Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia ajatuksia.

”Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Kun jotain jättää taakseen, tulee tilaa jollekin uudelle.”

Uusi vuosi on aina täynnä uusia mahdollisuuksia. Nyt on aika jättää hyvästit ja kerätä niin sanotusti menneen vuoden sato.

Voit miettiä ja kirjoittaa vaikka paperille tai omaan ideoiden vihkoon, mitä seuraavat kysymykset tuovat ajatuksiisi;

  • Mitä opin tältä vuodelta?
  • Mitä otan mukaani tulevalle vuodelle?
  • Mistä olen kiitollinen?
  • Mitä suuria oivalluksia tein?
  • Mistä aion päästää irti ja mitä jättää taakseni?
  • Mitkä ovat intentioni tulevalle vuodelle?

Nyt on hyvä aika prosessoida mennyt vuosi ja kylvää uudet siemenet tulevalle vuodelle.

On aika kiittää kaikesta, kaikista opeista, kokemuksista ja kohtaamisista ja jättää taakse se, mikä ei toiminut tai palvellut sinun parastasi. Rohkaisen sinua päästämään irti kaikesta sellaisesta, joka himmentää valoasi ja värähtelyäsi, eikä nosta sinua kohti aidointa korkeinta potentiaaliasi. Tunnista asiat, joissa on huono energia. Tunnista asiat, jotka eivät virtaa vapaasti. Tee tilaa uudelle, valolle ja totuudelle. 

Uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Seuraavaksi meille avautuu aivan uusi mahdollisuus nousta lentoon, toteuttaen sydämen toiveita, sielun kuiskausta, niitä kaikkein tärkeimpiä unelmia, ne mitkä ovat meille jo tarkoitettu. Se, mistä unelmoit, on jo osa sinua, koska unelmoit siitä.

Mitä minä opin?

Oi… Tuntuu, että vuosi vuodelta elämä kutsuu minua kuuntelemaan ja luottamaan sisimpääni ja seuraamaan sitä, koska siitä vaan tulee ihan parasta. Alkuvuonna tunsin, että minun on otettava aikaa itselleni. Bali oli kutsunut minua jo pitkään ja nyt kutsu tuli niin voimakkaana uudelleen luokseni, että päätin lähteä. Ensimmäisen kerran elämässäni lähdin yksin matkaan tammikuussa. Matka oli tarkoitettu vain ja ainoastaan minulle, joten se oli täydellistä. Sain sen mitä tarvitsin ja vielä enemmän.

Uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Olen kirjoitellut matkastani ja matkoistani, sillä Bali oli jotain niin upeaa minulle, että siitä tuli sieluni koti. Matkustin sinne uudelleen jo heti maaliskuussa ja viivyin 1,5 kk tehden RYT200 joogaohjaajan koulutuksen.

Tämän jälkeen elokuussa syntyi aivan upea Naistenpiiri. Tapahtuma toistuu joka kuukausi. Kokoonnumme ihanien naisten kera tärkeiden aiheiden ympärille jakamaan. Piiri on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan seuraavaan Naistenpiiriin Ma 14.1.kl 18.00 Lauttasaareen (Meripuistotie 4).

Mitä otan mukaan…?

Naistenpiiri seuraa matkassani mukana ensi vuoteen ja vahvistuu entisestään uudella piirillä maaliskuussa. Paljastan lähempänä missä ja milloin! Tästä olen niin innoissani! Parasta!

Blogini on kasvanut vähitellen ja tuntuu, että kirjoittaminen alkaa virtaamaan vielä vahvemmin. Kirjoitan nykyään sisältöä myös Täysii-sivulle sekä Yes-girl blogiin. Ensi vuonna tulee lisää vieraskynäkirjoituksia!

Rakastan kirjoittamista, olen tehnyt sitä siitä asti kun opin kirjoittamaan ja sain käteeni ensimmäisen päiväkirjan ala-asteella! En ole tainnut tätä kertoa aiemmin, mutta kirjoitin koko elämäni päiväkirjoihin, siitä lähtien. Aluksi harvakseltaan, mutta lopulta päivittäin ainakin 25 vuotiaaksi asti. Kaikki on dokumentoitu ja edelleen tallessa.

Ensi vuodelle pyydän universumilta lisää kirjoittamista ja blogiyhteistyötä eri muodoissa! 😇🙏🏽

Tämän lisäksi otan mukaan sen kaiken, mitä olen tänä vuonna itsestäni ja elämästä oivaltanut. Siitä voisi kirjoittaa aivan oman postauksen. Joka tapauksessa olen tehnyt suuria tärkeitä löydöksiä – sellaisia, jotka ovat vaikuttaneet aiemmin negatiivisesti elämääni tietämättäni. Monta uutta asiaa on tänä vuonna tullut pintaan ja tietoisuuteen ja joita olen vihdoin päässyt käsittelemään. Ilmeisesti nyt olen ollut valmis vastaanottamaan ja aika on ollut oikea.

