Energiahoito – Valon kosketus – hoito, Safiirin kuiske. Tutustuin ihanaan uuteen ystävään, kun Mai löysi polun Naistenpiiriini viime syksynä. Kävin Mailla hoidossa ensimmäisen kerran talvella.

Energiahoito – Valon kosketushoito

Valon Kosketus -hoito on intuitiivista energiahoitoa. Main sanoin, hän välittää universumin rakkauden energiaa (valoa) hoidettavaan käsiensä välityksellä. Kun asiakas syvärentoutuu valon vaikutuksesta, valo nostaa pintaan niitä asioita, joita asiakas on juuri sillä hetkellä valmis käsittelemään ja joista hän on valmis pästämään irti. Nämä asiat ovat niitä, jotka eivät palvele enää ihmistä. Asiakkaan tietoisuus ja kehon älykkyys kasvaa.

Valon kosketushoito tuo vireyttä, energiaa, se laukaisee jännitystiloja, sekä kipu- ja tulehdustilojen sanotaan vähentyvän.

Energiahoito - Valon kosketus - Natural Wellness

Valon kosketushoito sopii myös lapsille. Mai kertoo, että heissä huomaa heti, miten sairaudet ja myös arkuus vähenee. Lapsista tulee rohkeampia ja hoito toimii myös pelkotiloihin. Kaukohoitoja on myös mahdollisuus tehdä. Valon Kosketus -hoidolla saadaan positiivisia vaikutuksia mm masennukseen, pelkotiloihin, sekä kiukkuisuuteen ja Mai kertoo, että hoidolla voidaan helpottaa mm paniikkihäiriötä.

Mai muistuttaa, että prosessi nostaa kuitenkin aina pintaan vain sen, mihin asiakas on itse valmis. Monet saavat hoidon välityksellä rohkeuden muutokseen tai voimaa tehdä suuria päätöksiä.

Hoidossa voidaan poistaa myös karmaa, joka on periytynyt tai joka on tullut edellisistä elämistä. Valon Kosektus -hoito voi nostattaa parin päivän ajan hoidon jälkeen asioita kehoon, mieleen ja tunteisiin. Energiahoito voi laittaa alulle prosessin asiakkaassa, jonka läpikäyminen usemmiten parantaa hänen elämänlaatua.

Minun ensikokemus Valon kosketus -hoidosta;

Mai esitteli minulle ensin kuvat energiakentästä. Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla näkyy ihmisen energiakenttä, joka on täynnä epäpuhdasta energiaa, negatiivisia tunteita ja sakkaa. Energia ei tällöin virtaa vapaasti kehon läpi maasta ja juurichakrasta aina kruunuchakraan asti taivaaseen ja alkulähteeseen, niin kuin sen on tarkoitus.

Hoidon avulla energiakenttä puhdistuu ja kirkastuu. Sieltä vapautuu se, mikä ei palvele enää ihmistä tai ole hänen korkeimmaksi parhaakseen. Kolmannessa kuvassa on valaistuneen henkilön energiakenttä. Tämä henkilö on suorittanut elämäntehtävänsä maan päällä, hänen karmansa on puhdistunut ja hän on valmis siirtymään takaisin valoon.

Energiahoito - Valon kosketus - Natural WellnessEnergiahoito - Valon kosketus - Natural Wellness

Koko hoidon ajan 60min, olin hoitopöydällä, ensin selälläni ja lopuksi kyljelläni n 15 min ajan ja ihan viimeisenä käännyin vielä selälleni. Koko hoidon aikana minun ei tarvinut riisua vaatteita ja minulla oli peitto päällä. Main vastaanotolla minulla oli hyvä, rauhallinen ja luottavainen olo. Tunsin, että minusta pidettiin huolta.

Hoidon kulku

Mai aloitti maadoituksella, jossa hän istui jalkojeni juurella ja kosketti molempia etusääriäni sekä jalkapohjiani. Näin hän vahvisti yhteyttäni äiti maahan. Tunsin heti, miten hänestä ja hänen käsistä virtasi lämmin energia, joka virtasi myös meidän välillä.

Meillä on alusta asti ollut vahva yhteys. Olin avoin hänelle ja hänen välittämälleen energialle, olin myös avoin vastaanottamaan. Tunsin koko hoidon ajan lämpimän virtauksen kehoni eri osissa. Hoito kulki kaikkien chakrojen, eli energiakeskusten läpi juuresta kohti kruunua.

Onko joku siirtynyt tuonpuoleiseen?

Ei mennyt pitkään, kun Mai kysyi minulta onko joku läheinen ihminen siirtynyt tuon puoleiseen. Hän ei osaanut sanoa onko kyseessä mies vai nainen. Tunsin samaan aikaan päänsäryn vas puolella päätä jonka kesto oli noin 3 minuuttua. Se alkoi ja loppui hyvin selkeästi. Myöhemmin Mai kertoi hänellä myös olleen särky vasemmalla puolella päätä.

Vastaus hänen kysymykseen oli; Kyllä, äitini. Mai liikuttui ja kertoi, että Äitini oli läsnä koko hoidon ajan. Hän sanoi jälkeen päin, etteivät tuon puoleiseen menneet enää juurikaan tule hänelle mukaan hoitoihin. Hoidon jälkeen Mai kertoi tunteneen äitini vahvimmin juurichakraa hoidettaessa, ja myös solar pleksuksen eli navan korkeudella, joka liittyy vahvasti tahtoon ja itseluottamukseen.

