Kirje tuntemattomalle

Hei, auta sinäkin ja osallistu ”kirje tuntemattomalle” toimintaan! Tänä vuonna sain ystävältä linkin ja innostuin heti tästä mahdollisuudesta auttaa yksinäisiä joulun aikana.  Aihe kosketti minua henkilökohtaisesti, sillä tiedän, että joulun aika voi olla monelle todella haastavaa aikaa. Itse olen viettänyt pari joulua yksin nuorempana ja nykyäänkin on suhde jouluun aika erilainen, kun silloin, kun olin nuorempi ja kun koko perhe oli vielä kasassa.

Kirje tuntemattomalle- tarkoitus on auttaa yksinäisiä tai muuten vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, osoittamalla, että välittää. Kirjeessä voit jakaa iloisia ja kannustavia ajatuksia tai muuta positiivista, mitä tulee mieleen. Voit myös osoittaa kirjeen ensisijaisesti joko nuoremmalle tai vanhemmalle henkilölle. Itse ohjasin kirjeen n 15v tytölle.

Voit katsoa ohjeet tarkemmin Kirje tuntemattomalle Facebook sivulta ja kirjeet tulisi lähettää viimeistään 14.12, joten vielä on pari päivää aikaa.

Hyvää joulun odotusta teille kaikille,

 

Sara

Jätä kommentti!