Hei, minun nimi on Sara

Rakastan kaikkea mikä liittyy hyvään oloon, mieleen ja terveyteen. Intohimoni on syventynyt entisestään, kun ymmärsin miten paljon me voimme itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Tästä syystä olen päätynyt opiskelemaan ja keräämään laajasti tietoa näiden aiheiden ympäriltä. Pyrin siihen, että kaikki valintani arjessa tukevat hyvinvointiani jollain kehon, mielen, energian tai sydämen tasolla.

Nyt tahdon erityisesti auttaa Sinua voimaan paremmin ja elämään Sinun näköistä unelmiesi elämää. Olen avannut Natural Wellness nimisen hyvän olon ja mielen paikan Lauttasaareen, Meripuistotielle. Palveluistani voit lukea tarkemmin täältä.

Näillä sivuilla kirjoitan myös blogia minua inspiroivista aiheista ja ammenan siihen ajatukseni kaikesta kauniista ympärilläni, kuten luonnosta, liikkumisesta, villiyrteistä, elämästä, tunteista, hyvinvoinnista ja terveydestä, omista kokemuksistani ja oivalluksistani. Rakastan kirjoittamista ja toivon tuottavani sillä myös muille inspiraatiota, omia oivalluksia ja iloa!

Voit seurata minua myös Facebookissa Natural Wellness sivulla ja Instagramissa.

Iloa ja Valoa päivääsi,

Sara ❤