Olin pari päivää ihan pökerryksissä perjantain avajaisista! Ilta oli todella onnistunut kaikkineensa ja kiitos siitä kuuluu ihan kaikille! Kiitos teille ihanat vieraat, jotka tulitte paikalle ja kiitos hengessä muuten mukana olleille ♡ Kiitos rakkaat ystävät ja isosisko, jotka autoitte paikan päällä, sekä kaikki te, jotka ootte mua tukeneet ja kannustaneet tähän saakka, tällä matkalla.

Tahdon kiittää yhteistyökumppaneitani:

Biomed, Esse, Foodin, K-Supermarket Lauttasaari, Makers-kahvila ja Suurkiitos Ykin Puupajat Ykille kun taioit mulle ihan mielettömän tiskin vanhoista hirsistä, kruunaamaan paikkaa!! Suosittelen kaikkia edellä mainittuja, niin suurella lämmöllä ♡  Sen vaan tuntee, kun joku tekee omaa juttua täydellä sydämellään ♡

Tässä kuvia ja tunnelmaa illasta! Edelleenkin päälimmäisenä yksi sana, joka kiteyttää kaiken:

-Kiitos♡

Natural Wellness avajaiset

 

Natural Wellness avajaisetAlkumaljassa Vohloisten tilan omenamehua, mustikkamehua ja päällä itse kerätyt ja kuivatut nokkosensiemenet. Kiitos K-Supermarket Lauttasaari omenamehusta!!♡

Nokkosen siemen on adaptogeeni, joka lisää elinvoimaa ja voimistaa. Siemenet ovat kaiken alku, joten ne sisältävät tiivissä muodossa paljon ravinteita. Nokkosen siemen sisältää rautaa, A-, C- ja E-vitamiineja, piitä ja muita hivenaineita. Nokkonen on vanha rohto ja sitä on erityisesti käytetty potenssin lisäämiseen, tuomaan virtaa ja elinvoimaa kokonaisvaltaisesti.

Nokkosen siemeniä voi kerätä ja kuivattaa juuri nyt talven varalle! Niitä voi lisätä ihan mihin vaan, puuron tai muun ruuan päälle, leivonnaisten taikinaan jne.

 

Natural Wellness avajaiset

 

Natural Wellness avajaisetPienet lahjat illan vieraille :)

 

Natural Wellness avajaisetTarjoilua :)

 

Natural Wellness avajaisetItse tehty tattarileipä, toisessa versiossa villiyrttejä, nokkosta ja voikukkaa. Tarjolla myös siemennäkkäriä ja levitteenä ihana punajuurihummus!

 

Natural Wellness avajaisetKiitos Foodin naposteltavista ja raakasuklaasta ♡ Kaikki sai kotiin vietäväksi suklaata lahjapussissa :)

 

Natural Wellness avajaisetKiitos Makers kahvila raakakakusta ja luomukahvista!!♡

 

Natural Wellness avajaiset

 

Natural Wellness avajaisetIso kiitos Biomedille, Birgitille ja Natcos/ Esse Marialle läsnäolosta♡♡

Biomed ja Essen tuotteet löytyy liikkeestä!!

Natural Wellness avajaisetIhanat lumimarjat maljakossa♡

 

Natural Wellness avajaiset

KIITOS♡

P.S. Halusin järjestää vielä kaikille avoimen arvonnan Facebookin puolelle, joten tässä linkki sinne!

Osallistu arvontaan!

Jätä kommentti!