Tällaiset oivallukset eivät ole sieltä helpoimmasta päästä, koska ihminen ei mielellään halua katsoa omia varjojaan. Se on kuitenkin yksi tärkeä osa aikuisuutta ja sitä, että tulee sinuiksi itsensä kanssa. Tällainen itsetutkiskelu ja syvempi ymmärtäminen lisää myötätuntoa sekä itseä, että muita kohtaan, koska voi myös helpommin hyväksyä muiden varjot, kun ensin tutustuu omiinsa. Tulen pian kirjoittamaan varjominästä ja varjotyöstä enemmän.

Täällä riittää siis juttua jatkossakin 😉 Jos tahdot pysyä menossa mukana ja kuulla näistä asioista lisää, voit tilata myös uutiskirjeeni tästä!

Joka tapauksessa itseensä tutustuminen kannattaa, sillä jos tietyt ikävältä tuntuvat asiat toistuvat elämässä, niin on syytä suunnata katse itseen. Tässä prosessissa ei tarvitse olla yksin, vaan tässä voi auttaa tilanteesta riippuen kokenut terapeutti tai henkinen valmentaja. 

Mistä olen kiitollinen?

Olen kiitollinen ihan kaikesta, oikeasti. Uskon, että kaikella on tarkoitus ja kaikki menee kuten on tarkoitettu. Vastoinkäymiset, pettymykset, surut ja murheet, nekin ovat lahjoja ja tuotu eteemme näyttämään meille suuntaa. Kaikesta voimme oppia. Siksi olemme täällä.

Erikseen, kun tässä hetkessä tunnustelen, niin olen erityisen kiitollinen ihmisistä ympärilläni ja siitä, mihin asti olen tullut omassa elämässäni.

Mitä suuria oivalluksia tein?

Kaikki liittyy kaikkeen ja on lopulta yhtä. Juuri hetki sitten mainitsin oivaltaneeni merkittäviä asioita itsestäni ja elämästä. Tulen näistä myös kirjoittamaan erikseen. Olen sukeltanut pää edellä aiheisiin ja tutkinut itsessäni aiheita kuten syvä merkityksettömyyden tunne, tarvitsevuus muissa ja itsessä, varjominä, varhainen kiintymyssuhde ja näiden merkitys omassa ja ihmisen elämässä yleisesti. Ihminen voi auttaa itseään, kun ensin ymmärtää itseään. 

Toiseksi haluan vielä nostaa esille sen, että tekemällä kasvaa ja kehittyy! Jos sinulla on jokin unelma tai haluaisit tehdä jotain mitä et ole ennen tehnyt, muista, että sinun ei tarvitse osata kaikkea heti. Tärkeintä on, että et luovu unelmastasi vaan ryhdyt tekemään ja opettelemaan asioita, ottamalla niistä selvää ja aloitat vaan ottamalla ensimmäisen askeleen.

Jos sinulla on jo se tunne, että tätä jotain tiettyä juttua haluaisin tehdä, luota siihen ja ota se ensimmäinen askel. Katso mitä siitä tulee, kokeile! Lisäksi, aina voi myös muuttaa suuntaa ja tehdä uusia valintoja tai rakentaa uusia reittejä jos se ensimmäinen ei toiminutkaan. Tämä ajatus helpottaa liikkeelle lähtöä. Kasvata siis unelmasta suurempi, kuin siihen liittyvä mahdollinen pelko ja epävarmuus ja anna mennä! Kokeile siipiäsi ja näe miten ne kantavat! ❤️

Mistä aion päästää irti?

Tunnen, että kehityn ja kasvan ihan huimasti joka vuosi ja jokainen vuosi kutsuu myös päästämään irti ja tekemään tilaa uudelle. Näin myös tänä vuonna. Tunnen miten elämä kutsuu avautumaan, vapautumaan, olemaan vielä enemmän läsnä ja luottamaan. Luottamaan siihen, että kaikki menee aina juuri niin kuin on tarkoitus. 

Mitkä ovat intentioni tulevalla vuodelle?

Intentioni tulevalle vuodelle on elää oman arvomaailman mukaista elämää kaikilla elämän eri osa-alueilla. Yhteys – rakkaus – terveys – kasvu – vapaus – auttaminen, kulkevat kaikki käsi kädessä ja näkyvät oikeastaan kaikessa mitä teen ja mihin pyrin.

Tahdon olla läsnä itselleni, läheisilleni ja kaikille joita kohtaan. Tahdon kehittyä ja kasvaa ja toteuttaa lisää unelmia ja samalla juurtua tähän hetkeen nauttien siitä mitä jo on.

Luonto – tahdon asua vielä lähempänä luontoa, eli ihan luonnon keskellä. Se on minun unelma ja intentioistani yksi, joka toteutuu oikealla hetkellä. Tiedän, että se tulee.

