Rakkauskakku sopi ihanasti Naistenpiiri-iltaan! Piiri kokoontui jäälleen tuttuun tapaan Natural Wellness studiolla Helsingissä, Lauttasaaressa meidän kaikkien iloksemme.

Sain huikean määrän palautetta piiristä jotka jaan sinulle kohta. Kakun resepti löytyy myös postauksen lopusta + etukoodi Ruohonjuuren verkkokauppaan!

Lisäksi tein illan rentoutusharjoituksesta videon, joka löytyy uudelta youtube-kanavaltani!

Ystävänpäivästä inspiroituneena, päätin tehdä meille ihanan pinkin kakun, johon lisäsin luonnon omia sydäntä avaavia ja intuitiota tehostavia raaka-aineita, jotka auttavat meitä yhteyteen omaan Dharmaan – elämän tarkoitukseen, joka oli illan puheenaihe ja teema!

Helmikuun Naistenpiiri

Natural Wellness Naistenpiiri on saanut alun jo viime vuoden elokuussa, vähän sen jälkeen kun palasin Balilta joogaopettaja-koulutuksesta. Voin sydämestäni sanoa, että tämä on minulle yksi rakkaimmista paikoista missä olla, rauhallisessa tilassa, yhdessä jakamassa, muiden upeiden naisten kanssa. Pyrin valitsemaan meille aiheita, jotka koskettavat erityisesti ja niitä saa myös vapaasti toivoa. Tämän illan piirin aiheena oli Dharma-elämän tarkoitus, josta olen kirjoittanut aiemmin tämän postauksen.

Piirissä oli ihanasti osallistujia ja kameran takana lisäksi vielä yksi ihana! Mukana oli tuttuja kasvoja, sekä myös useita ihan uusia kasvoja. Monet kertoivat, että he ovat jo tovin olleet tulossa mukaan. Kiitos jokaiselle teistä, jotka tulitte ja olitte mukana tällä kertaa. On aina yhtä ihanaa tavata teitä, tutustua ja saada viettää aikaa teidän kaikkien kanssa.

Tein ensimmäistä kertaa piiristä nauhoitteen. Piiri-illan päätös ja rentoutusharjoitus löytyy nyt Youtube kanavaltani! Klikkaa sieltä ”Subscribe” niin näet jatkossakin kaikki videot! Jatkossa panostan vielä enemmän äänenlaatuun, joten pahoittelut, että se ei ihan täydellinen vielä ole.

Jaan seuraavaksi palautteet illasta, jotka luvan kanssa saan jakaa.

Ihanaa palautetta piiristä:

Suosittelen lämpimästi Saran naistenpiiriä. Naistenpiirissä on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri jakamiselle ja keskusteluille. Sara on läsnäoleva, tukeva ja luotettava persoona, joka tuo omaa sisäistä viisauttaan lempeästi esille keskusteluissa.
– Mai
 
Kiitos <3 ihmeellinen ilta, kuin olisimme kaikki tulleet juuri oikeana aikana, oikeaan paikkaan.
– Liisa
 
Oli rentouttavaa ja mukavaa. Tuli ihan hyvä olo.
– Marjo
 
Aihe oli ajankohtainen ja mielenkiintoinen. Saatiin ihan hyvää keskustelua aikaan. Tunnelma täydellinen. Ihana olet ja ihan oikeasssa paikassa rauhallisuudessasi.
– Marika
 
Ihana, rauhallinen, arvostava, salliva, läsnäoleva tunnelma välittömästi, kuin astui ovesta sisään. Kiitos siitä <3 Kiitos ihanasta, rakkaudellisesta ja sallivasta illasta. Tulen ehdottomasti uudestaankin! KIITOS <3 Juuri tätä tarvitsin tähän hetkeen.
– Linda
 
Avoin, rauhallinen ja vapaa itseilmaisulle. Säteilet kirkasta ja rauhallista energiaa ympärillesi. Olen todella kiitollinen, että autat niin vilpittömästi muita. Kiitos Sara <3
-Enni
 
Tunnelma oli ihanan rauhallinen! Kiitos, sinulle on ihanan lempeä energia!
– Tiia
 
Tunnelma oli heti sisään tullessa rento ja rauhoittava. Ihmisillä oli hyvä energia. Loppurentoutus oli ihana!
– Mira

Yksi ihana palaute oli myös se, että piiri-iltoja voisi kuukaudessa olla ainakin 2 kappaletta!

Aihetoiveita tuli paljon. Niitä ovat; intuitio, erityisherkkyys, ayurveda, naiseus, itsensä rakastaminen, henkisyys, mustasukkaisuus, vapaus rakkaudessa ja elämässä, elämän kokemuksia, kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä, stressi ja sen helpottaminen, kehollisuus, NLP ja uupumus.

Tästä on hiukea jatkaa! Otan nämä toiveet takuulla huomioon <3 Lämmin kiitos vielä kerran <3 <3 Olette kaikki ihania ja tärkeitä ja olen tästä super kiitollinen!

Seuraavaksi jaan teille vielä illan raakakakun ohjeen joka sai paljon kehuja!

