Balin inspiroima smoothie

Balilla ruoka oli taivaallista! Siellä oli lähes mahdotonta syödä epäterveellisesti. Vaihtoehtoja oli valtava määrä ja hieman etsimällä ja esim Instasta kartoittamalla löytyi ihanaakin ihanampia helmiä, mihin tahdon vielä palata ❤️

Hotellilla tai ”home-stay:ssa” eli paikallisten kotien yhteyteen rakennetuilla omilla pikku taloilla tai huoneilla, oli aamiainen yleensä kahvia, munakas joko vihanneksilla tai banaanilla ja lautasellinen tuoreita hedelmiä.

Kahviloista sai vaikka mitä herkkuja, vihershotteja tai muita ylihyviä eliksiirejä, smoothieita, taivaallisia luomuksia ja ah mun rakastamaa kookosmaitolattea! Niitä tulikin juotua siellä jokunen! Toki jos laten juon kotona, niin yleensä myös joko kookos- tai mantelimaidolla 😊

Jokainen aamiaishetki oli iloa ja valoa täynnä. Kahviloissa saatoin istua ja katsella riisipellon ylitse tai seurata muurahaisten tai pienen liskon elämää… Minusta oli ihanaa syödä aamupala siellä, joka oli kauniisti ajatuksella aseteltu. Siitä tulikin mieleeni, että miksi en ottaisi tätä tavaksi myös kotona Suomessa. Eikä vaan aamiaiseen liittyen, vaan yleisesti ja lisäten siihen vielä kiitollisuuden jokaista ateriaa kohden. Sitä teimme siellä uusien ystävien kanssa. Kun ruoka on edessäsi, ota hetki aikaa, anna aistien kytkeytä päälle, näe, koe, haista ruoka ensin, ja anna tilaa kiitollisuudelle. Sitten vasta hitaasti etene syömään ihana ateriasi❤️

Kotona olen yleensä syönyt kiireessä tai seisaalta. Mukana kulkevat eväät on ollu aika ankeita sekä maualta, että ulkonäöltä. Tämä taitaa kantaa juurensa fitnessaikoihin, jolloin se ruoka oli todella VAAN ruokaa, enkä varsinkaan välittänyt itsestäni yhtään siinä mielessä, että olisin tehnyt itselleni jotakin kaunista… Nykyisin, kun olen opetellut arvostamaan itseäni, rakastamaan ja olemaan hellä, ymmärsin, että näitä ”jäänteitä” löytyykin vielä tuolta ”vanhalta” ajalta…

Päätin Balilla ollessani muuttaa tämän pysyvästi ja sillä ajatuksella, että tahdon antaa itselleni vain hyvää ja kaunista myös ruuan muodossa, terveellisyyden lisäksi, koska minä ja kehoni on sen ansainnut. Olen todella visuaalinen myös, joten miten paljon se voikaan vaikuttaa kokonaisuuteen, jos tekee ja näkee ruuan edessään kauniina ja luo kauneuttaa lautaselleen.

Elämästä tulee nauttia joka päivä! On se sitten sen aamiaishetken tai muun jutun kautta ja äärellä. Eikö vaan, et meidän kannattaa tehdä sitä mahdollisimman paljon?! Jos on mahis tehdä itselleen jotain ihanaa, ni tee! Kaikki nää jutut vaikuttaa siihen omaan oloon ja mieleen.

Tässä siis yksi oivallus, jonka halusin teillekin jakaa ❤️

Munakkaassa on kookosöljyä, purjoa, tomaattia ja 3 luomu kananmunaa

Himalaijan suolaa (foodin)

Vierellä parsakaalin ituja

 

Smoothie

2dl mustikkaa

Mustakaalia

Avokado

Banaani

2rkl Kookosmannaa (foodin)

Itse tehtyä kombuchaa (ei välttämätön)

Vähän vettä

Ripaus bourbon vaniljaa (foodin)

Päällä kookoshiutaleita (foodin)

Melonitähtiä ⭐️ Pitaija sydämiä💖 sekä

itse kasvattettuja ja kuivattuja ruiskukan terälehtiä 💙

Ihanaa päivää just Sulle!

Sara

One Thought on “Balin inspiroima aamiainen”

Jätä kommentti!