Uusi vuosi, uusi valmennus, uusi mahdollisuus

Jos tunnet, että tarvitset apua, tukea tai ohjausta polullasi, voin ilokseni kertoa sinulle nyt, että uusi vuosi, tuo myös uuden valmennuksen tullessaan!

Yhteydessä Itseesi – Yhteydessä Unelmiisi Valmennus

YHTEYS ON KAIKEN YDIN

Mitä ikinä tahdot elämässäsi toteuttaa tai saavuttaa, sinun on ensin tiedettävä mitä haluat. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, ellet tiedä mitä haluat, et voi toteuttaa mitään. On myös tärkeää tunnistaa ne asiat mitkä ovat niiden pinnalla olevien halujen alla. Eli tärkeämpää on ymmärtää, mitä nämä haluamamme asiat edustavat meille oikeasti syvemmällä tasolla. Mikä on se tunnetila, mitä todellisuudessa haluamme saavuttaa näillä halutuilla asioilla. Tämä tuo meille selkeyttä ja suuntaa.

Jos ei ole selkeyttä, ei ole yhteyttä. Siitä syystä yhteys on aina se mihin tulisi palata. Yhteys tulee luoda ensin ja sen päälle rakentaa. Ensin tulee olla yhteys itseen, sisimpään ja sydämeen, jotta voi oikeasti tietää ja tuntee mitä alkaa toteuttamaan.

Lisää valmennuksesta voit lukea täältä!

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN JA LUOMAAN ELÄMÄSTÄSI JUURI SELLAISEN KUIN SINÄ HALUAT?

Elämä tietoisesti, täydessä sydän-yhteydessä on valinta ja sitoumus, josta tulet kiittämään itseäsi tästä hetkestä eteenpäin. Elämä on nyt. Se on tärkeä oppi jonka sisäistin ja opin itse monta vuotta sitten. Unelmat ovat tehty toteutettaviksi ja sinä ansaitset elää juuri haluamaasi elämää. Sinä voit luoda sellaisen, koska elämä on luomista. Riippumatta siitä, oletko yhteydessä itseesi ja unelmiisi vai et, luot elämääsi joka tapauksessa joka ikinen hetki siitä käsin, missä olet nyt ja siitä käsin, millainen yhteys sinulla on itseesi.

Sen sijaan, että kuljet vailla selkeää suuntaa, voit alkaa luomaan elämääsi ja unelmiasi tietoisesti ja läsnäollen toteen, kulkemalla omalla sydämesi osoittamalla polulla, yhteydessä itseesi ja unelmiisi. Tämä on valinta jonka sinä voit tehdä itsellesi.

Elämä on nyt. Sinä ansaitset parasta!

Yhteydessä Itseesi -Yhteydessä Unelmiisi Valmennus

Lue lisää yllä olevasta linkistä, ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää! Valmennus onnistuu myös etänä verkossa videovälityksen avulla!

Uusi vuosi on sinun, jos niin tahdot!

Tässä hyvä muistutus siitä Deepak Chopran sivulta!

Uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia - Sara Adolfsen - Natural Wellness
                                

Olet tähti ja täyttä taikaa!

Valoa lähettäen.

Upeaa uutta vuotta!

Uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Huomasitko kuvakollaasin tässä alapuolella?

Seuraatko jo somessa? Sieltä saa sydämen täydeltä inspiraatiota!

Instgram: @saraadolfsen

Facebook: Naural Wellness

Tilaa uutiskirje!

Uusi vuosi täynnä uusia mahdollisuuksia - Sara Adolfsen - Natural Wellness
Instagramin parhaat 9

Yllä kuva Instagramin suosituimmista kuvista! Vuosi 2018 oli kaunis kaikin puolin. Hymyä riitti ja kukapa ei siitä tykkäisi?! Kuvakollaasissa myös omia suosikkihetkiä vuodelta 2018. Matkustin, tein 2 taianomaista reissua Balille, syvensin omaa henkistä kasvuani siellä ja muutenkin koko vuoden aikana ja tein mm myös joogaohjaaja koulutuksen Balilla. Sen jälkeen aloin pitämään ihanaa Naistenpiiriä Natural Wellness studiolla. Matkustettiin myös Torontoon biohakkereiden kanssa, eli rakkaiden ystävien kanssa sain oppia ja tehdä hommia biohakkeroinnin parissa Biohacker Summitissa. Kuvissa myös kuva syntymäpäiviltäni. Täytin tänä vuonna 34 vuotta. Se oli ihana päivä! Kuvia katsellessani voin todeta, että olen saanut tehdä sitä, mitä rakastan eniten, eli oppimista, kasvua ja sen kaiken jakamista teille kaikille, ihmisille ympärilläni. Kiitos, että saan jakaa, että olette täällä kanssani. Se tekee tästä kaikesta niin paljon parempaa!

Vielä kerran, rakkautta, iloa ja valoa uuteen vuoteen toivoen,
Sara

Jätä kommentti!