Hei, teitkö Sinä uuden vuoden lupauksen? Itse en suoranaisesti tehnyt lupauksia, mutta aijon jatkaa jo valitsemallani polullani, eli pidän jatkossakin parasta mahdollista huolta itsestäni kokonaisuudessaan, myös sisäisestä tasapainosta ja aijon ruokkia sekä kehoa, mieltä että sieluani, mahdollisimman tarkasti niitä kuunnellen.

Aijon jatkaa itseni kehittämistä ja toteuttaa unelmiani sitä mukaan, kun niitä syntyy. Jo ihan ensimmäisenä päätin lähteä matkalle, josta olen jo vuosia haaveillut. Tilasin liput vasta vähän ennen joulua ja nyt olen matkalla Balille. Matkaan yksin, niin vähillä matkatavaroilla kuin pystyin pakkaamaan ja matkan tarkoitus, miten sen nyt ajattelen, on vahvistaa yhteyttä itseeni entisestään. Sitä voi tietysti tehdä ihan missä vain ja milloin vain, mutta Bali on kutsunut minua luokseen jo vuosia, ja tämä matka on nyt vastaus sille kutsulle. Saa nähdä mitä se tahtoo minulle kertoa ja opettaa. Aijon avata sylini ja sydämeni ja otan vastaan sen, mitä se minulle tarjoaa.

Jollekin jo vitsailin, että ehkä en tahdo tulla enää takaisinkaan, mutta ei…ei sentään.. Minulla on kotonakin vielä monta unelmaa odottamassa <3

Viime vuoden suurimpana oli yksi pisimmän prosessin vaatinut unelma ja sen toteuttaminen. Päätin 10v jälkeen vihdoin hypätä pois palkkatyöstä, siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja synnytin itselleni oman, oman näköisen työn ja ihana paikan Lauttasaaressa missä tehdä työtäni. Se on ollut paras päätös elämässän tähän saakka! Aika keväästä- päätöksestä – liikkeen avaamiseen syyskuussa – koko syksy – on ollut todella intensiivistä aikaa. Työ ei ole todellakaan tuntunut ”tavanomaiselta työltä”, kun saa tehdä mitä haluaa ja mistä tykkää, päivät ovat pidentyneet hyvällä tavalla, kun on niin kiinni siinä ”hetken imussa” ja toisaalta, päivät, viikot ja aika menee todella nopeasti.

Uudelle vuodelle tahdon joka tapauksessa heittää parit intentiot ja moni niistä liittyy tietenkin työhöni. Minulla on todella paljon suunnitelmia sen suhteen ja ihan ensimmäisenä teen yhteistyössä ihanan Jannika Julinin kanssa onnellisuushaasteen verkossa. Haaste on englanniksi näin alkuun ja hänen sivulta saa lisää tietoa siitä!

Lisäksi tahdon kuitenkin tehdä paljon muutakin, kuten esim matkustella. Voisin tehdä pari lyhyttä euroopan matkaa ja voisi yksi kaukomatkakin tähän vielä mahtua. Tahdon aloittaa myös uuden harrastuksen, pitkään haaveilemani akrobatia tulee siis saamaan tilaa kalenterissani.

Minä uskon, että kaikki on mahdollista. Joku voi tietysti tähän järkeillä, että se ei ole totta, että ihan kaikki ei sentään sitä ole, mut mä nään et tämäkin on vaan valinta. Mihin Sinä tahdot uskoa? Tahdotko kävellä täällä maapallolla mielessä rajaton määrä mahdollisuuksia, vai valitsetko nähdä esteitä, ylitsepääsemättömia haasteita, suljettuja ovia, mahdottomia tilanteita?

Tahdon siis sanoa, että tämä on Sinun valintasi. Mihin Sinä haluat uskoa? Mitä Sinä ajattelet omasta elämästäsi, itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi? Valitsetko pelon ja epävarmuuden vai rohkeuden?

Mä tajusin viime vuonna, et mä voin tehdä ihan mitä vaan. Nyt taas voi joku tulla sanomaan, että enkä voi, mut sanokoot. Ei mua haittaa, koska mä voin uskoa mihin haluun! Oon aika varma, et mun tapa ajatella vie taatusti mua paljo lähemmäs mun unelmia kuin se, jos antaisin mieleni rajoittaa itseäni. Mulla meni ihan riittävästi jo aikaa ennen tätä elämänvaihetta, jolloin ajattelin etten pysty, osaa, ole riittävä, en tarpeeks sitä tai tätä ja vähemmän kun joku tai jokin muu. Mä myös uskoin sen kaiken ja siksi en toiminut tai tavoitellut mitään ihmeempiä…

Mä kysynkin nyt Sinulta: Mitä Sinä tahdot toteuttaa tänä vuonna? Mistä Sinä unelmoit? Mikä saa Sinun sydämen sykkimään? Elämä on nyt! Tee jo tänään jotain, joka vie sua lähemmäs sun unelmia! Se voi olla jotain ihan pientä, ihan mitä vaan, mut tee se jo tänään!

Unelmien täytteistä jo alkanutta uutta vuotta meille kaikille!

Jätä kommentti!