Kun tutustuin ESSEen rakastuin ensi kosketuksella!❤
Sarjassa loksahti niin monta minulle tärkeää palasta kohdalleen, että en voinut muuta kun antautua sen kutsulle! Tässä sarjassa kohtaa luonnonmukaisuus, tiede ja tutkimustyö, nuo ihanat pienet mikrobit ja probiootit, mitä ilman emme voisi elää, sekä laatu ja arvokkaat eettiset aatteet! Uskon vahvasti, että probiootit ovat tulevaisuuden ihonhoitoa parhaimmillaan!
ESSE sarja on Ecocert- luomusertifioitu ja puhdas peruskosmetiikan yleisistä kemioista. Koska en laittaisi omalle iholleni mitään muuta, kuin parasta ja puhtainta, en voisi laittaa sitä myöskään toisen iholle. Tuotteiden täytyy ehdottomasti sisältää huolella valittuja laadukkaita raaka-aineita. Ne eivät saa sisältää terveydelle haitallisia synteettisiä kemikaaleja ja ainesosia, kuten säilöntäaineena käytettyjä parabeenejä tai synteettisiä hajusteita ja niiden tulee ehdottomasti sisältää laadukkaita ja puhtaita öljyjä jotka ravitsevat ihoa luontaisesti. ESSEssä on käytetty myös eteerisiä öljyä, joita rakastan käyttää muutenkin päivittäin. Eteeriset öljyt ovat kasveista uutettuja öljyjä, joilla on paljon hoitavia ominaisuuksia. ESSE on lisäksi Vegan Societyn hyväksymä ja eläinkokeettomuus kuuluu perusarvoihin tuotannon kaikissa vaiheissa. ESSE on PETAN:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen. ESSE toimii tiivisti yhteistyössä PhytoTrade Africa nimisen järjestön kanssa, joka valvoo kestävää kehitystä ja takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä.
Kyseessä on siis kaikin puolin valveutunut ihonhoidon sarja ja sitä käyttäessä tulee vielä kaiken lisäksi todella ylellinen olo! Esse vaan on ihana!
Tässä linkki ESSEn Suomen omille sivuille

 

IMG_0432

ESSEä tuo meille maahan Natcos ja ESSE on siis Etelä-Afrikkalainen hoitolasarja, jonka tautalla on tehty paljon tutkimusta paikallisten Afrikkalaisten kasvien ja yrttien vaikutuksista. Tämän lisäksi se on kehitetty tunnetun Human Microbiome Project tutkimusprojektin tulosten perusteella. Tutkimuksen rahoitti USAn NIH- National Institues of Health, yksi maailman suurimmista lääketieteellisistä tutkimuslaitoksista. Tutkimuksen tarkoitus oli selvittää tärkeimmät mikrobit, jotka liittyvät ihmisellä, sekä terveyteen, että sairauteen. Tutkimus aloitettiin vuonna 2008 ja se kesti 5 vuotta. Tärkein tutkimuksen tavoite oli testata millä tavalla mikrobiston muutokset vaikuttavat ihmisen terveyteen ja sairauteen.
Tällainen tutkimustyö on minusta äärettömän mielenkiintoista ja kiehtovaa ja huomaamme uusien tutkimusten myötä, että nimenomaan suoliston ja mikrobiomin tutkimus jatkuu koko ajan kiivaana. Tiesitkö sinä, että meidän solun sisäiset mitokondriot, eli solun ”energialaitokset”, ovatkin todennäköisesti evoluution myötä kehittyneet itsenäisistä bakteereista. Tämä ajatus perustuu siihen, että mitokondrioilla on oma perimäaines, eli DNA. Entä tiesitkö, että on tutkittu (myös toki kiistelty), että meissä on 10 kertaa enemmän bakteerisoluja kuin ihmissoluja? Eikö olekin kiehtovaa!! Tämän vuoksi ei ole yhdentekevää millaisia bakteereja meissä ja meidän iholla elää! Jo pelkästään suolistossa on arviolta n 1,5-2kg mikrobeja ja nämä kaverit kannattaa pitää tyytyväisinä! Suoliston terveys, tasapaino ja hyvinvointi näkyy ja tuntuu kaikkialla elimistössä, myös iholla! Voimme siis vaikuttaa ihon kuntoon ja hyvinvointiin, sekä ulkoisesti, että sisäisesti.

 

IMG_0447.JPG

Valitsin ESSEn myös omalle liikkeelle ja hoitoihin, sillä sarja sopii täydellisesti yhteen oman holistisen hoito- ja elämänfilosofiani kanssa. Funktionaalinen lääketiede on kokonaisvaltaista yksilön terveyden hoitoa jossa suolisto, ruuansulatus ja mikrobisto on oikeastaan se, mistä kaikki alkaa ja näitä hoidetaan aina. ESSE pre-ja probiootteineen sopii tämän vierelle täydellisesti.
Teen yhteistyötä Biohacker centerin kanssa, Biohacker Summit/ Upgraded dinnerin yhtenä järjestäjänä, villiyrtteineen. ESSEn tuotteet on ihonhoidon biohakkerointia, eli päivitettyä ihonhoitoa, jossa taustalla on todella laajasti tutkimustyötä mikrobeista ja tuotekehittely on viety astetta syvemmälle, niiden sisältämien pre- ja probiootien, villiyrttien ja omega-rasvahappojen kautta. Biohakkerin käsikirjaa voi ostaa minulta liikkeestä ja saattaa olla, että Biohacker Summitissakin nähdään Natural Wellnessin ja ESSEn kanssa! Ainakin I Love Me messuilta löydätte minut lokakuussa, tekemässä demohoitoja! Eli viimeistään sinne kannattaa tulla moikkaamaan ja tutustumaan sarjaan ja hoitoihin!❤
IMG_0443
Varsinkin näin kesän jälkeen, olisi hyvä antaa iholle hieman lisähuomiota ja hoivaa alkavaan syksyyn. Nyt olisi siis oiva tilaisuus ottaa myös itselle pieni hetki aikaa…
Tarjoan avajaiskuukauden eli syyskuun ajan ESSEn kasvohoidoista -15% ja ESSE tuotteista -20%.
Ajan voit varata tästä Varaa aika
Natural Wellness AVAJAISIA vietetään pe 15.9 kl 16-19.
Sinne olen järjestänyt vaikka mitä kivaa ja ihanaa!
Tervetuloa!
Ihanan tunnelmallisia ja lämpimiä syyshetkiä
Sara

Jätä kommentti!