Onko probioottinen ihonhoito sinulle jo tuttua?
Probioottinen ihonhoito ja kyseisessä sarjassa loksahti niin monta minulle tärkeää palasta kohdalleen, että en voinut muuta kun antautua sen kutsulle! Kun tutustuin ESSEen rakastuin ensi kosketuksella!
Tässä sarjassa kohtaa luonnonmukaisuus, tiede ja tutkimustyö, nuo ihanat pienet mikrobit ja probiootit, mitä ilman emme voisi elää, sekä laatu ja arvokkaat eettiset aatteet! Uskon vahvasti, että probiootit ovat tulevaisuuden ihonhoitoa parhaimmillaan!

Ecocert

Esse on ecocert – luomusertifioitu ja puhdas peruskosmetiikan yleisistä kemioista. Koska en laittaisi omalle iholleni mitään muuta, kuin parasta ja puhtainta, en voisi laittaa sitä myöskään toisen iholle. Tuotteiden täytyy ehdottomasti sisältää huolella valittuja laadukkaita raaka-aineita. Ne eivät saa sisältää terveydelle haitallisia synteettisiä kemikaaleja ja ainesosia, kuten säilöntäaineena käytettyjä parabeenejä tai synteettisiä hajusteita ja niiden tulee ehdottomasti sisältää laadukkaita ja puhtaita öljyjä jotka ravitsevat ihoa luontaisesti.

Eteeriset öljyt

ESSEssä on käytetty myös eteerisiä öljyä, joita rakastan käyttää muutenkin päivittäin. Eteeriset öljyt ovat kasveista uutettuja öljyjä, joilla on paljon hoitavia ominaisuuksia. ESSE on lisäksi Vegan Societyn hyväksymä ja eläinkokeettomuus kuuluu perusarvoihin tuotannon kaikissa vaiheissa. ESSE on PETAN:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen. ESSE toimii tiivisti yhteistyössä PhytoTrade Africa nimisen järjestön kanssa, joka valvoo kestävää kehitystä ja takaa eettisen ja reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä.
Kyseessä on siis kaikin puolin valveutunut ihonhoidon sarja ja sitä käyttäessä tulee vielä kaiken lisäksi todella ylellinen olo! Esse vaan on ihana!

Probioottinen ihonhoito

Tutkimus Essen taustalla

Esse on Etelä-Afrikkalainen probioottinen ihonhoito- ja hoitolasarja, jonka taustalla on tehty paljon tutkimusta paikallisten Afrikkalaisten kasvien ja yrttien vaikutuksista. Tämän lisäksi se on kehitetty tunnetun Human Microbiome Project tutkimusprojektin tulosten perusteella. Tutkimuksen rahoitti USAn NIH- National Institues of Health, yksi maailman suurimmista lääketieteellisistä tutkimuslaitoksista. Tutkimuksen tarkoitus oli selvittää tärkeimmät mikrobit, jotka liittyvät ihmisellä, sekä terveyteen, että sairauteen. Tutkimus aloitettiin vuonna 2008 ja se kesti 5 vuotta. Tärkein tutkimuksen tavoite oli testata millä tavalla mikrobiomin muutokset vaikuttavat ihmisen terveyteen ja sairauteen.

Uudet tutkimukset osoittavat, että terve suolisto tarvitsee tasapainoisen ja vahvan, hyviä bakteereja sisältävän mikrobiston, jotta immuunijärjestelmämme pysyy vahvana ja pysymme terveenä. Sama pätee myös ihoon. On osoitettu myös, että suoliston ja ihon välillä on suora yhteys. Ihon kunto, kertoo suoliston kunnosta ja koska kehomme on kokonaisuus ja kaikki on yhteydessä toisiinsa, ei ole yhdentekevää mitä syömme ja miten elämme.

Tällainen tutkimustyö on minusta äärettömän mielenkiintoista ja kiehtovaa ja huomaamme uusien tutkimusten myötä, että nimenomaan suoliston ja mikrobiomin tutkimus jatkuu koko ajan kiivaana. Tiesitkö sinä, että meidän solun sisäiset mitokondriot, eli solun ”energialaitokset”, ovatkin todennäköisesti evoluution myötä kehittyneet itsenäisistä bakteereista. Tämä ajatus perustuu siihen, että mitokondrioilla on oma perimäaines, eli DNA.
Entä tiesitkö, että on tutkittu (myös toki kiistelty), että meissä on 10 kertaa enemmän bakteerisoluja kuin ihmissoluja? Eikö olekin kiehtovaa!! Tämän vuoksi ei ole yhdentekevää millaisia bakteereja meissä ja meidän iholla elää! Jo pelkästään suolistossa on arviolta n 1,5-2kg mikrobeja ja nämä kaverit kannattaa pitää tyytyväisinä! Suoliston terveys, tasapaino ja hyvinvointi näkyy ja tuntuu kaikkialla elimistössä, myös iholla! Voimme siis vaikuttaa ihon kuntoon ja hyvinvointiin, sekä ulkoisesti, että sisäisesti.

Probioottinen ihonhoitosarja

ESSE Probioottinen ihonhoito – Natural Wellness ihonhoidossa

Esse on yksi probioottisen ihonhoidon edelläkävijöistä. Uusimpien tutkimusten myötä on ymmärretty, että terve ja tasapainoinen mikrobiomi on yhtälailla tärkeää, sekä suolistossa, että myös ihon pinnalla. Terve iho tarvitsee tasapainoisen mikrobiston, joka suojaa ihoa taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen sopivaa pH-tasapainoa. Terve iho on kaunis, tasapainoinen, elinvoimainen ja kuulas. Ihon kuntoa voimme tukea myös ulkoapäin, tarkoin valituilla antioksidanteilla, aktiiviaineilla ja probiooteilla.

Valitsin ESSEn omaan liikkeeseen ja hoitoihin, sillä sarja sopii niin täydellisesti yhteen holistisen hoito- ja elämänfilosofiani kanssa. Funktionaalinen lääketiede on kokonaisvaltaista yksilön terveyden hoitoa jossa suolisto, ruuansulatus ja mikrobiomi ovat oikeastaan ne, mistä kaikki alkaa ja näitä hoidetaan aina. ESSE pre-ja probiootteineen sopii tämän vierelle täydellisesti.
Teen yhteistyötä Biohakkereiden kanssa ja olen Biohacker Summit/ Upgraded dinner osion yksi järjestäjä. ESSEn tuotteet on ihonhoidon biohakkerointia, eli päivitettyä ihonhoitoa, jossa taustalla on laajasti tutkimustyötä meidän mikrobiomista ja tuotekehittely on viety astetta syvemmälle, niiden sisältämien pre- ja probiootien, villiyrttien, omega-rasvahappojen ja laadukkaiden raaka-aineiden kautta.
Probioottinen ihonhoitosarja
Varsinkin näin kesän jälkeen, olisi hyvä antaa iholle hieman lisähuomiota ja hoivaa alkavaan syksyyn. Nyt olisi siis oiva tilaisuus ottaa myös itselle pieni hetki aikaa…
Ellei sopivia aikoja löydy, voit laittaa minulle toiveita viestillä tai soittaa
p 0408400701.
Ajan voit tästä Varaa aika
Sara
Natural Wellness AVAJAISIA vietettiin pe 15.9.2017

One Thought on “Probioottinen ihonhoito”

Jätä kommentti!