Mitkä tarpeet ja halut johdattavat sinua? Mitä sinä todella haluat?

Follow my blog with Bloglovin

 

Mitkä tarpeet ja halut johdattavat Sinua? Olen viime aikoina miettinyt paljon meidän syviä toiveita ja haluja. Tahdonkin kysyä nyt, oletko Sinä miettinyt, mitkä syvät toiveet, tarpeet ja halut ovat niitä, jotka oikeasti saavat sinut nousemaan ylös joka päivä ja tekemään valintoja elämässäsi?

Olen huomannut, että omien syvien tarpeiden, toiveiden ja halujen tiedostaminen auttaa ymmärtämään itseä paljon paremmin ja ne auttavat myös ymmärtämään muita paremmin, sillä meillä jokaisella on omat syvät meitä johdattavat toiveet ja halut. Nämä tarpeet ja halut kertovat itse asiassa paljon meistä ihmisinä ja ne liittyvät vahvasti myös unelmiimme ja meidän niin sanottuun elämäntarkoitukseen ja -polkuun, joka muovaantuu nimenomaan näistä syvistä toiveista ja haluista.

Tästä syystä onkin äärimmäisen tärkeää nähdä, mikä toive ja halu meitä johdattaa juuri nyt, sillä se kertoo paljon siitä, missä olemme tällä hetkellä elämässämme. Voimme siis myös tietoisesti vaikuttaa polkuumme, näiden meitä ohjaavien tarpeiden ja toiveiden kautta, mutta vain, jos olemme tietoisia niistä.

SYVÄT TARPEET JA HALUT – KAIKKI POHJAUTUU TIETYLAISEEN TARPEESEEN

Oikeastaan kaikki pohjautuu jonkinlaiseen haluun tai tarpeeseen – on se sitten vaikka janon tunne joka johdattaa meitä tarpeeseen juoda vettä TAI luontaiseen ihmis-tarpeeseen ja tunteeseen olla rakastettu, joka voi johtaa kaikenlaiseen toimintaan. Joka tilassa meidän tarve, halu, toive, haave tai unelma on se voima joka vie meitä eteenpäin johonkin tiettyyn toimintaan. Nämä halut ja tarpeet ovat siten edellytys ihan perus arjelle ja elämälle, kuten myös meidän henkiselle kasvulle ja kehitykselle.

Toiveiden ja tarpeiden kautta voimme luoda enemmän rakkautta, iloa ja elinvoimaa elämäämme ja nämä syvät tarpeet ovat juurikin niitä, jotka tuovat elämäämme tarkoitusta. Mikäli emme kuuntele näitä tarpeita ja toiveita, emmekä elä niiden mukaisesti, on taattua, että emme voi tuntea tyytyväisyyttä, onnellisuutta, saatika täyttymystä elämässämme.

TAHDOTKO OLLA ONNELLINEN

Joten, jos tahdot todella elää tyytyväistä ja onnellista elämää, tee itsellesi rakkaudellinen teko ja linjaa kaikki tekeminen ja oleminen tämän sisäisen äänen – omien syvimpien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun teet tämän, saatat huomata, miten kaikki elämässäsi alkaa virrata – kuin itsestään. Elämään tulee keveyttä, iloa, enemmän rakkautta – sen kaikissa muodoissa. Tässä, on enemmän voimaa ja taikaa, kuin saatat alkuun uskoa 💗🙏🏽✨

OLEMME ENERGIAA

Olemme energiaa, osa tätä universumia ja olemme jatkuvasti yhteydessä luovuuden voimaan. Joka päivä ja joka hetki vapautamme itsestämme tietynlaista energiaa ja värähtelyä ympäristöömme. Nämä värähtelyt voivat olla rakkauden, pelon, vihan joka on myös pelkoa tai ilon, joka on myös rakkautta – energiaa ja värähtelyä. Se värähtely mitä säteilemme itsestämme – palautuu meille. Uskot tai et – tämä on universaali laki. Tämä universaali laki, vaikuttaa myös meihin ja siihen, millaista elämämme on ja miten toteutamme unelmiamme.

Tässä lainaus englanniksi:

”Like attracts like, you don’t draw in what you want, you attract who you are. Change your energy and you can change your entire experience of the world. Change your intention and you change your path.” -Oprah

  • Mitkä ovat Sinun kaikkein syvimmät tarpeet ja halut, jotka johdattavat Sinua?
  • Mitä tunnetta nämä tarpeet ja halut kuvastavat? Millaista täyttymystä kaipaat?
  • Millaista energiaa vapautat? Millainen on värähtelysi?
  • Lisäksi voi kysyä, minkälaista energiaa tahdot vapauttaa ja millaista värähtelyä tahdot muiden huomaavan sinussa?
  • Mitä toivot kaikkein eniten ja uskotko todella, että se voisi toteutua vai estätkö kenties jollain tavalla itse, sen toteutumista?

Jos esim toivomme löytävämme oikean rakkauden, mutta aina vain törmäämme ihmisiin jotka kokemuksessamme satuttavat meitä tai kohtelevat meitä huonosti, niin voiko olla, että emme itse rakasta itseämme, tai syvällä sisimmässäsi elää mitättömyyden tai vajavaisuuden haava – joka vetää puoleensa tällaista energiaa – oikean autenttisen pyyteettömän rakkauden sijaan?

Tai jos toivomme menestystä, mutta emme itsekään usko itseemme ja kykyihimme, niin miten joku muu voisi uskoa meihin, jos energiamme on tällä taajudella?

”You are what you deep, driving desire is. As your desire is, so is your will. As your will is, so is your deed.” – Brihadaranyaka Upanishad

Lue lisää valmennuksesta: POLKU HYVINVOINTIIN

Ja tulevasta Unelmien joogamatka Balille!!

Sara

Voit seurata mua myös Instassa ja Facebookissa!

Jätä kommentti!