Oi Bali, veit mun sydämen 💗 Lähden takaisin Balille ja tulen Suomeen vapuksi. Sinä aikana teen 4vkon intensiivisen joogaopettajakoulutuksen! Ajattelin kirjoittaa blogiin vinkkejä mitä ottaa mukaan Balin matkalle! Yhtään väheksymättä, niin nämä vinkit ovat erityisest naisille suunnattu! 😉

 

img_5463-1024367512-1521615519935.jpg
Kotona ready to go!

Kävin tammikuussa Balilla ekaa kertaa. Kokemuksistani voit lukea lisää Unelmamatkalle Balille, teitkö sinä uuden vuoden lupauksen? ja Matka Balille – Balin ensikosketus ja Balin matka osa 2 – Energioita, seremonioita ja ekstaattista tanssia.

Rakastuin Baliin koko sydämelläni ja tiesin, että palaan pian. Miten pian, ja mitä tekemään, selvisi parin viikon sisällä siitä, kun olin palannut kotiin. Kahden viikon aikana ainoa mitä ajattelin oli, miten toteutan sen, mitä sydämeni minulle viestittää. Balilla ollessani tunsin selkeästi, että tahdon takaisin, mahdollisimman pian, tahdon asua Balilla ja tehdä töitä sieltä käsin. Lopulta se vastaus sitten tuli, kun hetken sitä intensiivisesti kutsuin luokseni! 💗

Balille meneminen oli ollut mun mielessä ainakin parin vuoden ajan, joogaopettajakoulutusta nimenomaan sinne olin pohtinut ekan kerran 1,5v sitten, mutten pystynyt päättämään taikka lähtemään silloin… Ei ollut oikea aika, ajattelen. Nyt tunsin miten kaikki vaan loksahti kohdalleen. Tämä matka ja koulutus tulee olemaan alku tai oikeastaan jatkumo unelmani toteuttamiselle. Ensi talvena aijon alkaa järjestää retriittejä Balille!!!! 💗

MIKSI?

Sitten voidaan vielä kysyä että miksi teen tämän kaiken, paitsi siis siksi että voin, mulla on siihen mahdollisuus ja se on ihan törkeen siistiä?!

Mä teen tän siks, et mä uskon jatkuvaan kehitykseen ja kasvuun. Mä rakastan oppimista ja oivaltamista, janoan elämän syvyyttä ja tämän kaiken kautta tarkoitusta, mitä me kaikki halutaan kokea tässä elämässä ja tuntea jollain tavalla. Mä uskon, et kun mä kasvan ja kehityn ihmisenä, mul on entistä enemmän anettavaa muille. Ajatus, että mä voin jakaa näitä juttui, tätä kaikkea hyvää ja saada aikaa lisää hyvää, ajaa mua vahvasti eteenpäin. Uskon et voin myötävaikuttaa ja auttaa myös muita saamaan aikaan muutosta ja parannusta (eng. healing) omaan elämään, terveyteen ja koettuun hyvinvointiin. Unelmien toteuttaminen ei oo vaan joidenkin yksittäisten etuoikeus, vaan meillä on kaikilla sama mahdollisuus! Se pitää vaan uskaltaa nähdä, siihen pitää uskaltaa luottaa ja sit kun nää on selkeet ja päättää että on sen aika, niin sit sille vaan antaa kaikkensa! 

Aijon tehdä matkalta videoblogia  Youtube kanavalleni, jota voit halutessasi seurata, mut nyt seuraavaksi listat matkatavaroistani!

Käsimatkatavaroita varten ostin uuden repun, joka soveltuu myös päiväkäyttöön tai retkille mukaan! Halusin panostaa laatureppuun jota on hyvä kantaa selässä!

Reppuun pakkaan nämä:

– Passi/ viisumi (yli 30pvää kestävälle matkalle), printti lentolipuista varalla

– Indonesian rupiah

– Oppikirja (ainoa pakollinen mukaan otettava, muita saa lainata opettajalta)

– Päiväkirja, kynä

– Hammasharja, hammastahna, dödö, kuukuppi

– Vaihtovaatteet varalle jos matkatavarat ei saavu perille + flipflopit jotka saa jalkaan jo koneessa laskeutuessa

– Läppäri, vastamelukuulokkeet, puhelimen laturi, läppäri-puhelin piuha

-Pikku peili ja harja

-Instantkahveja+ teetä matkalle

– Korvatulpat, silmäsuoja, niskatyyny (lisäksi sinisen-valon-estäjälasit – Bluelightblockerit, mut ne odottaa mua Balilla, koska unohdin ne sinne tammikuussa 😀 )

– Eväät: kurkku, avokaado, banaani, keitetyt kananmunat (mukaan sopii myös esim pähkinät, muut hedelmät, kookoslastut, spirulina, kuivatut hedelmät, raakasuklaa) TAI VOIT HYÖDYNTÄÄ MATKAN AJAN JA PAASTOTA esim VUOROKAUDEN! Se tekee välillä todella hyvää 🙂

Tällä kertaa mukaan pääsee rinkka ja sen sisällöksi:

Rinkkaan pakkasin nämä:

– Alushousuja riittävästi parille viikolle (ei heti tarvi pestä pyykkiä), urheilutopitx4, sukatx3 (välillä on hyvä olla kengissä), jalassa kompressiosukat aina lennoilla (Pyykinpesu onnistuu pikkurahalla helposti Balilla).

