Tällä kertaa lyhyt ja ytimekäs postaus englanniksi, jonka jaoin myös instan puolella! Muistakaa tietoisesti hymyillä, etenkin nyt kun ulkona on synkempää ja hymy saattaa herkästi muuttua sään harmaudesta harmitteluksi. Miksi hukata aikaa säätilan murehtimiseen, kun sille ei kuitenkaan mahda mitään?! Miksi antaisit sään määritellä olotilasi ja mielialasi? Päätä siis ennemmin itse määrätä kumpaan suuntaan suupielesi kääntyy ja hymyile, äläkä anna ainakaan sään synkistää mieltäsi!

Sitä paitsi, sienet ne tykkää metsässä hyvää, kun vettä sataa 😀

”Sometimes I smile, even though I totally feel like doing something else… Why? Well… Research says: the link between our facial expressions and internal emotion works both ways. Your face can easily reflect an internal emotion, but actually just by putting a smile on your face, you can change brain activity that corresponds to a happier mood!
•✨
•✨
Im not saying that low-energy emotions are bad, not at all. I actually incourage to feel all emotions, maybe not reacting to them impulsively, but staying with them consciously, because all emotions can actually teach us things and they tend to arrive for reasons…
•✨
•✨
…more about this some other time, but for now.. Just try this! Next time you feel moody, just remember to SMILE. Could be, you find yourself soon with an elevated mood and reduced stress levels 😃
•✨
•✨
There’s also another benefit to this: if you do it in public, the people around you will be lifted as well. Our brains are wired for sociability. In particular, if one person observes another person smile, mirror neurons in that person’s brain will light up as if they were smiling themselves” ✨✨😃 ✨😉
✨#smile
#justsmile

IMG_0003.JPG

 

Jätä kommentti!