Mai kysyi onko jotain, mitä en selvittänyt äitini kanssa ja jos niin, voisin koittaa nyt kysyä asiaa tai sopia sitä. Mieleeni nousi muutama asia, mutta vahvin tunne joka nousi, liittyi kuitenkin talven aikaan ja omiin haasteisiin, joita olin kokenut.

Viime aikoina olin kaivannut äidin tukea ja turvaa. Juuri päivää ennen hoitoa kun lähdin ulos kävelylle, mieleeni tuli kuin automaatin lailla ajatus ”soitanpa äidille” – aivan kuten silloin ennen kun hän vielä eli täällä. Soitin äidille yleensä lähes joka päivä.

”Minusta tuntui, että äiti tuli luokseni kertomaan, että kaikki on hyvin.”

Liikutuin jo pelkästä ajatuksesta ja itkin muutaman helpotuksen ja kaipuun kyyneleen.

Kurkkuchakra sai erityishuomion

Erityishuomiota sai myös kurkkuchakra, jota Mai hoiti turkoosilla kivellä. Mai kysyi, sanoitatko kaiken avoimesti vai pidätteletkö jotain. Puhutko sydämestäsi?

Historiassani nuorena en juuri puhunut. Pelkäsin tuoda esiin mitä ajattelen ja mitä mieltä olen asioista. Yhteys itseeni, omaan toteuuteeni puuttui, olin hyvin epävarma, enkä siitäkään syystä sanoittanut tunteitani tai ajatuksiani. En uskaltanut olla esillä, koska hylätyksi tulemisen pelko oli minulle niin todellinen.

Olen tehnyt paljon parantavaa työtä tämän asian suhteen. Uskon, että juuret ovat jossain syvemmällä ja kauempana kuin nykyisessä elämässäni.

Minulla on myös vahva tunne, että äitini ja siskoni ja muitakin ”tämän elämän ihmisiä”, on ollut matkassani mukana jo ennen tähän ns todellisuuteen tuloa. Tämän selvittäminen jääköön toiseen kertaan ja toiseen kohtaamiseen…

Hoidon lopussa

Hoidon lopuksi Mai kertoi oman kokemuksen hoidosta ja mitä hoito nostatti. Hän kertoi meidän välillä olleen vahva energia, joka oli läsnä koko ajan. Hän koki, että olen todella vastaanottavainen ja energia virtasi minussa ylös kruunuun saakka, paljon myös kolmannen silmän alueella. Mai tunsi, että intuitioni on vahva.

Hän sanoi että sakraalialueen energiat ovat todella vahvat ja Mai kysyi, toivonko kenties lasta. Kyllä, se toive on aina ollut vahvana minussa ja vahvistunut läpi vuosien. Hän totesi, että toinen todella vahva energia-alue oli juurichakrani.

Muistan, että tuona aikana mieleni oli ollut levoton. Mai tunsi sen myös. Kyljelläni ollessani, Mai hoiti minua selän puolelta, jonka tarkoituksena on hoitaa karmaa menneestä ja energiakentän syvempiä tasoja.

Mai koki myös, että yang energia oli hallitseva meridiaanivirtauksissani. Yang energia viittaa toiminnan puoleen ja käytännön asioihin, joka dominoi tuona hetkenä tunne puolta enemmän. Lopuksi minun sukuperimää hoidettiin etupuolelta ja isän puolen sukuperimä kaipasi enemmän huomiota, näin Mai minulle kertoi.

Hipaisu otsallani

Hoidon loppuvaiheella tunsin hipaisun otsallani. Minun oli pakko avata silmäni ja katsoa, mutta se ei ollut Mai. Sen oli oltava äitini. Tästä vahvistui tunne siitä, että äiti halusi viestiä minulle, että on läsnä ja mukana elämässäni koko ajan.

Olo oli hoidon jälkeen hyvä. Ihanasti rentoutunut ja virkistynyt. Illalla minua kuitenkin väsytti aika paljon.

Energiahoito - Valon kosketus - Natural Wellness

Energiahoito - Valon kosketus - Natural Wellness
Ihana Mai Natural Wellness Naistenpiirissä <3

Mikäli energiahoito kutsuu sinua, suosittelen lämmöllä Main hoitoa Valon Kosketus -hoitoa. Mailla on vastaanotto Mommy and Me:n toimipisteessä Kulosaaressa.

www.safiirinkuiske.fi

Lämmin kiitos hoidosta Mai!

Piditkö julkaisusta Energiahoito – Valon kosketus ?

Tilaa uutiskirje!

Julkaisun kirjoittaja:

Olen Sara Adolfsen, Henkinen Valmentaja, ravintovalmentaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja.

Sara Adolfsen - Natural Wellness

Henkinen valmennus, Naistenpiirit, Funktionaalinen lääketiede/ ravintovalmennus, Terveydenhoitaja, Sairaanhoitaja, Ekokosmetologi, RYT200 Joogaohjaaja, Licenced NLP practitioner, koulutettu Firstbeat asiantuntija (hyvinvointianalyysit), Biohakkeri

Lisää inpiraatiota?  IG:@saraadolfsen ja Facebook: Natural Wellness

Tilaa uutiskirje!

Sara Adolfsen - Natural Wellness

Jätä kommentti!