– Yöpaita (mikäli tarvii…jos huoneessa pelkkä tavallinen tuuletin, ei välttämättä tule mieleen pukea vaatteita yöksi 😀 )

– Bikinit

– Treenihousut x3 (Balilta löytää paljon joogavaatteita jos kaipaa lisää), treenipaita x2, treenipaita pitkähihainen x1 (jos ajat skootterilla pidemmän matkan, on PAKKO suojautua auringolta pitkähihaisella paidalla) + muita mukavia vaatteita kuten sortseja, hameita ja mekkoja

– T-paitoja, toppeja jokunen + parit pitkät ohuet neuletakit iltamenoihin

(Pitkästä aikaa ostin kesävaatteita itselleni Balilla tammikuussa, joten tää oli aika iisi, kun olin jo kertaalleen kokeillu ja hyväksi havainnut 😀 ) Vaatemäärä ei todellakaan kannata olla iso, koska Balilla on jopa yllättävän hyvät shoppailumahdollisuudet mikäli sellanen kiinnostelee tai jos jotakin unohtuu, niin sen saa ihan varmasti hankittua!).

– Flipflopit, mukavat tossut (Ostin nää viime kerralla Balilta kun ei sopivia ollut ennestään kotona) lenkkarit jalassa

– Hygieniatuotteet: Palasaippua, pienet pullot samppoota ja hoitoainetta, varadödö, kasvovoidenäytteitä, silmänympärysvoide (viime kerralla opittua, että kyllä se iho vaan kuivuu auriongosta, mutta kun päätin pärjätä tosi vähällä vajaat 2vkoa en juuri käyttänyt kosteusvoiteita viimeksi), aurinkovoide kasvo Spf30 ja vartalo Spf30 (joillekin spf50 paras). Vanua ja topseja, hiuslenksuja, pari laastaria, ihoteippiä.

Ravintolisät: Biomed: Greenkapselit, greippikapselit, B complex, Folaatti, Sinkki, Sekure, E-epa+dha, Tripla Magnesium, Aktiivihiili.

Ravintolisiä voi jokainen tietty miettiä omalla tahollaan. Optimi olis, jos ei niitä tarvis tai pärjäis tosi vähällä. Itse käytän näitä yleisesti aika paljon ja jotain tiettyjä juttuja ja syitä on, miks en tahdo jättää kaikkia kotiinkaan. Tästä vois tehdä ihan oman postauksen et mitä ja miksi. Jokainen näistä on kuitenkin tarkoin harkittu. Tropiikissa kaikki öljyt härskiintyy helposti, joten kalaöljyt tulis olla viileässä. Lyhykäisyydessään olen miettinyt tässä setissä suolistoa, kilpparia, rentoutumista, hermostoa, metylaatiota ja maksan toimintaa/ detoxia ja tulehduksen matalana pysymistä.

Teknologia;

 

-läppäri, laturi, adapteri kortinlukijalle yms

-kamera, laturi, mikki

-varavirtalähde max100w (Muista ottaa matkustustilaan mukaan, ei ruumaan!)

-vastamelukuulokkeet, latauspiuha (Yks ihan ykkönen jos hankinnoista kyse, niin arjessa, liikkuessa kuin matkalla mukana!

-kaapeli puhelin-läppäri

-Ouran laturi (Mittaavaa teknologiaahan ei voi jättää kotiin!)

-nappikuulokkeet just in case

-selfiekeppi (Lopulta paras vaihtoehto blogin kuvaamista varten.)

JOKAINEN PAKKAA TIETTY OMAN TARPEEN MUKAAN 😊

Muuta pientä:

Ladattava taskulamppu

Vastuskuminauha

Selfiekeppi

Sateenvarjo (tammi-maaliskuun ajan tarpeellinen)

Koruja: mulla mukana kristallikivirannekorut + tammikuussa ostamani korut Balilta + mala

img_5468.jpg
VALMIS!!

 

Tässä koko setti tällä kertaa! Näillä pärjää taatusti, ehkä jotain tarpeetontakin tuli vaikka pyrin vähään matkatavaramäärään. Balilla on kaikkea, joten sieltä saa ostettua jos jotakin puuttuu!

Tästä matka alkaa! Lennolle lähdin ke aamuna kl 9.40 ja perille saavuin tänään to kl 8.45!! Mua tultiin sovitusti hakemaan kentältä ja pääsin ekaa yötä viettämään rauhalliseen villaan ihan Ubudin keskustan vierelle.

img_5467.jpg

img_5469.jpg
Iloinen!

 

Sara

 

LISÄÄ POSTAUKSIA JA UUSIA JUTTUJA TULOSSA!

Jätä kommentti!