PROBIOOTTINEN ESSE KASVOHOITO
Kaikki hoidot sisältävät pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan, sekä naamion. Hoidon pituudesta riippuen, kokonaisuuteen sisältyy lisäksi muita ihania hemmottelevia hoitoja ja hierontoja.

ESSE Natural Beauty Kasvohoito 1:15h 95€
ESSE Royal Treatment Kasvohoito 1:30h 110€
ESSE Pure Bliss Kasvohoito 2:00h 140€

ESSE Kasvohoito + Ravintovalmennus 2:00h 165€
Kehon hyvinvointi näkyy kaikkialla, myös ihon kunnossa. Kokonaisvaltaisen hoitofilosofiani mukaisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten ihonhoito ja ravitsemus kulkevat myös käsi kädessä. Ensimmäisen tunnin aikana käydään läpi yleistä terveydentilaa ja ruokavaliota. Toinen tunti on Sinun rentoutumista varten ja kasvohoito tehdään täysin Sinun tarpeiden mukaisesti.

LISÄPALVELUT
Puhdistava ja tasapainottava, sekä jännityksiä laukaiseva selän käsittely ja savihaude
00:15min 20€

Selän hieronta eteerisillä öljyillä
00:15min 20€

JALKAHOITO
Sisältää jalkakylvyn, kynsien huollon, kovettumien poiston, rentouttavan hieronnan ja kynsien lakkauksen.
1:00h / 65€

VARTALOHOIDOT
Selän hieronta eteerisillä öljyillä, Sinun tarpeitasi kuunnellen.
00:30min 35€ / 00:45min 60€

YKSILÖLLINEN RAVINTOVALMENNUS
Yksilöllistä Funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvaa ravintovalmennusta. Hoidossa otetaan huomioon yksilön koko elämäntarina ja ajatellaan, että jokainen oire kertoo jostakin epätasapainotilasta kehossa, jonka perimmäinen syy pyritään aina selvittämään, löytämään ja korjaamaan.

Länsimaisesta lääketieteestä poiketen, tehdään yksilöllinen pitkän aikavälin hoitosuunnitelma, jossa keskeisessä roolissa on ruokavalio, elämäntapamuutokset, sekä tarvittavat ravintolisät ja suositukset. Joskus myös tietyt funktionaalisen lääketieteen testit ja laboratorioanalyysit ovat tarpeen hyvän hoitosuunnitelman laatimisen edellytyksenä, ja ne toimivat myös kokonaisvaltaisen tilan kartoituksen ja selvittämisen tukena.

Ravintovalmennus ensitapaaminen 2:00h 185€
Ravintovalmennus jatkotapaamiset 1:00h 85€
Mukaan ruokakauppaan 1:00h 85€

KUNTOSALIOHJAUS
Yksi ohjaus 1:00h 85€
Mahdollisuus tehdä pidemmän ajan suunnitelma. Kysy lisää.

LIIKUTAAN LUONNOSSA
Villiyrttiretket, kysy lisää.

Ensi keväänä uudelleen!

HENKINEN VALMENNUS tulossa keväällä…

Tuntuuko Sinusta, että suuntasi on hukassa tai toistat elämässäsi samoja kaavoja pääsemättä oikeasti eteenpäin elämässäsi? Oletko kenties huomannut pohtivasi, mitä oikeasti tahdot elämältäsi, tai tuntuuko vain, ettet saa toteutettua unelmiasi, kuten tahtoisit.

Joskus näiden ajatusten selkeyttämiseen auttaa valmentajan hellä, mutta määrätietoinen ohjaus.
Opiskelen parasta aikaa Henkiseksi valmentajaksi Hima Happinessin koulutusohjelmassa. Ensi vuoden keväällä, aloitan virallisesti itse valmennustyön, mutta tänä syksynä voit jo halutessasi ilmoittautua mukaan ns harjoitusasiakkaakseni edullisempaan hintaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

*huom! Nyt on vapautunut 2 harjoitusvalmennuspaikkaa!!

Ensi vuonna ennen kesää valmistun ja aloitan valmennustyön. Ilmoitan siitä vielä erikseen. Mikäli tiedät nyt jo tässä vaiheessa tahtovasi mukaan, ilmoita minulle, niin olen sinuun yhteydessä, kun aikoja on varattavissa!

 

LUENNOT
Tulen sovitusti pitämään luentoja, koulutustilaisuuksia ja inspiroivia esityksiä toivomastanne aiheesta, kuten esim: kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi, tasapainoinen keho ja mieli, funktionaalinen lääketiede ja suoliston tasapaino koko terveydentilan perustana, probioottinen ihonhoito, henkinen valmennus ja oman suunnan löytäminen. Kohderyhmänä voi olla esim. nuoret, opiskelijat, työyhteisöt, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen, raskautta suunnittelevat, odottavat äidit, pienryhmät, kokoukset, hyvinvointitapahtumat ja -messut. Kauttani onnistuu myös raakasuklaa- ja raakakakkukurssit, sekä kesäaikaan villiyrttiretket! Ota yhteyttä!

LISÄKSI
Räätälöi haluamasi hoitokokonaisuus. Kysy lisää.

Lahjakortit liikkeestä!
Lahjakortti on voimassa 6kk ajan.

Varaa aika tästä!

Palvelut kielillä suomi, ruotsi, englanti

HUOM. Aikaa varatessa, otattehan huomioon, että peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme varatun palvelun hinnan. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.