyttöön, valmennuksen aikana pidämme yhteyttä myös sähköpostitse)

*Valmennuskerrat tulee käyttää 6kk sisällä (suositus 1x/vkossa). Valmennuksen voi tarvittaessa maksaa osissa.

Milloin viimeksi kysyit itseltäsi…?

…Mitä minulle oikeasti kuuluu? Minkälaisia tunteita ja ajatuksia tunnen ja kannan sisälläni? Millainen terveydentilani on? Miten pidän huolta itsestäni? Tunnenko onnellisuutta ja iloa? Tunnenko yhteyden itseeni? Onko oloni hyvä, positiivinen ja energinen? Millainen suhde minulla on itseeni… entä läheisiini?  Teenkö päivittäin asioita jotka tuottavat minulle hyvää oloa ja mieltä? Otanko askelia omien unelmieni suuntaan, elänkö unelmieni elämää? Miltä minusta juuri nyt tuntuu…itsessäni, kehossani, työssäni, elämässäni, ihmissuhteissani? Miten minä oikeasti voin? Onko elämäni tasapainossa?

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

Loin 6 askeleen ohjelman –

”POLKU HYVINVOINTIIN  – Luo tiesi pitkäkestoiseen TERVEYTEEN JA ONNELLISUUTEEN” juuri Sinulle ❤

Minun unelmani on luoda positiivista pitkäkestoista muutosta ja herättää ihmiset näkemään heidän oman potentiaalinsa, jotta he voisivat jakaa heidän lahjaa ja toteuttaa heidän tarkoitustaan, tässä maailmassa ja tällä planeetalla.

Tämä ohjelma on kaikki mitä itse olisin toivonut omien fyysisten ja henkisten haasteiden aikana, silloin, kun en ymmärtänyt tai osannut pitää huolta itsestäni ja rakastaa itseäni. Silloin kun etsin vastauksia ulkopuoleltani, vaikka kaikki vastaukset olivat sisälläni, mutta en nähnyt niitä, koska en osannut etsiä niitä sieltä. Tämä valmennus olisi auttanut minua silloin kun olin menettämässä tasapainon kaikkeen, kun kohtasin uupumuksen ja sain kävellä pitkän matkan yksin, ennen kun pääsin takaisin jaloilleni ja täysin uuteen tasapainon tilaan.

Lue lisää-> Henkinen valmennus

 

HAE NYT MUKAAN VALMENNUKSEEN LAITTAMALLA VIESTIÄ TÄSTÄ!

Oletko opiskelija tai työelämässä? Hinta määräytyy tilanteesi mukaan!

Kysy lisää!

 

 

JOOGA

JOOGATAAN YHDESSÄ

Ohjaan joogaa sekä ryhmille, että yksityisesti.

Katso seuraavat pienryhmätunnit tapahtumista Natural Wellness facebook sivulta.

Mikäli tahdot varata ajan yksityistunnille, voit varata sen tästä

HUOM!! Ensimmäinen yksilöopetustunti puoleen hintaan!

tai mikäli toivot joogaopetusta työpaikalle, TYHY- tai TYKY päiville, tapahtumiin, polttareihin, synttäreille, YOU NAME IT!

Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta!

Yksityistunnin hinta 85€

 

 

IHONHOITO PROBIOOTTINEN ESSE KASVOHOITO

Kaikki hoidot sisältävät pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan, sekä naamion. Hoidon pituudesta riippuen, kokonaisuuteen sisältyy lisäksi muita ihania hemmottelevia hierontoja (selkä, kädet, käsivarret tai jalat).

  • ESSE Natural Beauty Kasvohoito 1:15h 95€
  • ESSE Royal Treatment Kasvohoito 1:30h 110€
  • ESSE Pure Bliss Kasvohoito 2:00h 140€

ESSE kasvohoito+ tehoampulli

  • Probioottinen tehoampulli 18€
  • Muut tehoampullit (anti-age, hyaluroni, kirkastava, kosteuttava, puhdistava) 15€

ESSE Kasvohoito + Ravintovalmennus 2:00h 165€

Kehon hyvinvointi näkyy kaikkialla, myös ihon kunnossa. Kokonaisvaltaisen hoitofilosofiani mukaisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten ihonhoito ja ravitsemus kulkevat myös käsi kädessä. Ensimmäisen tunnin aikana käydään läpi yleistä terveydentilaa ja ruokavaliota. Toinen tunti on Sinun rentoutumista varten ja kasvohoito tehdään täysin Sinun tarpeiden mukaisesti.

Puhdistava ja tasapainottava, sekä jännityksiä laukaiseva selän käsittely ja savihaude
00:15min 15€

Selän hieronta eteerisillä öljyillä
00:15min 15€

JALKAHOITO

Sisältää jalkakylvyn, kynsien huollon, kovettumien poiston, rentouttavan hieronnan ja kynsien lakkauksen.
1:15h / 65€

VARTALOHOIDOT

Hieronta
00:30min 35€ / 00:45min 60€ / 60:00 70€

 

YKSILÖLLINEN RAVINTOVALMENNUS

Yksilöllistä Funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa ravintovalmennusta. Hoidossa otetaan huomioon yksilön koko elämäntarina ja ajatellaan, että jokainen oire kertoo jostakin epätasapainotilasta kehossa, jonka perimmäinen syy pyritään aina selvittämään, löytämään ja korjaamaan.

Länsimaisesta lääketieteestä poiketen, tehdään yksilöllinen pitkän aikavälin hoitosuunnitelma, jossa keskeisessä roolissa on ruokavalio, elämäntapamuutokset, sekä tarvittavat ravintolisät ja suositukset. Joskus myös tietyt funktionaalisen lääketieteen testit ja laboratorioanalyysit ovat tarpeen hyvän hoitosuunnitelman laatimisen edellytyksenä, ja ne toimivat myös kokonaisvaltaisen tilan kartoituksen ja selvittämisen tukena.

Ravintovalmennus ensitapaaminen 2:00h 185€
Ravintovalmennus jatkotapaamiset 1:00h 85€
Mukaan ruokakauppaan 1:00h 85€

 

KUNTOSALIOHJAUS

Yksi ohjaus 1:00h 85€
Mahdollisuus tehdä pidemmän ajan suunnitelma. Kysy lisää.

LIIKUTAAN LUONNOSSA
Villiyrttiretket!

LUENNOT

Tulen sovitusti pitämään luentoja, koulutustilaisuuksia ja inspiroivia esityksiä toivomastanne aiheesta tai omasta inspiroivasta muutostarinastani. Aiheita voivat myös olla kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi, tasapainoinen keho ja mieli, funktionaalinen lääketiede ja suoliston tasapaino koko terveydentilan perustana, henkinen valmennus ja oman suunnan löytäminen.

Kohderyhmänä voi olla esim. nuoret, opiskelijat, työyhteisöt, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen, pienryhmät, kokoukset, hyvinvointitapahtumat ja -messut. Kauttani onnistuu kesäaikaan villiyrttiretket!

LISÄKSI

Lahjakortit liikkeestä!
Lahjakortti on voimassa 6kk ajan.

 

Varaa aika tästä!

Palvelut kielillä suomi, ruotsi, englanti

HUOM. Aikaa varatessa, otattehan huomioon, että peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme varatun palvelun hinnan. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Seuraa Facebookissa ja Instagramissa!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%