Nainen

Pidä itseäsi kuin kukkaa kämmenellä. Sinun herkkyys, valo ja pimeä, kaikki sinussa on erityistä, ainutlaatuista ja ihanaa! Sinun olemassaolosi tekee maailmasta täydemmän, sillä mikään ei ole sattumaa. Olet täällä syystä!

Ole itsellesi rakas, helli itseäsi huolella. Osoita itseäsi kohtaan myötätuntoa ja rakkautta, niin kuin osoitat sitä muille ja maailmalle. Ole itsellesi armollinen.

Näe, että olet kokonainen, että sinä olet täydellinen juuri sellaisena kun olet. Sinä riität, olet arvokas ja niin niin Rakas.

Päästä irti vertailusta, vaatimuksista, suorittamisesta ja puskemisesta. Sinun ei tarvitse yrittää olla mitään, koska sinä olet jo. Kaikki hyvä kumpuaa sinusta luonnostaan! Koita päästää irti menneestä, anna anteeksi muille ja ennen kaikkea itsellesi. Koita myös olla murehtimatta tulevaa. Tee päätökset tästä hetkestä käsin, valitse ilo ja rakkaus NYT. Kuuntele omia tarpeitasi ja tunne yhteys itseesi – yhteys muihin – yhteys kaikkeuteen!

”Sinä Nainen – sinussa on jo kaikki.”

Sinussa on se Valo mitä etsit, sinussa on kaikki mahdollisuudet. Sinussa on Rakkaus. Sinä olet Rakkaus. Löydä itsestäsi koti – turva – lämmin rakkauden pesä, missä kaikki on aina hyvin.

Anna valosi loistaa! Valosi on tarkoitettu näkyväksi!

Ihana Sinä – Olet maanpäällinen ihme!

Rakkaudella, Sara

Ihanaa kaunista Naistenpäivää Sinulle Rakas Nainen ja Sisko!

🌷 ᕼᗩᐯE ᗩᑎ ᗩᗰᗩᘔIᑎG ᗯOᗰᗩᑎ’ᔕ ᗪᗩY 🌷

”Everything you ever wanted, is already within You.”

Shine your Light beloved Sister – Shine Shine Shine. Bloom like a flower. Spread your wings like a butterfly. Be free like a bird. Love like there is nothing else ❤️

Nainen - Ihanaa Naistenpäivää - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Lisää ihanuutta ja inspiraatiota?

FACEBOOK

INSTAGRAM

VALMENNNUS – Takaisin Tasapainoon

Jätä kommentti!