Uudet ESSE tehoampullit ja TARJOUS

Nyt olis tarjolla karkkia iholle, kun ESSE lle on tullut hoitolakäyttöön uudet teho-ampullit!   HUOM: Tarjous sivun lopussa 🙂 Tehotuote yhdistetään hoitoihin sen mukaan, mitä ihosi eniten kaipaa. Vaihtoehtoina löytyy kirkastava bright ampulli, tehokosteuttava hyaluronihappo boosti, rutikuivan ihon hydroboost, puhdistava clarifying ampulli, anti-age vaikutteinen intensity ampulli, sekä tehokas (100 miljardia elävää lactobacillus mikrobia/ ml sisältävä) probioottiampulli! Tämä on ihan mieletön lisä hoitolaan ja kasvohoitoihin. Näitä saattaa asiakaskin saada kotiin ostettavaksi tulevaisuudessa 😉

Uudet ESSE tehoampullit ja TARJOUS
Uusi Probiootti ampulli

 

Uudet ESSE tehoampullit ja TARJOUS

 

Yksi syy miksi rakastan ESSE ä on juurikin sen jatkuva tutkimustyö ja intohimoinen lähestyminen uuden kehittämiseen, sekä se, että ihonhoidon-ammattilaisten pyyntöihin vastataan ja uusia tuote- ja teho-uutuuksia tulee ja on tulossa jatkossakin. Sarjan kanssa työskentely on ollut tähän mennessä palkitsevaa, mutta uskon, että se muuttuu yhä palkitsevammaksi vuosi vuodelta sarjan ja tuotteiden kehityksen, sekä niistä saadun kokemuksen myötä.

Päivääkään en ole katunut omaa valintaani ESSE n ihonhoidon ammattilaisena. Ilo on saada työskennellä sarjan ja tuotteiden kanssa joissa yhdistyy tiede, tutkimus, laatu, puhtaus, tehokkuus, ekologisuus ja eettisyys kaiken muun ihanan, kuten tuoksumaailman lisäksi!

Natural Wellness hoitolasta saa edelleen varata Natural Beauty 1t15min kasvohoidon samaan tuttuun hintaan 95€. Hoidon yhteydessä voidaan tarvittaessa käyttää lisäksi Sinun ihosi tarpeen mukainen tehoampulli, jonka hinta on 15€/ ampulli. Probioottiampullin lisähinta on 18€.

Ajanvarauksesta löytyy nyt myös jokunen valmis vaihtoehto, missä kyseinen ampulli on jo laskettu hintaan mukaan. Mikäli tiedät etukäteen, minkä ampullin tahdot sisällyttää hoitoosi, voit valita kyseisen hoidon jo ajanvarauksen yhteydessä.

Haluan tarjota nyt mahdollisuuden Sinulle kokeilla uusia ihania tehotuotteita siten, että

uuden tehohoidon varanneena, saat tuoteoston yhteydessä -10% alennuksen valitsemastasi (1) tuotteesta.

Tämä tarjous on voimassa koko helmikuun ajan!

Tule nauttimaan ja rentoutumaan, anna hetki hyvää itsellesi!

Ajanvaraukseen pääsee täältä

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä, ottamalla yhteyttä joko puhelimitse

p. 040 84 00 701

tai tämän yhteydenottolomakkeen kautta 🙂

 

Sara

Jätä kommentti!