Rakkauskakku

Pohja:

 • 3 dl mantelijauhoja
 • 3 dl kookosjauhoja
 • 2 rkl hunajaa
 • 2 veitsen kärjellistä vaniljauutejauhetta
 • ripaus himalaijan suolaa
 • n. 3 rkl kookosmaitoa tai mantelimaitoa

Rakkauskakun täyte:

  • 5 dl liotettuja cashewpähkinöitä
  • 60g kookosmannaa (sulatettuna vesihauteessa)
  • 1/2 dl vettä
  • 1/2 dl kookosöljyä (sulatettu lämpöisessä vesihauteessa)
  • 25g kaakaovoita (sulatettu vesihauteessa)
  • 3 rkl hunajaa
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 4 rkl Pitaya jauhetta
  • itse kerättyjä ja kuivattuja ruusun terälehtiä kourallinen (valinnainen)
  • 1/2 tl vaniljauutejauhetta
 • ripaus himalaijan suolaa

Koristeluun:

Raakasuklaata:

 • 50g kaakaovoi (sulata lämpimässä vesihauteessa)
 • 1,5 rkl kookosokeria
 • 2rkl raakakaakaota
 • 1 rkl lucuma
 • 1/2 tl Pika-Reishijauhetta
 • himalaijan suolaa ripaus
 • vaniljauutejauhetta

Sulata kaakaovoi ja lisää loput ainekset. Sekoita. Voit tehdä myös isomman määrän, tuplaa vaikka tämä ohje jos tahdot tehdä raakasuklaata samalla muotteihin! Silloin voit halutessasi lisätä siihen muita mausteita, pähkinöitä tai marjoja. Jos suklaata jää yli, laita se muotteihin tai sopivaan astiaan ja pakastimeen!

Koristeluun lisäksi

 • kuivattuja ruusun terälehtiä
 • kookoshiutaleita
 • vadelmia
 • pieni ripaus kuivattua laventelin kukkaa
(Kaikkia raaka-aineita saa Ruohonjuuresta. Etukoodi jolla saat -10% verkkokaupan tilauksesta, löytyy postauksen lopusta!)

Ohje

 1. Vuoraa 18-20cm halk. irtopohjavuoka leivinpaperilla.
 2. Yhdistä kaikki pohjan ainekset ja tee niistä tasainen massa kädellä vaivaten. Painele murutaikina kakkuvuoan pohjalle kevyesti painaen, mutta älä paina sitä liian tiiviksi ja kovaksi. Laita pohja pakkaseen odottamaan.

Rakkauskakku ja naistenpiiri-illan ihanuutta - Sara Adolfsen - Natuarl WellnessRakkauskakku ja naistenpiiri-illan ihanuutta - Sara Adolfsen - Natuarl Wellness3. Laita kaikki täytteen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita ne tasaiseksi keskenään. Laita täyte pohjan päälle vuokaan. Tee pinnasta mahdollisimman tasainen ja nätti. Laita kakku pakkaseen vähintään n 4 tunnin ajaksi jähmettymään.

Rakkauskakku ja naistenpiiri-illan ihanuutta - Sara Adolfsen - Natuarl WellnessRakkauskakku ja naistenpiiri-illan ihanuutta - Sara Adolfsen - Natuarl Wellness4. Ennen tarjoilua ota rakkauskakku pakkasesta ja irrota vuoka ensimmäisenä. Voit käyttää avuksi kuumassa vedessä kasteltua liinaa, jolla hankaat kevyesti vuokaa ulkopuolelta. Lisäksi voit käyttää avuksi veistä sisäpuolelta. Näin saat irroitettua kakun reunan nätisti vuoasta, ilman että kakku hajoaa.

5. Koristele kakku ennen tarjoilua itse tehdyllä raakasuklaalla ihanasti sieltä täältä. Jos suklaamassa on jo jähmettynyt, laita se hetkeksi lämpimään vesihauteeseen. Ripottele pinnalle ruusun terälehtiä, marjoja ja kookoshippuja! Ihanaa!

Siinä se on – Rakkauskakku joka avaa sydäntä (ruusu ja kaakao), aktivoi kolmatta silmää (reishi) ja lisää intuitiota, sekä auttaa kulkemaan sydämen polulla! Sitä Dharma ehdottomasti on. Nauti rakkaudella tehtyä rakkauskakkua rakkaudella kera rakkaiden! ♥️😉

Piditkö julkaisusta Rakkauskakku ja naistenpiiri-illan ihanuutta? Haluatko jatkossa reseptit ja tiedot tapahtumista ja eduista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje!

Inspiroidutaan myös Instagramissa @saraadolfsen ja Facebookissa Natural Wellness!

TÄSSÄ RUOHONJUUREN ETUKOODI: ELINVOIMA, saat -10% alennusta Ruohonjuuren verkkokaupasta. Koodi on voimassa 28.2.2019 saakka.

Iloa ja valoa!

Sara

Seuraava piiri on jo kahden viikon kuluttua Ma 4.3 kl 18.00. Nähdään silloin!

Tästä pääset tapahtumaan!

Julkaisun kirjoittaja:

Olen Sara Adolfsen, Terveydenhoitaja sen todellisessa merkityksessä. Olen myös Henkinen valmentaja, funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja

Sara Adolfsen - Natural Wellness - Henkinen Valmennus - Ravintovalmennus - Naistenpiirit

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus, Naistenpiirit, Funktionaalinen lääketiede/ ravintovalmennus, Terveydenhoitaja, Sairaanhoitaja, Ekokosmetologi, RYT200 Joogaohjaaja, Licenced NLP practitioner, koulutettu Firstbeat asiantuntija (hyvinvointianalyysit), Biohakkeri

Sara Adolfsen - Natural Wellness

One Thought on “Rakkauskakku- Naistenpiiri-illan ihanuutta + rentoutusharjoitus”

Jätä kommentti!